Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV

QUOTE(Satura @ 2010 12 06, 12:14)
o kam reikia už 200 litų? Pradžiai užtektų kokio sviestmedžio (statau už nilinį), lengvesnio aliejaus, emulsinio vaško ir kokio hidrolato/gėlių vandens, konservanto smile.gif

norejau pasiteirauti kiek reiktu E vitamino(lasiukais) blush2.gif gaminant 30ml. kremo?
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 12 06, 12:14)
o kam reikia už 200 litų? Pradžiai užtektų kokio sviestmedžio (statau už nilinį), lengvesnio aliejaus, emulsinio vaško ir kokio hidrolato/gėlių vandens, konservanto smile.gif

norejau pasiteirauti kiek reikia E vitamino(lasiukais) gaminant 30ml kremo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2010 12 06, 16:10)
norejau pasiteirauti kiek reikia E vitamino(lasiukais) gaminant 30ml kremo ax.gif

Aš dedu 2 lašiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip daznai galima daryti zalio molio kauke? Mano T zona gana riebi, bet baisu per daug nusausint, nes veida prausiu su rasulu smile.gif
Atsakyti
Noriu jūsų paklausti. Vakar dariau kūno sviestą, dėjau 7g kakavos sv., 4g kokosų al., 18g alyvuogių aliejaus. Ištirpdžiau kakavos sviestą, tada į jį supyliau kokosų aliejų (kadangi kava buvo šilta kokosai ištirpo) ir alyvuogių aliejų. Viska gavosi gerai, sukietėjo, bet šiandien ryte gavosi tokia kaip košelė. Kaži kodėl? Ar kokosų aliejus priskiriamas prie kietų, nes skaičiavau prie kietų? Dariau eglutes pasakyta proporcija: 40 proc. kietų, 60 skystų.
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2010 12 06, 15:30)
Kaip daznai galima daryti zalio molio kauke? Mano T zona gana riebi, bet baisu per daug nusausint, nes veida prausiu su rasulu smile.gif
turetum jausti, siaip sakyciau daryk karta per sav. kauke, jei kasdien prausi rasulu ir bus ok, mano panasi T zona, tai uztekdavo reguliaraus 1k./sav. dabar isvis dar reciau darau, jauciasi kiek uztenka smile.gif
Atsakyti
Merginos, isigijau siandiena savo pirmaji kokosu alieju, noreciau truputi jo atideti i kita indeli mamai, ar galiu jo prikrapsciusi su sauksteliu kitame indelyje ji pasildyti kad vel sustinges jis butu toks pat vientisas kaip ir mano indelyje? nezinau ar aiskiai as cia parasiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asmodeja: 06 gruodžio 2010 - 19:35
QUOTE(asmodeja @ 2010 12 06, 19:34)
Merginos, isigijau siandiena savo pirmaji kokosu alieju, noreciau truputi jo atideti i kita indeli mamai, ar galiu jo prikrapsciusi su sauksteliu kitame indelyje ji pasildyti kad vel sustinges jis butu toks pat vientisas kaip ir mano indelyje? nezinau ar aiskiai as cia parasiau  g.gif

gali.
as taip savo kokosu alieju esu perpilsciusi i patogesnisu naudojimui indelius smile.gif
Papildyta:
MERGINOS, as ne i tema, bet kur ten galima jungtis prie aroma zone uzsakymo??
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 12 06, 20:13)
gali.
as taip savo kokosu alieju esu perpilsciusi i patogesnisu naudojimui indelius smile.gif

Didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 12 06, 16:22)
Noriu jūsų paklausti. Vakar dariau kūno sviestą, dėjau 7g kakavos sv., 4g kokosų al., 18g alyvuogių aliejaus. Ištirpdžiau kakavos sviestą, tada į jį supyliau kokosų aliejų (kadangi kava buvo šilta kokosai ištirpo) ir alyvuogių aliejų. Viska gavosi gerai, sukietėjo, bet šiandien ryte gavosi tokia kaip košelė. Kaži kodėl? Ar kokosų aliejus priskiriamas prie kietų, nes skaičiavau prie kietų? Dariau eglutes pasakyta proporcija: 40 proc. kietų, 60 skystų.

gal siltai padejai, man ir nesigauna labai kietas kuno sviestas, o kai gerai issuku, tai toks net putesis gaunasi. Galvoju ir kokosai nelabai kieti buna, jei greitai minksteja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lapuaite @ 2010 12 06, 20:13)
MERGINOS, as ne i tema, bet kur ten galima jungtis  prie aroma zone uzsakymo??

cia
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 12 06, 21:31)
gal siltai padejai, man ir nesigauna labai kietas kuno sviestas, o kai gerai issuku, tai toks net putesis gaunasi. Galvoju ir kokosai nelabai kieti buna, jei greitai minksteja ax.gif

O įtakos turi ir kiek ilgai maišomas sviestas? blush2.gif Reikės dar kurią dieną pasižaisti su sudėtim ir proporcijom ax.gif
Atsakyti
turiu nemazai taukmedzio aliejaus, patarkit prasau ka is jo galima butu pasigaminti ir su kuo derinti 4u.gif nes vienas jis man nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 12 06, 21:17)
O įtakos turi ir kiek ilgai maišomas sviestas? blush2.gif  Reikės dar kurią dieną pasižaisti su sudėtim ir proporcijom ax.gif

turi ir netgi labai didele 4u.gif priklausomai nuo sudetiniu daliu konsistencija ir skiriasi. Paskutini karta kai sukau, tai gavosi tikri putesiai bigsmile.gif kitais kartasi gaunasi ivairiai ir kietas sviesta-kremas, ir lengvas sviestas-kremas, kaip kokia isplakta grietinele.
Kuno sviestus darau pagal Kunigundos78 pamokymus (aciu jai 4u.gif ). Pirmiausia istirpinti kietus aliejus, tada sudeti skystus aliejus ir ta dubeneli su aliejais, deti i dubeni su ledukais. Sukti kol prades stingti. Tada galima papildomai ilasinti EA, Vit. E ir susideti i indeli mirksiukas.gif
Atsakyti