Merginos, o duso gelius gaminates pacios? Kazkaip neuzmaciau niekur ar nemokejau rasti .
Sveikos, mergaites.. Jungiuosi ir as i Jusu buri.. Pilnos lentynos pas mane chemikalu Bet po truputi pereinu prie naturaliu, tik neatrandu niekaip sau tinkamos, tai sakau jei pati pasigaminciau- nusauciau 2 zuikius vienu metu- ir malunus procesas ir sveikas rezultatas
Uzmeciau i kelias Jusu temas ir nieko sau neradau (gal nepastebejau )
Gal turit kazka koki receptuka kremo isbandyta siek tiek linkusiai i sausuma, praradusiai elastinguma odai, kad tiktu siuo sezonu?
Buciau labai dekinga
Uzmeciau i kelias Jusu temas ir nieko sau neradau (gal nepastebejau )
Gal turit kazka koki receptuka kremo isbandyta siek tiek linkusiai i sausuma, praradusiai elastinguma odai, kad tiktu siuo sezonu?
Buciau labai dekinga
Sveikos,
Cia tiek daug temu kad nezinau ar cia pataikiau
Visu pirma esu visai zalia sitoj srity, vakar nemazai skaitinejau apie eko kosmetika, bet kadangi biski sen biski ten, tai gavosi minciu kratinys
Vis del to uzfikasavau, kad kazkuri nare rase apie tai kaip ji nusiprasia bazinio ir ricinos aliejaus misiniu naudodama karsta ranksluosti.Jei nesunku noreciau konsultacijos:
1.Buvo rasyta kad deda 80%bazinio aliejaus(ta prasme kazka is tokiu http://kosmetika.aro...roduktai/bazes/ ?)+20% ricinos. Mane labiausiai domina ar butent tokie tie baziniai aliejai?
2.Tarkim vakare nusiprausus, galima uzpurksti tik pasirinkto hidrolato ir keliauti miegoti.Ar ji taip pat reikia sumaisyti su kokiu aliejum.
Taip pat merginos gal kieno nors tokia oda kaip mano: riebi T zona, o visa kita kaip ir normali.Taip pat ta T zona linkusi i poras ir inkstirus. Taip pat linkusi i paberimus, ypac ziema.Gal kas is patirties gali patarti, koki hidrolata ar alieju rinktis?
Aciu
Cia tiek daug temu kad nezinau ar cia pataikiau
Visu pirma esu visai zalia sitoj srity, vakar nemazai skaitinejau apie eko kosmetika, bet kadangi biski sen biski ten, tai gavosi minciu kratinys
Vis del to uzfikasavau, kad kazkuri nare rase apie tai kaip ji nusiprasia bazinio ir ricinos aliejaus misiniu naudodama karsta ranksluosti.Jei nesunku noreciau konsultacijos:
1.Buvo rasyta kad deda 80%bazinio aliejaus(ta prasme kazka is tokiu http://kosmetika.aro...roduktai/bazes/ ?)+20% ricinos. Mane labiausiai domina ar butent tokie tie baziniai aliejai?
2.Tarkim vakare nusiprausus, galima uzpurksti tik pasirinkto hidrolato ir keliauti miegoti.Ar ji taip pat reikia sumaisyti su kokiu aliejum.
Taip pat merginos gal kieno nors tokia oda kaip mano: riebi T zona, o visa kita kaip ir normali.Taip pat ta T zona linkusi i poras ir inkstirus. Taip pat linkusi i paberimus, ypac ziema.Gal kas is patirties gali patarti, koki hidrolata ar alieju rinktis?
Aciu
QUOTE(dkiskiene @ 2010 12 03, 14:51)
Aciu
sveikute,
bandysiu as atsakyti i tavo klausima, mano oda tokia pat, tai kvapu namuose radau kad misriai veido odai tinka tokie hidrolatai:pelargoniju,hamameliu,maliku-jazminu, o nerafinuoti aliejai:puiklapiu, manai, campaku pomoda,saltalankiu uogu(misinyje),,bet pasiskaicius www.aromanatural.lt manau ir daugiau atrastum sau tinkamu.
Sveiki,
noreciau ir as prisijungti i jusu buri
Jau kelias dienas skaiciau jusus, tema, nagrinejau visu slieju, hidrolatu poveiki, ieskodama sau tinkamu produktu.
Mano oda misri, net sakyciau labaiu linkusi riebaluotis, poros zusikimsusios. O ziemos metu dar ir paberimu yra. Pirktiniai prausikliai labai sausina oda, tai pradziai nusprendziau pasidaryti sau prausikli.
Isrinkau tokius produktus:
1.Gasulio molis,
2. lazdynu riesutu aliejus
Gal galit patartas tu produktu uztenka, ar reiktu dar kazka pridet?
Ir dar noriu isbandyt mastikos hidroliata.
noreciau ir as prisijungti i jusu buri
Jau kelias dienas skaiciau jusus, tema, nagrinejau visu slieju, hidrolatu poveiki, ieskodama sau tinkamu produktu.
Mano oda misri, net sakyciau labaiu linkusi riebaluotis, poros zusikimsusios. O ziemos metu dar ir paberimu yra. Pirktiniai prausikliai labai sausina oda, tai pradziai nusprendziau pasidaryti sau prausikli.
Isrinkau tokius produktus:
1.Gasulio molis,
Ir dar noriu isbandyt mastikos hidroliata.
