Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV

merginos gal zinot kaip pasigaminti ka nors is aluno milteliu? Gal muila galima pasigamint ar kaip man naudoti nuo prakaitavimo juos
idedu ir nuoroda http://www.aromanatu...-milteliai.html
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2010 12 05, 19:35)
merginos gal zinot kaip pasigaminti ka nors is aluno milteliu? Gal muila galima pasigamint ar kaip man naudoti nuo prakaitavimo juos
idedu ir nuoroda http://www.aromanatu...-milteliai.html

Merginos gamina dezodorantus. Pati nebandžiau, tad ir komentuoti daugiau negaliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 12 05, 19:43)
Merginos gamina dezodorantus. Pati nebandžiau, tad ir komentuoti daugiau negaliu 4u.gif

o gal zinot kuri gamina tai asmeniskai paklausciau?
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2010 12 05, 20:03)

Dabar geriausiai prisimenu narę Satura, nors man rodos nemažai buvo gaminusių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musonija @ 2010 12 05, 14:08)
planuoju susimakaluoti krema, nesjau baigesi ir noriu patarimo
15 ml baziniu alieju (rinkciausi lazdyno riesutu, sibiro saltalankiu ir erzketroziu, bet ar geriau rinktis viena, ar daryt misini , o gal sitie visai nesiderina?  nes darant misini tai ir per kisene kerta, ka jus manot?)
25 ml pasirinkto hidrolato (rinkciausi arba hamameliu arba citrinines verbenos, o gal geriau pellargoniju?)
2,5 g emulsinio vasko-cia aisku smile.gif
ekologisko glicerino -(koki jo kieki deti kad nepadauginciau? )
4-8 lasai pasirinktu ea ( dar nezinau kokius det, gal ir geriau pradziai viena koki pasirinkti?)
3lasai haliurono rugsties
vit E
gse kazkiek

ka manot, ar per daug sudetingas kaip pradziai? gal ka paprasciau galima sumeistruot?
nieko cia sudetingo, klausimas tik ar nenori pedaug primaisyti kruvon visko, neisbandyto smile.gif dar nieko neturi nusipirkusi kaip suprantu?
dariau krema su lazdynu ir ersketr. al., viskas ten gerai, tieka kad kaip ir sakai, kerta per kisene jei viska vienu ypu nori nusipirkti. galima naudoti ir 1 al., 1 hidrolata. mano asmen. favoritai-hamameliu hidr. ir lazdynu al., tai juos ir siulyciau tokiai odai. EA kokiu tikslu nori deti? nepadaugink, 3-4 lasai is esmes sociai ir neprimaisyk, ypac nauju, atskirai neisbandytu produktu.
EA ir isvis gali nedeti kaip pirmam kremui, po to ziuresi ko truko, kaip patiko kremas, galesi keisti, papildyti ir t.t.
hialuronas ok, istirpink vandens fazej ji pradzioje. vit E, GSE irgi ok.
QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 05, 15:37)
o man klausimas ar butina det eterinius aliejus? Mano oda kaprizinga, labai bijau kad kokia alergija neprasidetu. Gal galima be ju ?  ax.gif
tikrai ne, ne tik kad nera butina, bet ir apskritai reikia labai pasverti pagal mane, ar tikrai EA reikia ir kokiu tikslu. aisku, ir kiek-1 laso gali buti per mazai, 2 per daug smile.gif
Atsakyti
aciu Etama 4u.gif Kokios Jus cia visos saunuoles thumbup.gif As tik bandysiu, noriu ir bijau, nes kazkada pirkau Weleda, tai sualergizavo ziauriai oda verysad.gif Tai dabar baime ar tiks ar gerai pasidarysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2010 12 05, 19:03)
apsireiks temoje jei gales smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 05, 19:48)
aciu Etama  4u.gif Kokios Jus cia visos saunuoles  thumbup.gif As tik bandysiu, noriu ir bijau, nes kazkada pirkau Weleda, tai sualergizavo ziauriai oda  verysad.gif Tai dabar baime ar tiks ar gerai pasidarysiu  ax.gif
is pradziu reikia svarbiausia saiko ir kuklumo, prisidirbti visur galima, skirtinga visu oda, maza nuo ko kas buna alergiskas ir t.t. smile.gif tai siulau pirkti dabar vaska, 1 hidrolata, 1 al., hialurona ir vit E (jei nori jo) su konservantu. ismegink pirma hidrolata viena, koks pojutis ant odos. tada viena al. ir jei viskas ok, makaluok krema. geriau pasitikrint ant odos pries metant viska i kruva, jei erzins ar pan.-zinosi bent mazdaug kas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 05, 19:54)
tai siulau pirkti dabar vaska, 1 hidrolata, 1 al., hialurona ir vit E (jei nori jo) su konservantu. ismegink pirma hidrolata viena, koks pojutis ant odos. tada viena al. ir jei viskas ok, makaluok krema. geriau pasitikrint ant odos pries metant viska i kruva, jei erzins ar pan.-zinosi bent mazdaug kas drinks_cheers.gif

Sakykit, o kur jus perkat hialuroną?
Atsakyti
QUOTE(Stiprioji @ 2010 12 05, 22:38)
Sakykit, o kur jus perkat hialuroną?

Štai čia pardavinėja
My Webpage
Atsakyti
Etama, o galiu vietoj hidrolato distiliuota vandeni bandyt? Laukiu abrikosu aliejaus, avokadu aliejaus, argano a., sviestmedzio sviestuko, augalinio emulsinio vasko, augalinio vitamino E, hialurono milteliu ax.gif Nezinau kas gausis blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 05, 20:44)
nieko cia sudetingo, klausimas tik ar nenori pedaug primaisyti kruvon visko, neisbandyto smile.gif dar nieko neturi nusipirkusi kaip suprantu?
dariau krema su lazdynu ir ersketr. al., viskas ten gerai, tieka kad kaip ir sakai, kerta per kisene jei viska vienu ypu nori nusipirkti. galima naudoti ir 1 al., 1 hidrolata. mano asmen. favoritai-hamameliu hidr. ir lazdynu al., tai juos ir siulyciau tokiai odai. EA kokiu tikslu nori deti? nepadaugink, 3-4 lasai is esmes sociai ir neprimaisyk, ypac nauju, atskirai neisbandytu produktu.
EA ir isvis gali nedeti kaip pirmam kremui,  po to ziuresi ko truko, kaip patiko kremas, galesi keisti, papildyti ir t.t.
hialuronas ok, istirpink vandens fazej ji pradzioje. vit E, GSE irgi ok.
tikrai ne, ne tik kad nera butina, bet ir apskritai reikia labai pasverti pagal mane, ar tikrai EA reikia ir kokiu tikslu. aisku,  ir kiek-1 laso gali buti per mazai, 2 per daug smile.gif

tai vat , taip ir pagalvojau, kad labai daug primaisyt , nelabai gal. ir man pasirode kad ea per daug . vistiek aciu uz patarimus smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 12 05, 20:14)
Dabar geriausiai prisimenu narę Satura, nors man rodos nemažai buvo gaminusių 4u.gif

aciu bandysiu paklaust 4u.gif
Atsakyti