Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV

QUOTE(srauni_upe @ 2010 11 29, 01:34)
man regis jei savo psl kainas rašo smile.gif panaršyk

arba blogai ziurejau, arba prie sito butent nera kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 11 29, 02:03)
arba blogai ziurejau, arba prie sito butent nera kainos smile.gif

as jei gerai pamenu, tai arba 6 lt, arba 10 lt.. bet zinoma, negarantuoju, kad cia gerai pasakiau blush2.gif biggrin.gif gal susapnavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit pasakyt, kaip pasidaryt skystą muilą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2010 11 28, 21:36)
4u.gif sveikutes dar karteli,o gal kuri jusu gamina ir pardavineja kremukus,kazkaip nelabai leis man lelius uzsiimti ju gamyba verysad.gif

Laba diena, aš gaminu kremukus pardavimui.
Esu pabaigus aromaterapijos kursus, turiu tarptautinį diplomą. Galiu pagaminti pagal jūsų odą ir kažkaip susitikus perduoti, o galite ir pati sudalyvauti kremo gaminimo procese ir savo akimis pamatyti kaip gimsta jūsų kremukas wink.gif
Jei domina, kreipkitės mirksiukas.gif
Čia galite pasiskaityti plačiau kaip vyksta mano kremuko gamonimo procesas.
Atsakyti
[quote=liepa27,2010 11 27, 18:09]
[quote=sige,2010 11 27, 10:00]
iš savo patirties galiu pasakyti, kad nėra sunku kremą gaminti, jei yra bent elementarių žinių. Tai jei perskaitėt visus lengviausiai prieinamus šaltinius, galit drąsiai gamint smile.gif aš norėčiau nueiti į kremo gaminimo pamokas vien dėl teorinės dalies, nes praktinę išsiaiškinau jau namuose smile.gif
sakykit,o kur tos pamokeles vyksta
[/quote]
O aš iš savo patirties galiu pasakyti, kad nėra lengva pradėt daryti kremą pačiai. Ne vienam net ir kursus išklausius, ir priemones brangias susipirkus kol įsidrąsina kažką padaryti tai laiko nemažai praeina. Nėra nei labai sunku nei ką, reikia tik žinių ir miklumo kaikuriose vietose. Nu visi kažkaip drebančiom rankom pirmą kremą daro biggrin.gif
Mano sesuo jau ne vieną kremą yra mačius kaip darau, visos priemonės yra, užrašai yra. Įšvažiavus buvau į UK porai savaičių, o jai kremas kaip tik baigės. Tai moteriškė prakentėjo, pratepė veida aliejais paprastais, nuėjo oda sausais luobais (probleminė oda) bet kremo sau taip ir neišsivirė.
Sėkmės ir daugiau drąsos visoms pradedančioms 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2010 11 29, 00:24)
Panos, gal kur matet pirkti tokiu dalykeliu? Reiktu, kad rasciau Lietuvoj, nes gana skubiai reikia smile.gif
user posted image

aš turiu panašių, tik jie tokie mažučiai, 5 ml, stikliniai, rutuliukas geležinis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 29 lapkričio 2010 - 10:49
QUOTE(Palomina @ 2010 11 26, 17:30)
kiek daug norinciu kazka gamintis atsirado  biggrin.gif
Papildyta:

kaip prausiklis gerai tinka rasulo molis..

o ar neissausins odos? mano tokia misri ir greitai megstanti issauset jei netinkama panaudoju,

paskaitinejau forumus, tikrai uzkabina kosmetikos gaminimas, vat tik kremui pasigamint, galvoju kaip cia pradet, kol kas man cia aukstas pilotazas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2010 11 29, 11:26)
Laba diena, aš gaminu kremukus pardavimui.
Esu pabaigus aromaterapijos kursus, turiu tarptautinį diplomą. Galiu pagaminti pagal jūsų odą ir kažkaip susitikus perduoti, o galite ir pati sudalyvauti kremo gaminimo procese ir savo akimis pamatyti kaip gimsta jūsų kremukas wink.gif
Jei domina, kreipkitės  mirksiukas.gif
Čia galite pasiskaityti plačiau kaip vyksta mano kremuko gamonimo procesas.

norejau paklausti o be aukso ir sidabro kas nors labai keistusi, gal but galima juos kuo nors kitu pakeist? nelabai isivaizduoju kur ju gaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(musonija @ 2010 11 29, 15:09)
norejau paklausti o be aukso ir sidabro kas nors labai keistusi, gal but galima juos kuo nors kitu pakeist? nelabai isivaizduoju kur ju gaut  smile.gif

aš naudoju greipfrutų sėklų ekstraktą, vitaminą E, rozmarinų ekstraktą ir pan. Tikrai yra ir kitų konservantų smile.gif
Atsakyti
laba diena,

skaitau skaitau sitas temeles, ir zaviuosi visomis "kremininkemis" wub.gif labai noreciau su laiku prisijungti i Jusu buri 4u.gif
Noreciau ir pati pabandyti gaminti kremukus sau, mamai, ir savo kruopai biggrin.gif

Ir noriu Jusu pasiklausti- ar uztenka kompetencijos gaminti kremukus "skaitant" ,t.y. naudojantis internetu namuose biggrin.gif bet nebaigus jokiu kursu ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sylvergirl @ 2010 11 29, 15:14)
aš naudoju greipfrutų sėklų ekstraktą, vitaminą E, rozmarinų ekstraktą ir pan. Tikrai yra ir kitų konservantų smile.gif

reiks pabandyti , aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondy-R @ 2010 11 29, 14:22)
Ir noriu Jusu pasiklausti- ar uztenka kompetencijos gaminti kremukus "skaitant" ,t.y. naudojantis internetu namuose  biggrin.gif  bet nebaigus jokiu kursu ?  blush2.gif
skaiciau ir gaminu, jokiu kursu nesu praejusi. aisku, yra visokiu niuansu, gal geriau butu ir praeiti kursus, jei kazkuo rimciau nori uzsiimti ar suzinoti, bet man kol kas pilnai pakanka smile.gif cia, SM'e irgi savotiska enciklopedija, jei kas ir neaisku-bet kada galima pasitarti
Atsakyti
QUOTE(musonija @ 2010 11 29, 14:54)
o ar neissausins odos? mano tokia misri ir greitai megstanti issauset jei netinkama panaudoju,

jei vienu moliu praustis tai sausina oda, bet pamaisius su aliejum, tada viskas ok.. aisku, reikia stebeti oda visada ir kai matai, kad pradeda sausinti, tada ka nors keisti..
Atsakyti