Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV

Atėjau pasidžiaugti nuostabiu atradimu - plaukų kauke bigsmile.gif Nusibodo aliejinės kaukės, tai nusprendžiau pasidaryti kitokią. Mano kaukė va čia: http://bryyla.blogsp...-avokadais.html

Dariau ją dar tik porą kartų, bet poveikis super bigsmile.gif plaukai taip blizga, tokie minkšti ir švelnūs... Bijau, kad greičiau susiriebaluos, nes negaliu atsidžiaugt ir vis liečiu juos biggrin.gif
Atsakyti
ačiū atsakiusioms, pas gydytoją mes nedelsiam ir keliaujam. labai tikiuosi, kad čia tas kaltininkas. tiesą sakant, net lengviau pasidarė, bent įtariamą sukėlėję išsiaiškinus... ir kur man tą kombo dėt dabar...
Atsakyti
QUOTE(sige @ 2010 11 08, 17:54)
ačiū atsakiusioms, pas gydytoją mes nedelsiam ir keliaujam. labai tikiuosi, kad čia tas kaltininkas. tiesą sakant, net lengviau pasidarė, bent įtariamą sukėlėję išsiaiškinus... ir kur man tą kombo dėt dabar...

idek i isparduotuve, juk ne visi zmones jam alergiski mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 11 05, 23:10)
Aišku. smile.gif O kokia kaina sidabro ir aukso? Gal ir prašalaitei parduotų? ax.gif

100ml sidabro 25 Lt, o aukso nepamenu, bet brangesnis jis. Parduotų ir prašalaitei wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 11 05, 23:26)
Sveika.
Labai grazu thumbup.gif o kokia to aukso kaina? ka gali apie juntama/matoma jo poveiki papasakoti? sudomino drinks_cheers.gif

Būtent aukso juntamo poveikio negaliu apibūdinti, nes nenaudojau kremuko be aukso, tad negaliu pasakyti koks skirtumas.
Veido oda pradėjus naudoti natūralius kremus akivaizdžiai pagražėjo, palygėjo. Juk dabar oda gauna pilnavertį natųralų produkta, vitaminus, elementus, o ne kažkokią pigią sintetiką iš paraffinum liquidum, distiliuoto vandens ir sintetinio braškių kvapo.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 11 08, 16:18)
Atėjau pasidžiaugti nuostabiu atradimu - plaukų kauke  bigsmile.gif Nusibodo aliejinės kaukės, tai nusprendžiau pasidaryti kitokią. Mano kaukė va čia: http://bryyla.blogsp...-avokadais.html

koks fainas dienorastis wub.gif

QUOTE(varnikė @ 2010 11 09, 10:18)
100ml sidabro 25 Lt, o aukso nepamenu, bet brangesnis jis. Parduotų ir prašalaitei wink.gif
Papildyta:

sakykit, o kokios konsistencijos auksas ir sidabras. gal galetumet placiau papasakoti apie naudojima kremo gamyboje, kada, kaip, kur, kiek laipsniu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sakykite kurios priemonės geresnės AKOMA ar AKAMUTI? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 11 09, 11:30)
sakykit, o kokios konsistencijos auksas ir sidabras. gal galetumet placiau papasakoti apie naudojima kremo gamyboje, kada, kaip, kur, kiek laipsniu 4u.gif

Koloidinis auksas
Koloidinis sidabras
Tik kainos skiriasi. Juos reikia pilti į hidrolatą ir kaitinti kartu iki 59 laipsniu. Sidabras pilamas kaip konservantas, jis alternatyva greipfrutų sėklų ekstraktui. O auksas yra jau prabangos dalykas smile.gif Šiuo metu Lt labai populiarios procedūros, kaukės su auksu ir beje labai brangios. Čia gal po mažesnį kiekį to akso oda gauna, bet pastoviai.
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 11 09, 11:30)
koks fainas dienorastis  wub.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Turiu vieną klausimą - nusižiūrėjau šokoladinį kremą kūnui iš KN http://kosmetika.aro...ladinis_kremas/
bet ten rašo, kad reikia greitai sunaudoti, nes jis be konservantų (kurių aš bet kokiu atveju neturiu). Įdomu per kiek laiko reikia jį sunaudoti, nes norėčiau pagaminti jį kaip dovaną, tik nesinori, kad tokią dovaną gavus reikėtų ją greit išmest..
Atsakyti
QUOTE(gira @ 2010 11 10, 19:06)
Turiu vieną klausimą - nusižiūrėjau šokoladinį kremą kūnui iš KN http://kosmetika.aro...ladinis_kremas/
bet ten rašo, kad reikia greitai sunaudoti, nes jis be konservantų (kurių aš bet kokiu atveju neturiu). Įdomu per kiek laiko reikia jį sunaudoti, nes norėčiau pagaminti jį kaip dovaną, tik nesinori, kad tokią dovaną gavus reikėtų ją greit išmest..

Jei šaldytuve laikysit, tai kokį mėnesį tikrai bus geras. Aš kartą pamiršus buvau[B][/B] sidabro į veido kremą įpilti, tai laikiau šaldytuve ir kokį mėnesį tikrai naudojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 10 lapkričio 2010 - 19:59
QUOTE(varnikė @ 2010 11 10, 19:56)
Jei šaldytuve laikysit, tai kokį mėnesį tikrai bus geras. Aš kartą pamiršus buvau[B][/B] sidabro į veido kremą įpilti, tai laikiau šaldytuve ir kokį mėnesį tikrai naudojau.

O jeigu nedėčiau hidrolato, tada turėtų ilgiau laikyti ar ne? Tik turbūt bus daug riebesnis, jeigu be jokio vandens
Atsakyti
QUOTE(gira @ 2010 11 10, 22:45)
O jeigu nedėčiau hidrolato, tada turėtų ilgiau laikyti ar ne? Tik turbūt bus daug riebesnis, jeigu be jokio vandens

Tai ilgiau laikosi, jei sudety vien aliejai, be vandens drinks_cheers.gif
Atsakyti