Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV

skysti aliejai tai bet kokie - jojobos, migdolų ir t.t. Tik žinoma šis sviestas bus riebokas. Aš irgi tepuosi kai niekur neinu, o namie būnu, puikiai pamaitina.
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 28, 18:34)
ka manot apie toki namu gamybos "hydrolata"?
medetku ziedus uzpilti verdanciu distiliuotu vandeniu, palaukti kol pritrauks, tada atvesinti, ilasinti glicerino ir viskas! biggrin.gif
gal nelabai ir nusileistu jis iprastam pirktiniam hydrolatui...? g.gif

nes as pasigaminau toki, ir mano veidui visai patinka, pojutis toks pats kaip pasipurskus pirktiniu hydrolatu smile.gif

tai, kad cia tiesiog arbatele gavosi.. Aroma natural puslapyje anksciau buvo (ar dabar yra tai nezinau) receptukas kaip pasidaryti namu salygomis hidrolata, bet zinoma, jo galiojimas labai ribotas.. o arbatele, tokia kaip pasigaminai, tai visai trumpai isbus nesurugusi..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 11 28, 17:42)
tai, kad cia tiesiog arbatele gavosi.. Aroma natural puslapyje anksciau buvo (ar dabar yra tai nezinau) receptukas kaip pasidaryti namu salygomis hidrolata, bet zinoma, jo galiojimas labai ribotas.. o arbatele, tokia kaip pasigaminai, tai visai trumpai isbus nesurugusi..

na taip, bet juk medetkos turi teigiama poveiki odai, ramina,gydo uzdegimus, zaisdeles,sutrukinejimus, tonizuoja ir pan., o su glycerinu dar ir padrekina smile.gif tai manau gal visai nebloga alternatyva hydrolatui g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 28, 18:53)
na taip, bet juk medetkos turi teigiama poveiki odai, ramina,gydo uzdegimus, zaisdeles,sutrukinejimus, tonizuoja  ir pan., o su glycerinu dar ir padrekina smile.gif  tai manau gal visai nebloga alternatyva hydrolatui g.gif

as nesakau, kad bloga.. jei netingi kas diena (ar kas antra diena) virti tokias arbateles, tai viskas gerai smile.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes dar karteli,o gal kuri jusu gamina ir pardavineja kremukus,kazkaip nelabai leis man lelius uzsiimti ju gamyba verysad.gif
Atsakyti
labai idomi tema, reiks labiau paskaityt, po to pakamantinėt smile.gif Aš dar nebandžiau kremo gamintis, tik kūnui po dušo vietoj losjonų jau senokai naudoju alijus... ar tai alyvuogių, kartais kokosų, jei turiu, nes ta smaloniai kvepia smile.gif Kartyais ir ant veido tepu, kai šildymo sezonas, nes siaubingai džiūsta...

Bet veiduio kažkaip bijau riebumo nepataikyt... pas mane oda mišri.
Atsakyti
o kakavos sviestą reik laikyt šaldytuve?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 28 lapkričio 2010 - 21:48
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 28, 17:34)
ka manot apie toki namu gamybos "hydrolata"?

nieko, tik kaip ir Palomina sako, su galiojimu ne kas. o siaip tai koks skirtumas, jei odai patinka-gamink ir naudok smile.gif

srauni-upe, as laikau sviestmedi stalciuje jau senokai, viskas ok. nemanau kad butina, nebent namie l. karsta biggrin.gif
o del riebumo, tai nera cia stebuklo. pasirink tinkamus misriai odai aliejus ir daryk mazesni procentaaliejines dalies, taip pat nepadaugink vasko ir viskas bus ok
Atsakyti
Panos, gal kur matet pirkti tokiu dalykeliu? Reiktu, kad rasciau Lietuvoj, nes gana skubiai reikia smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 11 28, 23:24)
Panos, gal kur matet pirkti tokiu dalykeliu? Reiktu, kad rasciau Lietuvoj, nes gana skubiai reikia smile.gif
user posted image

as esu pirkusi KN, tik skaidrios baltos spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 11 29, 00:31)
as esu pirkusi KN, tik skaidrios baltos spalvos smile.gif

Tinka! gal pameni, kiek mokejai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 11 29, 00:15)
Tinka! gal pameni, kiek mokejai? 4u.gif

man regis jei savo psl kainas rašo smile.gif panaršyk
Atsakyti