Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV

QUOTE(Dolphin @ 2010 12 01, 12:59)
senukuose yra, www.aromanatural.lt yra smile.gif kur dar mergaites zinot? 4u.gif

Prismoj už 13 litų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 01, 12:54)

Labai jums aciu 4u.gif Prisipirkau visko ir galvojau siaip apsieisiu, bet kad ne visi eteriniai graziai islasa lasiukais, aliejai irgi megsta prabegt daugiau nei reikia (o ir ranka dar neigudus) - na ir aisku, kazka gaminant rimciau, jau reikalinga tikslumas, tai galvoju pirktis kolbu/matuokliu ir pan, tik nebuvau tikra ka konkreciai, bet jusu postas padejo apsisprest.
Atsakyti
super, lauksiu kol Kaune Prisma atsidarys, nes 13 Lt - tai maziausia kaina uz termometra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 12 01, 14:58)
koks vaiko amzius? ne viskas tinka vaiku odelei. apskritai, geriausias vaiku zanduku draugas ziema nilinis sviestmedis, jis lengvai tepasi, apsaugo nuo salcio.

Ačiū už patarimą. 4u.gif Reikės nusipirkti nilinio sviesto smile.gif
Vaikui 5metai, tepdavau weledos nuo vėjo ir šalčio, bet nelabai jis mums patinka, sunkokai tepasi ir kvapas nosį vaikui riečia, turi sulaikyti kvėpavimą kol ištepsiu doh.gif
O mano pačios sausa, jautri oda, noriu kokio kremuko susimaišyti tinkamo žiemai ax.gif

QUOTE(joli84 @ 2010 12 01, 15:12)
o gal zinot kur Kaune vyksta kursai kosmetikos gaminimosi? Kvapu namai lygtai tik vilniuje daro.. g.gif

www.bio-kosmetika.lt Kaune organizuoja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Freila @ 2010 12 01, 15:23)
super, lauksiu kol Kaune Prisma atsidarys, nes 13 Lt - tai maziausia kaina uz termometra smile.gif

thumbup.gif visos leksim į prismą termometrų "šluoti" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jonike @ 2010 12 01, 15:32)
thumbup.gif  visos leksim į prismą termometrų "šluoti"  lotuliukas.gif

reiktų ieškoti prie konservavimo prekių, tik klausimas ar ne sezonu juos parduoda g.gif, aš pirkau vasarą
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 01, 15:58)
reiktų ieškoti prie konservavimo prekių, tik klausimas ar ne sezonu juos parduoda  g.gif, aš pirkau vasarą

Tikiuosi, kad bus, o jei ne pirksiu bangesnį smile.gif

Merginos , kaip manote, nieko blogo nebūtų jei į skystą juodajį muilą įlašinčiau kelis lašelius EA? (kalbu apie akoma muilą) g.gif
Atsakyti
Pasidalinkit paprastu lūpų balzamo receptuku pradedantiesiems?
Sesė labai nori... Ji planuoja dėl kedro/kėnio EA, ar bus koks nors saugantis poveikis?
Turiu avokadų ir kokoso aliejų, bet baziniam rekomenduočiau jai simondsijas, ok?
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 01, 15:22)
Labai jums aciu  4u.gif
Baik, kas per "jums" drinks_cheers.gif
Nieko, greit ranką atkalsi irnesakyk.gif aliejaus tai neužsimok daug pilti, po truputį ir ne pilnai iki tos ribos, kiek reikia, nes visad nulaša dar nuo kraštelio. kartais tiek ir užtenka smile.gif o dėl EA-aš paplaku, kad iškart bėgtų, įvarvinu staigiai vieną ir atgal. jis į tuos griovelius gal subėga. žodžiu, reikia atidirbti savo ranką, bet kad tie maži kiekiai ypač nervina ir mane tai jau tikrai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 12 01, 18:08)
Pasidalinkit paprastu lūpų balzamo receptuku pradedantiesiems?

Tai gal 18% bičių vaško ir perpus skystų/kietų aliejų? pati panašiai dedu, neseniai dar kažkuri minėjo tą patį.
Atsakyti
skaitineju vis dar tema ir blogus pirmoj zinutej rolleyes.gif bet man labai noris savo sudeti sugalvot is mylimu alieju taip jauciu ir darysiu ..termometras aromanatural visi 23 ..gaila biggrin.gif o as vietoj matavimo nusipirksiu, ir dabar plauku dazus matuoju , su induku skirtu analizam , biggrin.gif 4u.gif kaina 1 lt o ml graziai surasyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atskridus @ 2010 12 01, 20:56)
skaitineju vis dar tema ir blogus pirmoj zinutej  rolleyes.gif bet man labai noris savo sudeti sugalvot is mylimu alieju taip jauciu ir darysiu ..termometras aromanatural visi 23 ..gaila biggrin.gif o as vietoj matavimo nusipirksiu, ir dabar plauku dazus matuoju , su induku skirtu analizam ,  biggrin.gif  4u.gif kaina 1 lt o ml graziai surasyti smile.gif

As irgi savo sudetis galvoju drinks_cheers.gif aki uzmesti del proporciju ar pan. galima, kur jau specifiniai gaminiai. bet siaip kas kam tinka/patinka, ta ir deda smile.gif
turiu ir as tokiu indeliu, bet kai reikia atmatuoti po 1 ar ketvirti ml. tai jau problematiska smile.gif
Atsakyti
sveikos.esu visiskai zalia gamyboje blush2.gif nesu ne karto bandziusi pasidayti kazko,bet lb noriu kremuko veidui.gal galetumet parasyti koki receptuka,tiksliai ko deti.butu geriausia ml. ax.gif mano oda yra misri,linkusi riebaluotis. rolleyes.gif is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos.

mano oda dermatinine, tai isigyjau sviestmedzio aliejaus. nu stebuklas thumbup.gif

tiek ziurineju receptukus, bet pagrinde dauguma rusu ar anglu kalba doh.gif
gal galetumete pasidalinti kokiu paprastuciu paprasciausiu muilo receptuku? lb noreciau isbandyti ax.gif wub.gif
o tie receptai kur reik daryt naudojant paprasta muila, koki geriausia rinktis? namuose turiu ta muila "bobas", tai siaubas kokia ten sudetis doh.gif
Atsakyti