Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV

QUOTE(Satura @ 2010 12 04, 21:10)
tu taip užmušinėji odą ir tikiesi, kad ji atsigaus?  blink.gif
čia kas? Oficialus receptas, o pati esi gydytoja? Be to, čia tema apie kosmetikos priemonių gamybą, o ne hormoninių tepalų rekomendacijos  doh.gif
kristinkag, nakčiai negailėk prisitepti kokosų, sviestmedžio aliejų. Taip pat rankas saugok dieną - tepkis kremais, aliejais, venk ant jų vilnos, nes dirgins.

ant mūsų odos gyvena armijos tiek gerųjų, tiek blogųjų bakterijų. Mokslininkai pastebėjo (ilgai čia būtų plačiai plėstis), kad natūralūs aliejai palaiko gerųjų bakterijų gyvybingumą, o naikina blogąsias, stiprina pačią odą, prisotina ją.

dabar ką darai tu: tepi hormoniniais tepalais, panaikini ant odos viską, apsaugos faktiškai nelieka, oda nebeatlaiko nieko - sausėja, trūkinėja, kraujuoja. Ir taip uždaras ratas. O dar žiema, šildymo sezonas.

apskritai, man tai panašu į stiprių antibiotikų "valgymą". Skirtumas tas, kad su jais galima gerųjų bakterijų pavartoti, o čia - niekuo sau nepadėsi. Atimat iš odos imunitetą, o paskui stebitės, kad yra blogai ir negerėja...

taip, su sviestais ir aliejais galbūt viskas truks ilgiau nei lauktinas stebuklingo tepalo poveikis, bet jis stabilesnis, ilgalaikiškesnis. Jei nenorit paaukoti laiko dėl savo sveikatos, tai sorry, merginos, ši tema ne jums - labiau praverstų SM Vaistų ir ligų skyrelis...

kai nenaudojau tepalo buvo dar blogiau, pradejau naudoti biski pagerejo bet vistiek vienoj vietoj uzgyja kitoj sutruksta, tai diena tas tepaliukas but gerai.
as ir uzvedziau ta pokalbi apie tepaliukus
Atsakyti
na, bent jau iš mano pusės diskusija su tavimi išsemta - neturiu tau kuo padėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 04, 22:35)
išaiškinau visą veikimą ir pasijutau sugaišusi tau daug brangaus laiko. Tepsi hormoniniais vaistais ir verksi, kaip tau nei sviestai, nei aliejai nepadeda. Na bet tavo pasirinkimas smile.gif Siūlau toliau dalyvauti pagal savo supratimą ir skonį diskusijose čia wink.gif

dar bandysiu pavartoti to harmoninio jei nepades tai liksiu prie sviestu, ziuresiu kaip bus geriau. Aciu uz sugaista laika visos informacijos yra gerai atsizvelgsiu i visas nuomones ypac jei jus tokiu problemu turejot tai ir patirties turit
Papildyta:
QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 04, 22:56)
ačiū 4u.gif visur išnaršiau, niekur nėra  doh.gif  verysad.gif

http://www.bio-kosme...nis-vaskas.html radu cia jei darniekur neradot
Atsakyti
Satura, nereikia iš konteksto išimt keletą žodžių ir juos komentuot doh.gif buvo parašyta apie recidyvą, kai jau žaizdos eina gilyn...su tuo reikia susidurt...tiek to...

Dabar į temą, probleminiai, dermatitiniai odai, labai tiko šis paprastas muilo riešutų prausiklis receptas iš čia
Du muilo riešutus susmulkint, užpilt vandenių ir užvirint. Virt apie 20min, perkošt ir supilt į buteliuką. Laikyt šaldytuve neilgiau dviejų sav.
Man labai jis patiko, ir svarbiausia nealergizuoja oda thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2010 12 04, 23:19)
Satura, nereikia iš konteksto išimt keletą žodžių ir juos komentuot  doh.gif  buvo parašyta apie recidyvą, kai jau žaizdos eina gilyn...su tuo reikia susidurt...tiek to...

