Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV

QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 12 09, 08:58)
Visur iššluoti konsrvantai  doh.gif , jei kur užmatysit- garsiai šaukit  4u.gif

Love-Eco yra. Jei gerai suprantu. (Augalinis vit. E)
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 09, 08:07)
Labas rytas 4u.gif
Gal tik noretusi is vidaus kazkokio drekinimo. Nes isore toks svelnutis, o is vidaus lyg truksta kazko ax.gif
Patarkite ko ? Gal butent hidrolato ir truksta ?  ax.gif  blush2.gif
sveika, jei is vidaus truksta drekinimo, gerk vandeni smile.gif
QUOTE(Refresh @ 2010 12 09, 08:49)
Labas rytas. Kokį rekomenduotumėte eterinį aliejų sausai, linkusiai į seborėjinį dermatitą - veido odai?
Mano krepšelyje dabar - bičių vaškas, alyvuogių ir kokosų aliejus, levandų hidrolatas ir sviestmedžio sviestas, augalinis vit. E. Ką galėsiu iš jų pasidaryti?
O ko reikia šampūnui?
Papildyta:
Va, radau receptuką, ar galėčiau juo tepti ir vaikų kūnelius? Ir jeigu vietoj sezamų sėklų aliejaus dėsiu tarkime, alyvuogių?
lupu balzama su biciu vasku, na is esmes ir veido krema gali, bet as biciu v. nenaudoju tam reikalui. arba alieju misini, kuno sviesta.
bazes, pagerinimu. dejau sampunu receptu neseniai, o ir AZ ju yra begale
Normaliai, alieju misinys, sviestas kuno gausis. sezamu al giliai drekina ir pan., bet nebus bedos, jei ji alyvuogemis pakeisi
Papildyta:
QUOTE(Refresh @ 2010 12 09, 09:00)
Love-Eco yra. Jei gerai suprantu. (Augalinis vit. E)

nelabai rimtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 09, 09:02)

lupu balzama su biciu vasku, na is esmes ir veido krema gali, bet as biciu v. nenaudoju tam reikalui. arba alieju misini, kuno sviesta.
bazes, pagerinimu. dejau sampunu receptu neseniai, o ir AZ ju yra begale
Normaliai, alieju misinys, sviestas kuno gausis. sezamu al giliai drekina ir pan., bet nebus bedos, jei ji alyvuogemis pakeisi

Bičių vašką ėmiau, nes nebuvo to kito emulsinio vaško. Nebent gal dar palaukti, gal dar atsiras. Bet bijau, kad kitų neišgraibstytų. biggrin.gif
Ačiū, eisiu paskaityti. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 12 09, 09:03)
nelabai rimtas smile.gif

Kadangi žalia esu, paklausiu. O kodėl? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 08, 19:36)
nusipirkau siandien vitamino E, ar galima ji tepti tiesiogiai ant veido odos?

Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 09, 10:03)
nelabai rimtas smile.gif

Bet gal geriau negu nieko g.gif
Atsakyti
emulsini vaska pirkau Biokosmetikos akademijoj. mirksiukas.gif
Atsakyti

Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 08, 20:36)

kokia prasmė? juk ten tas vit E yra kokiame nors aliejuje, dažniausiai saulėgražų - kartą kitą galima ir pasitepti, bet iš esmės -tai yra tikrai vertingesnių produktų tepimuisi

QUOTE(Refresh @ 2010 12 09, 08:49)
Labas rytas. Kokį rekomenduotumėte eterinį aliejų sausai, linkusiai į seborėjinį dermatitą - veido odai?

O ko reikia šampūnui?
Papildyta:
Va, radau receptuką, ar galėčiau juo tepti ir vaikų kūnelius? Ir jeigu vietoj sezamų sėklų aliejaus dėsiu tarkime, alyvuogių?

Gal bandyk pradžioj kokosus arba sviestmedį, su EA sunkiau -čia reikia bandyti, nes daug ką rašo, bet ne visada padeda. mano tetos vyrui nuo žvynelinės padėjo sezamo aliejus su laurenių EA, nors tokio derinio niekur nėra tekę užmatyti. Šiaip dar turėtų tikti elemi

Sezamo aliejus yra tobulas, todėl jo siulyčiau nekeisti alyvuogių aliejum ax.gif

Aš jau buvau įmetusi nuorodą į AZ, darau kietą šampūną, esu juo 100 proc. patenkinta, naudoju jau pusę metų, mano šeimiškiai ir.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 12 09, 09:49)

" Puikus maitinantis sviestas sausai odai. Ypač tinka žiemą.
49 g sviestmedžio sviesto
30 g sezamų sėklų aliejaus
20 g kokosų aliejaus
0,2 g (7 lašai) natūralaus vitamino E "

idomu kiek kokosu aliejus galioja , pirkau gal pries metus , kazin dar geras nes indeli jau maciuau pelesio bet ant pacio aliejaus nera ir kvepia normaliai g.gif
Atsakyti
Va del to galiojimo ir man klausimas iskilo. Gavau siandien sviestmedio sviesta is love-eco.lt. Neparasyta nei kiek jis galioja, nei kokiom salygom jis turi buti saugomas - sviesoj, tamsoj? siltai, saltai? saldytuve? Argi jie neprivalo sito rasyti ant pakuociu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 09, 01:34)
ale ot tinginyste tongue.gif  manau gali but, kad ir kamstuka kims, o ir siaip, pavargsi beplakdama ta buteliuka, riesa skaudes po keliu d. biggrin.gif man tai cia netinkamas atrodo variantas

tongue.gif
as cia labiau taupumo sumetimais taip sumasciau blush2.gif
nes nemazai aleksyro ant ranku lieka blush2.gif , as pilu ant delnu paskirstau ir tada tapsnoju ant veido, gal ka ne taip darau g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas bandėte pasigaminti skutimosi putas? 4u.gif biggrin.gif ax.gif
Atsakyti