sveikutes,
planuoju susimakaluoti krema, nesjau baigesi ir noriu patarimo , as cia pagal kazkokios merginos recepta, nes bus pirmas blynas, tiesiog ingridientus taikau pagal savo odos tipa(misrus) ir turiu keleta klausimeliu
15 ml baziniu alieju (rinkciausi lazdyno riesutu, sibiro saltalankiu ir erzketroziu, bet ar geriau rinktis viena, ar daryt misini , o gal sitie visai nesiderina? nes darant misini tai ir per kisene kerta, ka jus manot?)
25 ml pasirinkto hidrolato (rinkciausi arba hamameliu arba citrinines verbenos, o gal geriau pellargoniju?)
2,5 g emulsinio vasko-cia aisku
ekologisko glicerino -(koki jo kieki deti kad nepadauginciau? )
4-8 lasai pasirinktu ea ( dar nezinau kokius det, gal ir geriau pradziai viena koki pasirinkti?)
3lasai haliurono rugsties
vit E
gse kazkiek
ka manot, ar per daug sudetingas kaip pradziai? gal ka paprasciau galima sumeistruot?
o man klausimas ar butina det eterinius aliejus? Mano oda kaprizinga, labai bijau kad kokia alergija neprasidetu. Gal galima be ju ?
QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 05, 16:37)
o man klausimas ar butina det eterinius aliejus? Mano oda kaprizinga, labai bijau kad kokia alergija neprasidetu. Gal galima be ju ?
žinoma, kad galima...
prisisakiau priemoniu. Labai ju laukiu ir bandysiu gamintis pati Tik info vistiek truksta, kiek beskaityciau. Zinau, kad geriausia yra kursai, nors karta juose apsilankyt. Esu Kaune. Info radau, kad vyksta Urmo bazeje. Gal dar kur vyksta? Nes Urme labai laikas prastas ir retai ten vyksta
Sveikos merginos, nusipirkau nerafinuoto sviestemdzio sviesto, bet pas mane jis toks įvairiais gabaliukais. Tad noriu paklausti ar galima kaip nors išsukti kad teptūsi lengviau?
QUOTE(hifi @ 2010 12 05, 17:02)
Sveikos merginos, nusipirkau nerafinuoto sviestemdzio sviesto, bet pas mane jis toks įvairiais gabaliukais. Tad noriu paklausti ar galima kaip nors išsukti kad teptūsi lengviau?
galima išsukti su skystu aliejumi/ais, tada gausis kremo konsistensija. Tepsis lengviau...
gal kas planuojate daryt uzsakyma is aroma-zone.com ? Jungciausi, jei priimtumet i kompanija
QUOTE(kristinkag @ 2010 12 04, 22:13)
dar bandysiu pavartoti to harmoninio jei nepades
ir galiu pasakyt, kad nepades. darot meskos paslauga dermatitui toliau, jis ne tik kad negyja, bet ir progresuoja toliau. Hormoninis tepalas tik paslepia beda, o nustojus ji naudoti beda vel atsinaujina O jau nekalbu apie odos isploninima
jei norit is tikro padeti savo odai, visu pirma atsisakykit buitiniu cmeminiu priemoniu, indus plaukit su pirstinem, nakciai ne hormonini tepala tepkit, o storai sviestmedzio sviesta, tada manau kazkuriam laikui prabegus, rankos turetu atsigauti
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2010 12 05, 17:02)
Kokiomis maždaug proporcijomis reikia maišyti aliejus ir sviestus, norint pasigaminti kūno sviestą?
ziurint kokio riebumo ir kietumo norisi as dedu apie 40 % kietu alieju
QUOTE(eglute82 @ 2010 12 05, 18:17)
ziurint kokio riebumo ir kietumo norisi as dedu apie 40 % kietu alieju
Aš dar pati nesugalvojau, eisiu pabandysiu dėti, kaip ir rašei, 40% kietų aliejų. Ačiū
[quote=eglute82,2010 12 05, 18:17]
ir galiu pasakyt, kad nepades. darot meskos paslauga dermatitui toliau, jis ne tik kad negyja, bet ir progresuoja toliau. Hormoninis tepalas tik paslepia beda, o nustojus ji naudoti beda vel atsinaujina O jau nekalbu apie odos isploninima
jei norit is tikro padeti savo odai, visu pirma atsisakykit buitiniu cmeminiu priemoniu, indus plaukit su pirstinem, nakciai ne hormonini tepala tepkit, o storai sviestmedzio sviesta, tada manau kazkuriam laikui prabegus, rankos turetu atsigauti
viena moteris cia is forumo sake kad plove rankas su ukiniu muilu, tai pabandziau ir tuo tepalu netepiau nakciai, tai siandien taip baisiai neskauda.O sviesto dar neturiu uzsisakysiu veliau nes dabar pinigu nera
viena moteris cia is forumo sake kad plove rankas su ukiniu muilu, tai pabandziau ir tuo tepalu netepiau nakciai, tai siandien taip baisiai neskauda.O sviesto dar neturiu uzsisakysiu veliau nes dabar pinigu nera