Atėjau pasidžiaugti nuostabiu atradimu - plaukų kauke Nusibodo aliejinės kaukės, tai nusprendžiau pasidaryti kitokią. Mano kaukė va čia: http://bryyla.blogsp...-avokadais.html
Dariau ją dar tik porą kartų, bet poveikis super plaukai taip blizga, tokie minkšti ir švelnūs... Bijau, kad greičiau susiriebaluos, nes negaliu atsidžiaugt ir vis liečiu juos
ačiū atsakiusioms, pas gydytoją mes nedelsiam ir keliaujam. labai tikiuosi, kad čia tas kaltininkas. tiesą sakant, net lengviau pasidarė, bent įtariamą sukėlėję išsiaiškinus... ir kur man tą kombo dėt dabar...
QUOTE(sige @ 2010 11 08, 17:54)
ačiū atsakiusioms, pas gydytoją mes nedelsiam ir keliaujam. labai tikiuosi, kad čia tas kaltininkas. tiesą sakant, net lengviau pasidarė, bent įtariamą sukėlėję išsiaiškinus... ir kur man tą kombo dėt dabar...
idek i isparduotuve, juk ne visi zmones jam alergiski
QUOTE(Evut @ 2010 11 05, 23:10)
100ml sidabro 25 Lt, o aukso nepamenu, bet brangesnis jis. Parduotų ir prašalaitei
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 11 05, 23:26)
Sveika.
Labai grazu o kokia to aukso kaina? ka gali apie juntama/matoma jo poveiki papasakoti? sudomino
Labai grazu o kokia to aukso kaina? ka gali apie juntama/matoma jo poveiki papasakoti? sudomino
Būtent aukso juntamo poveikio negaliu apibūdinti, nes nenaudojau kremuko be aukso, tad negaliu pasakyti koks skirtumas.
Veido oda pradėjus naudoti natūralius kremus akivaizdžiai pagražėjo, palygėjo. Juk dabar oda gauna pilnavertį natųralų produkta, vitaminus, elementus, o ne kažkokią pigią sintetiką iš paraffinum liquidum, distiliuoto vandens ir sintetinio braškių kvapo.
QUOTE(bryyla @ 2010 11 08, 16:18)
Atėjau pasidžiaugti nuostabiu atradimu - plaukų kauke Nusibodo aliejinės kaukės, tai nusprendžiau pasidaryti kitokią. Mano kaukė va čia: http://bryyla.blogsp...-avokadais.html
koks fainas dienorastis
QUOTE(varnikė @ 2010 11 09, 10:18)
100ml sidabro 25 Lt, o aukso nepamenu, bet brangesnis jis. Parduotų ir prašalaitei
Papildyta:
Papildyta:
sakykit, o kokios konsistencijos auksas ir sidabras. gal galetumet placiau papasakoti apie naudojima kremo gamyboje, kada, kaip, kur, kiek laipsniu
Sveikos
Sakykite kurios priemonės geresnės AKOMA ar AKAMUTI?
Sakykite kurios priemonės geresnės AKOMA ar AKAMUTI?
QUOTE(eglute82 @ 2010 11 09, 11:30)
sakykit, o kokios konsistencijos auksas ir sidabras. gal galetumet placiau papasakoti apie naudojima kremo gamyboje, kada, kaip, kur, kiek laipsniu
Koloidinis auksas
Koloidinis sidabras
Tik kainos skiriasi. Juos reikia pilti į hidrolatą ir kaitinti kartu iki 59 laipsniu. Sidabras pilamas kaip konservantas, jis alternatyva greipfrutų sėklų ekstraktui. O auksas yra jau prabangos dalykas Šiuo metu Lt labai populiarios procedūros, kaukės su auksu ir beje labai brangios. Čia gal po mažesnį kiekį to akso oda gauna, bet pastoviai.
Turiu vieną klausimą - nusižiūrėjau šokoladinį kremą kūnui iš KN http://kosmetika.aro...ladinis_kremas/
bet ten rašo, kad reikia greitai sunaudoti, nes jis be konservantų (kurių aš bet kokiu atveju neturiu). Įdomu per kiek laiko reikia jį sunaudoti, nes norėčiau pagaminti jį kaip dovaną, tik nesinori, kad tokią dovaną gavus reikėtų ją greit išmest..
bet ten rašo, kad reikia greitai sunaudoti, nes jis be konservantų (kurių aš bet kokiu atveju neturiu). Įdomu per kiek laiko reikia jį sunaudoti, nes norėčiau pagaminti jį kaip dovaną, tik nesinori, kad tokią dovaną gavus reikėtų ją greit išmest..
QUOTE(gira @ 2010 11 10, 19:06)
Turiu vieną klausimą - nusižiūrėjau šokoladinį kremą kūnui iš KN http://kosmetika.aro...ladinis_kremas/
Jei šaldytuve laikysit, tai kokį mėnesį tikrai bus geras. Aš kartą pamiršus buvau[B][/B] sidabro į veido kremą įpilti, tai laikiau šaldytuve ir kokį mėnesį tikrai naudojau.
QUOTE(varnikė @ 2010 11 10, 19:56)
Jei šaldytuve laikysit, tai kokį mėnesį tikrai bus geras. Aš kartą pamiršus buvau[B][/B] sidabro į veido kremą įpilti, tai laikiau šaldytuve ir kokį mėnesį tikrai naudojau.
O jeigu nedėčiau hidrolato, tada turėtų ilgiau laikyti ar ne? Tik turbūt bus daug riebesnis, jeigu be jokio vandens
QUOTE(gira @ 2010 11 10, 22:45)
O jeigu nedėčiau hidrolato, tada turėtų ilgiau laikyti ar ne? Tik turbūt bus daug riebesnis, jeigu be jokio vandens
Tai ilgiau laikosi, jei sudety vien aliejai, be vandens