[quote=liepa27,2010 11 27, 18:09]
[quote=sige,2010 11 27, 10:00]
iš savo patirties galiu pasakyti, kad nėra sunku kremą gaminti, jei yra bent elementarių žinių. Tai jei perskaitėt visus lengviausiai prieinamus šaltinius, galit drąsiai gamint
aš norėčiau nueiti į kremo gaminimo pamokas vien dėl teorinės dalies, nes praktinę išsiaiškinau jau namuose
sakykit,o kur tos pamokeles vyksta
[/quote]
O aš iš savo patirties galiu pasakyti, kad nėra lengva pradėt daryti kremą pačiai. Ne vienam net ir kursus išklausius, ir priemones brangias susipirkus kol įsidrąsina kažką padaryti tai laiko nemažai praeina. Nėra nei labai sunku nei ką, reikia tik žinių ir miklumo kaikuriose vietose. Nu visi kažkaip drebančiom rankom pirmą kremą daro
Mano sesuo jau ne vieną kremą yra mačius kaip darau, visos priemonės yra, užrašai yra. Įšvažiavus buvau į UK porai savaičių, o jai kremas kaip tik baigės. Tai moteriškė prakentėjo, pratepė veida aliejais paprastais, nuėjo oda sausais luobais (probleminė oda) bet kremo sau taip ir neišsivirė.
Sėkmės ir daugiau drąsos visoms pradedančioms
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2010 11 29, 00:24)
Panos, gal kur matet pirkti tokiu dalykeliu? Reiktu, kad rasciau Lietuvoj, nes gana skubiai reikia
aš turiu panašių, tik jie tokie mažučiai, 5 ml, stikliniai, rutuliukas geležinis