Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV

QUOTE(Satura @ 2010 12 07, 23:51)

tikras šokoladas  wub.gif O kur kremai? biggrin.gif

Tikiuosi vaikai panaudos pagal paskirtį, ne per os, o ant lūpų.
Sekantį gaminsim su eco medučiu wub.gif
Oi kaip patiko procesas wub.gif , gaminom trise, aš , dukra ir sūnus biggrin.gif

QUOTE(Etama @ 2010 12 07, 23:58)

Atrodo kaip tikras sokoladas thumbup.gif pagal kuri cia tiksliai recepta daretes?

iš čia
Atsakyti
satura,palomina ir visos kitos mergaites,kurios atsakote i klausimus-ACIU labai uz paaiskinimus ir pastebejimus smile.gif taip,man truksta ziniu.laaaabia daug smile.gif tikiuosi,kad su laiku ju igysiu.na ir reikia turbut issigyti tikro vasko smile.gif sustingo tas mano balzamas saldytuve,dabar laikau kambari-neistirpsta,bet vos patepus lupas istirpsta ant ju.siaip nieko blogo,kvepia skaniai ir jausmas malonus,bet tikejausi kitokio rezultato ,taigi tesim bandymus.del tu aromatiniu alieju,tai ir as nusprendziau kad geriau nedeti isvis ,nei deti neaisku ka
Atsakyti
merginos, gal zinote, kur dar be AN galima nusipirkti silko ir pantenolio?
Atsakyti
Sveikutės. Jau lyg ir apsisprendžiau ko man reiktų įsigyti, bet nesuprantu, daugumoje parduotuvių nėra tai taukmedžio sviesto, tai kokosų aliejaus, tai dar ko. Gyvenu provincijoj, tai čia tikrai nėr nei vienos pardės, kur galėčiau kažko panašaus įsigyti. doh.gif
Kažkaip ypač "AromaNatural" visai išsituštinę, nieko ten nėr sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 12 08, 10:24)
nesuprantu, daugumoje parduotuvių nėra tai taukmedžio sviesto, tai kokosų aliejaus, tai dar ko.

čia po tų laidų per TV visi puolė pirkti. Nieko, praeis wink.gif
Atsakyti
sviestmedžio sviesto mačiau dar love-eco yra, ir klausiau dėl kokosų aliejaus - ant dienų bus smile.gif
Atsakyti
Gal zinot koki misinuka randams gydyti? Pavieniu eteriniu maciau, bet gal yra kokia bomba? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2010 12 08, 10:54)
Gal zinot koki misinuka randams gydyti? Pavieniu eteriniu maciau, bet gal yra kokia bomba? biggrin.gif

tamanų, erškėtrožių aliejai tam labai gerai smile.gif
Atsakyti
nusipirka siandien ir as vasko, pabandysiu lupu balzama pasidaryti wub.gif
taip pat dar noriu pabandyt kuno scraba pasidaryt smile.gif

o koks tiksliai tas vit E dedasi. ar galima deti ta pirkta vaistineje kapsulese? ax.gif
Atsakyti
galima dėti bet kokį, bet geriausia - augalinį vitaminą E, nes jis gerai pasisavinamas. Bent jau taip Kvapų namuose pasakojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 12 08, 09:24)
Sveikutės. Jau lyg ir apsisprendžiau ko man reiktų įsigyti, bet nesuprantu, daugumoje parduotuvių nėra tai taukmedžio sviesto, tai kokosų aliejaus, tai dar ko. Gyvenu provincijoj, tai čia tikrai nėr nei vienos pardės, kur galėčiau kažko panašaus įsigyti. doh.gif
Kažkaip ypač "AromaNatural" visai išsituštinę, nieko ten nėr sad.gif

as apsipirkinejau pries pora dienu, tai teko net trijose parduotuvese uzsisakineti, nes niekur neradau visu prekiu vienoj kruvoj smile.gif

Satura - del randu, tamanu ir ersketroziu aliejus sumaisyti 50 ant 50 ar pevienius tepti? ar ka kita daryti?
Atsakyti
galima pamaišyti, galima po vieną tepti smile.gif
Atsakyti