Dabar į temą, probleminiai, dermatitiniai odai, labai tiko šis paprastas muilo riešutų prausiklis receptas iš čia
Du muilo riešutus susmulkint, užpilt vandenių ir užvirint. Virt apie 20min, perkošt ir  supilt į buteliuką. Laikyt šaldytuve neilgiau dviejų sav.
Man labai jis patiko, ir svarbiausia nealergizuoja oda  thumbup.gif

aciu pabandysiu, dar kazkur radau kad indus galima su tais riesutais plauti tai man rankom ir gudomasis poveikis bus
Atsakyti
nataliuncik koks saunus receptukas thumbup.gif

kristinkag taip pat is savo patirties galiu pasakyt, ked mesk ta savo naudojama hormonini tepala ir eik pas gydytoja, nes tu sau dar labiau kenki. tau tie vaistai tik kazkiek apslopina, bet jau nebegydo ir problemos neispres, jau cia reik rimto gydymo.

man rankas norejo pradet alergizuot, bet neturejau jokios priemones ranku plovimui apart visokio s prikrauto skysto muilo ir pradejau plaut ukisku muilu ir mano nuostabai ziazdos ant pirstu jau kita diena susitrauke ir tik liko pasipleiskanoja, o dabar visai gerai. o diena tepuos paprsaciausiai kokosu aliejum o nakciai taip gerai riebiai su sviesmedziu, rezultatas mane dziugina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deissy: 04 gruodžio 2010 - 22:59
QUOTE(kristinkag @ 2010 12 04, 23:13)
dar bandysiu pavartoti to harmoninio jei nepades tai liksiu prie sviestu, ziuresiu kaip bus geriau. Aciu uz sugaista laika visos informacijos yra gerai atsizvelgsiu i visas nuomones ypac jei jus tokiu problemu turejot tai ir patirties turit
Papildyta:
http://www.bio-kosme...nis-vaskas.html radu cia jei darniekur neradot

Ačiū LABAI LABAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 12 04, 23:58)
nataliuncik koks saunus receptukas  thumbup.gif

kristinkag taip pat is savo patirties galiu pasakyt, ked mesk ta savo naudojama hormonini tepala ir eik pas gydytoja, nes tu sau dar labiau kenki. tau tie vaistai tik kazkiek apslopina, bet jau nebegydo ir problemos neispres, jau cia reik rimto gydymo.

man rankas norejo pradet alergizuot, bet neturejau jokios priemones ranku plovimui apart visokio s prikrauto skysto muilo ir pradejau plaut ukisku muilu ir mano nuostabai ziazdos ant pirstu jau kita diena susitrauke ir tik liko pasipleiskanoja, o dabar visai gerai. o diena tepuos paprsaciausiai kokosu aliejum o nakciai taip gerai riebiai su sviesmedziu, rezultatas mane dziugina  ax.gif

pabandysiu plaut ukisku muilu, nes pas mane irgi skysti ir paprasti muilai net nesinori prie ju liestis. rodziausi daktarei praeita menesi tai sake per du menesius turi uzgyt tai net nezinau ka dabar daryti. O sviestu ir alieju dar neturiu uzsisakysiu tik beveik po 2-ju asvaiciu nes dabar pinigu nera
Papildyta:
QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 05, 00:00)
Ačiū LABAI LABAI  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ner uz ka smagu kad pagelbejau
Atsakyti
as nusipirkau Aromatikos lazdyno riesutu aliejaus.tai sakot nieko gero jie? g.gif o gal nieko jei kremo gamybai naudociau? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2010 12 04, 22:19)
Satura, nereikia iš konteksto išimt keletą žodžių ir juos komentuot  doh.gif  buvo parašyta apie recidyvą, kai jau žaizdos eina gilyn...su tuo reikia susidurt...tiek to...

toks įspūdis, kad tik jūs vienos sergat... Bet irgi, tiek to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 04, 19:54)
įkelk nuorodą, apie kokį sviestą kalbi? mišinį ar kaip? nesupratau minties

http://love-eco.lt/blogas/?p=90 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 05, 03:26)

oho atrodo neblogas ir paprastai pagaminamas ax.gif

Atsakyti