QUOTE(musonija @ 2010 12 03, 11:14)
o spaudai pries ar po kaukes?
cia ne i tema, o kur butu galima panaudoti kakavos sviesta sokoladini ? cia turbut i kokius kuno sviestus deti geriau
Papildyta:
ir dar mastau, ar pirktis geriau is kn alieju misini, vietoj kremo, ar koki viena bandyti tept, ar geriau krema susimakaluot , ka jus manot?
pries, kad kauke pradezinfekuotu, uztrauktu viska cia ne i tema, o kur butu galima panaudoti kakavos sviesta sokoladini ? cia turbut i kokius kuno sviestus deti geriau
Papildyta:
ir dar mastau, ar pirktis geriau is kn alieju misini, vietoj kremo, ar koki viena bandyti tept, ar geriau krema susimakaluot , ka jus manot?
kuno kremo/sviesto ar lupu balzamo gamybai. (gerkles skausma irgi malsina)
As uz krema
QUOTE(Eve-line @ 2010 12 03, 11:37)
Aliejus vandenyje O/W - toks kremas gali susideti net is 80 proc vandens, tokie kremai yra lengvi, tinka misriai ir riebiai odai.
Vanduo aliejuje W/O - sunkus kremai. Toks budas naudojamas kremuose nuo saules, apsauginiusoe kremuose.
Misri formule W/O ir O/W - dazniausia kai yra daugiau nei 50 proc aliejaus
www.jaworek.pl
gal verta pasigilintiVanduo aliejuje W/O - sunkus kremai. Toks budas naudojamas kremuose nuo saules, apsauginiusoe kremuose.
Misri formule W/O ir O/W - dazniausia kai yra daugiau nei 50 proc aliejaus
www.jaworek.pl
QUOTE(dkiskiene @ 2010 12 03, 13:51)
1. bazinis al. gali but bet koks aliejus (pagrindas, baze)-man tam valymui lazdynai labiausiai patinka, jie misriai/riebiai odai labiau. ricina sausina, o kam nebaisu galima jos kad ir 50% deti. 1.Buvo rasyta kad deda 80%bazinio aliejaus(ta prasme kazka is tokiu http://kosmetika.aro...roduktai/bazes/ ?)+20% ricinos. Mane labiausiai domina ar butent tokie tie baziniai aliejai?
2. Hidrolatas vanduo juk, juo pasipurski-gali ant virsaus tepti aliejumi ar kremu, jei yra poreikis. o jei pakanka, tada nebetepi nieko.
Papildyta:
QUOTE(beatek @ 2010 12 03, 14:16)
1.Gasulio molis,
uztenka
QUOTE(Etama @ 2010 12 03, 15:23)
pries, kad kauke pradezinfekuotu, uztrauktu viska
As uz krema
As uz krema
aciu
QUOTE(Etama @ 2010 12 03, 16:23)
uztenka
aciu!
dar norejau paklaust, kur vilniuje galim nusipirkti lazdynu riesutu aliejaus?
niekur negaliu surast, gal ieskot nemoku
QUOTE(Etama @ 2010 12 03, 15:23)
As uz krema
bazinis al. gali but bet koks aliejus (pagrindas, baze)-man tam valymui lazdynai labiausiai patinka, jie misriai/riebiai odai labiau. ricina sausina, o kam nebaisu galima jos kad ir 50% deti.
bazinis al. gali but bet koks aliejus (pagrindas, baze)-man tam valymui lazdynai labiausiai patinka, jie misriai/riebiai odai labiau. ricina sausina, o kam nebaisu galima jos kad ir 50% deti.
Aciu merginos.Kad hidrolata imsiu tai tiksliai. Dar galvojau is KN imtu alieju misini vietoj kremo,bet............ blogiausias dalykas kad jie internetu neprekiauja. o isvardinti pardavimo taskai man pakankamai toli.
Aisku, noreciau pasidaryti krema, bet man dar toli skaityt iki jo padarymo. Beje gal kuri is jusu uzsiima gamyba kremu pardavimui
QUOTE(beatek @ 2010 12 03, 14:30)
aciu!
Kvapu namuose ar aromanatural. ieik i ju psl., parasyta kur galima atsiimti
QUOTE(musonija @ 2010 12 03, 12:06)
beje isbandziau drauges zalio molio kauke, na superine. dabar svajoju kaip isnaikinti visus inkstirus tuos vadinamus juodus komedonus nes net kosmetologe po valymo ju neisvalo iki galoo , o pas manr ju daug
Nežinau, kokia tavo oda, bet jei poros linkusios kimštis, tai nei valymas pas kosmetologę, nei molio kaukės stebuklų nepadarys, po žalio molio kaukės veidas tikrai pašviesėja, atrodo apvalytas, bet efektas vis tiek laikinas, jei norima tikrai tiesiogine to žodžio prasme išvalyt poras, tai belieka tik mechaninis valymas, nes molio kaukės nėra kažkokios stebuklingos ir nieko neišrauna taip sakant. Čia iš savo patirties, nes mano oda tokia. Aš jei sugalvoju pati mechaniškai pavalyt odą, tai darau tai po kaukės, nes kaukė iškelia inkštirus kažkiek į paviršių ir pašalint nešvarumus yra lengviau.
nukopinau iš kvapų namų
Kūdikių odelės priežiūrai
Kokosų aliejaus 1 valg. š.
Simodsijų aliejaus 1 valg. š.
Lygiomis dalimis sumaišykite nerafinuotus ekologiškus kokosų aliejų ir simondsijų aliejų. Jei namuose vėsoka ir kokosų aliejus kietas, jį galite ištirpinti įmerkus į šiltą vandenį. Kai kokosų aliejus suskystės, sumaišykite jį su simondsijų aliejumi. Susipilkite į švarų indelį. Tuo aliejų mišiniu galite patepti kūdikio odelę po maudymosi, ypač po baseino, ir nuvalyti užpakaliuką keičiant marliukus ar sauskelnes.
--------------------------------------------------------------------------------