Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV

apie daug aliejų taip rašo smile.gif Tokiam šaltam sezonui rozmarinų nelašinčiau, norėčiau ko nors švelniau smile.gif

gal patartumete koks butu tinkamiausias? gal levandu tada?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deissy: 04 gruodžio 2010 - 13:29
QUOTE(Etama @ 2010 12 04, 13:32)
Jei tik aliejai, tai galios  drinks_cheers.gif o jei su vandeniu, tai kaip kada jau, man savaitę išsilaikydavo kažkur (sunaudodavau per tiek laiko, mažus kiekius darydavausi be konserv.)
mėgink karšto rankluosčio, aliejinį valymą. jei oda nebijo, pagarink. padeda sako, man tai su kuperoze yra bėdų, nepraktikuoju labai to būdo
valymas aliejumi

Dolphin, dėl hialurono-kol kremas nesusigeria, netepu mineralinės ir neinu į kiemą drinks_cheers.gif
Papildyta:
Tai dėl drėkinimo irgi pasiūlysiu hialuroną, dedamas į vandens fazę drinks_cheers.gif
Aš EA lašinu lašą į 15ml. veido kremo maždaug. nepažįstu tos ligos, bet pats rozmarinų EA aktyvina kraujotaką, naudoju jį plaukų šaknims, tai jaučiasi šiluma net pasitepus nuo jo smile.gif

aciu 4u.gif bandysiu viska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 12 04, 13:28)
gal patartumete koks butu tinkamiausias? gal levandu tada?

kajeputas, benzoinas, ramunėlės 4u.gif
Atsakyti
kad tau gydyti reikia odą, o ne bakterijas naikinti 4u.gif
[/quote]

na taip, bet pagalvojau gal ta dermatita bakterijos ir sukelia, o gal kvailai pagalvojau
Atsakyti
tiesiog oda išsausėja, suplonėja nuo dermatito, tampa neatspari, tada ir serga. Todėl ją pirmiausiai ne dezinfekuoti, o sustiprinti ir pagydyti reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 04, 15:07)
tiesiog oda išsausėja, suplonėja nuo dermatito, tampa neatspari, tada ir serga. Todėl ją pirmiausiai ne dezinfekuoti, o sustiprinti ir pagydyti reikia  mirksiukas.gif

aciu uz informacija, daktarai normaliai nieko nepaaiskina tik paskiria vaistus ir viskas, o tie vaistai ne kazin ka ir padeda. Atsizvelgsiu darydama kremuka
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 12 03, 20:11)
sveikos  4u.gif
nulekiau siandien i sveiki produktai, nes norejau isigyti avokadu ir migdolu aliejaus. bet kai pasakiau kad aliejaus reikia kosmetinem priemonem, tai man pasiule aliejus tokiose plasmasinese permatomuose buteliukuose....kazkaip ju issigandau ir neemiau. o negeresni yra tuose stikliniuose tamsiuose buteliukuose? g.gif  ax.gif

Labas visoms ! smile.gif
Aš esu pirkus iš Sveiki Produktai a la kosmetinį aliejų (beje, kai paklausiau kokių turi kosmetinių aliejų, išgirdau nuostabą: "ta prasme??") simondsijų, tai kokybė nelabai lyginant su KN ar AN. Visiškai nesigėrė į odą, palikdavo tokią lipnią plėvelę ir tempdavo odą, nors simondsijų jau kelis metus naudoju ir jis man labai tinka.
Taip pat bandžiau jų kokosų aliejų, maistinį, tai plaukams vasarą jis buvo labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2010 12 04, 14:15)
aciu uz informacija, daktarai normaliai nieko nepaaiskina tik paskiria vaistus ir viskas, o tie vaistai ne kazin ka ir padeda. Atsizvelgsiu darydama kremuka

pati turiu tokią bėdą, skilinėjančią odą, ir hormoninių vaistų kažkada esu pavartojusi, todėl patariu tai, kas man padeda ir nereikia bėgioti į vaistinę tepaliukų ieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 04, 15:26)
pati turiu tokią bėdą, skilinėjančią odą, ir hormoninių vaistų kažkada esu pavartojusi, todėl patariu tai, kas man padeda ir nereikia bėgioti į vaistinę tepaliukų ieškoti  4u.gif

o as dabar nakciai pasitepu harmoniniu tepalu, jau gal 2 ar 3 savaites tepuosi, gal kiek pamazejo sutrukimai, bet dar yra ir nesiruosia sugyti vienoj vietoj sugyja kitoj sutruksta ir tie harmoniniai mazai padeda,ir kas svarbiausia man nepadeda kremai serpetoja oda ir viskas jokio pagerejimo. Tai noriu isbandyti naturalius produktus jie turetu but veiksmingesni
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 03, 17:27)
sveikutes, duomiuosi savos gamybos kremukais smile.gif
gal ir kvailas klausymas, bet ar tiesa kad idejus vit.C i kremuka tai duoda veidu rudesni atspalvi? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 04, 16:53)

nemaišai su savaiminio įdegio priemone? gaminant savaiminio įdegio pienelį su DHA dedamas vit. C, kad sumažinti produkto PH.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 03, 18:49)
kur klausiančių daug g.gif man tai šampūnas neaktualu, net nėra proeikio gamintis, nes ir pirktiniai ne visada pateisina lūkesčius (kaip plaukai, tarkim probleminiai). o dušo želė gal ir aktualu būtų, bet kažkaip nesidomėjau dar
Papildyta:
SAMPUNAS

100ml:
- Base Neutralus BIO: 88 ml
- Šilko baltymų: 0,5 g arba 2ml
- Silikono augalinio: 5 ml
- Glicerinas 5 ml
- Ricinas: 1 ml
- Greipfrutų ET: 16 lašų
- Jo Bay St Thomas aliejus: 3 lašai (vietoje sito desiu brokoliu)

Ačiū už receptuką, o tai kažkaip visi ignoravo blush2.gif Tik kur galima Base Neutralus BIO ir Jo Bay St Thomas aliejus nusipirkt, ir ar galima be EA daryt(kuo pakeist), nes kol kas bijau jų dėt, kad nesualergizuotu oda?

kristinkag, dabar jums reikia gydytis su hormoniniais tepaliukais, o kai išgydysit savo odą, tada jau galit bandyt su švelniais, kad kuo mažiau ingridientų butu

QUOTE(kristinkag @ 2010 12 04, 16:12)
o as dabar nakciai pasitepu harmoniniu tepalu,  jau gal 2 ar 3 savaites tepuosi, gal kiek pamazejo sutrukimai, bet dar yra ir nesiruosia sugyti vienoj vietoj sugyja kitoj sutruksta ir tie harmoniniai mazai padeda,ir kas svarbiausia man nepadeda kremai serpetoja oda ir viskas jokio pagerejimo. Tai noriu isbandyti naturalius produktus jie turetu but veiksmingesni

2 ar 3 sav. blink.gif doh.gif tai jei nepadeda, turėjo kitus išrašyt doh.gif man kai jau labai sunkiai einasi, tai padeda Elidel tepalas 1%
Atsakyti