[quote=sige,2010 11 27, 10:00]
iš savo patirties galiu pasakyti, kad nėra sunku kremą gaminti, jei yra bent elementarių žinių. Tai jei perskaitėt visus lengviausiai prieinamus šaltinius, galit drąsiai gamint aš norėčiau nueiti į kremo gaminimo pamokas vien dėl teorinės dalies, nes praktinę išsiaiškinau jau namuose
sakykit,o kur tos pamokeles vyksta
Dėl dantų valymo su soda reikia elgtis labai atsargiai, nes ištrynus dantis soda vos vieną kartą, dantenų oda iškart tampa gerokai jautresnė, o jos granulės subraižo dantų emalį. Patys pagalvokit, kokie bus rezultatai po dešimties tokių procedūrų Taip, jie taps baltesni, bet ar sveikesni? Geriau jau tada kaip mūsų močiutės, valyt dantis su pelenais, taip gydomos dantenos, o ir emalę nesugadinam
QUOTE(bulletproof @ 2010 11 27, 12:28)
Gal kuri ka esate gaminusi imaisant dubmliu hidrolata?
esu gaminusi krema veidui, o kas konkreciai del jo domina? kvapas jo bjaurus, bet kreme pakenciama buvo viskas, vandenines dalies tiksliai nepasakysiu dabar, bet bent 40-50% tikrai buvo, o iseiga apie 15ml.
QUOTE(liepa27 @ 2010 11 27, 18:09)
sakykit,o kur tos pamokeles vyksta
Buvau "Kvapu namuose" ir "Bio-kosmetikos" pamokelese. Labiau patiko "Kvapu namuose"
Labas visoms !
labai prasau kokio patarimo del problemeles. Taigi vel pradejau taikyti savo super jautriai ir nezinanciai ko nori odelei aliejus ir kt naturalias priemones, su paberimais smakro srityje susitaikiau - nurasiau tai adaptacijai.
Bet problema su paakiu odele, ja labai sualergizavo alieju misinys ir dabar turiu paraudima, suskeldejima ir mazus spuogelius, kurie jau antra savaite nepraeina Bandziau ramuneliu nuoviro kompresus - dar labiau pasausino...
gal zinote kokiu namudiniu recepteliu ? is anksto aciu !!!!!!
labai prasau kokio patarimo del problemeles. Taigi vel pradejau taikyti savo super jautriai ir nezinanciai ko nori odelei aliejus ir kt naturalias priemones, su paberimais smakro srityje susitaikiau - nurasiau tai adaptacijai.
Bet problema su paakiu odele, ja labai sualergizavo alieju misinys ir dabar turiu paraudima, suskeldejima ir mazus spuogelius, kurie jau antra savaite nepraeina Bandziau ramuneliu nuoviro kompresus - dar labiau pasausino...
gal zinote kokiu namudiniu recepteliu ? is anksto aciu !!!!!!
QUOTE(beija_flor @ 2010 11 28, 00:19)
Taigi cia alergine reakcija.Nuimkit viska porai savaiciu,o po to jokiu alieju misiniu,tik viena rusis,jokiu eteriniu alieju,jokiu zoliu
QUOTE(daugvaikuciu @ 2010 11 28, 00:33)
Taigi cia alergine reakcija.Nuimkit viska porai savaiciu,o po to jokiu alieju misiniu,tik viena rusis,jokiu eteriniu alieju,jokiu zoliu
Jums is itesu alergija. Turite nutrauti tu priemoniu naudojima, kurios alergizuoja. Tai jusu odai ir visam organizmui ne i gera.
Siulyciau tokiai problematiskai odai is pradziu pasigydyti su profesionalia ekologiska kosmetika (taip brangu, bet veiksminga) o tada jau leistis i visokius atradimus su savo pasigamintais alieju misiniais, eteriniais aliejais ir pan. Arba dar geriau - nueiti pas kosmetologe naturaliste. Kuri jus apgydytu taip kaip reikia. Ir papasakotu ka daryti su butent jusu oda. Nes kai oda apgijusi ir susibalansavusi, tada daug aiskiau ir paprasciau matyti kas jai patinka, o kas ne. O taip eksperimentuoti ir dar labiau erzinti oda, o po to tiketis kad viena diena ji pagis, teisingu ar klaidingu eksperimentu deka, atleiskit bet yra naivu.
Balansuokit visu pirma savo maista, gyvenimo buda, ziurekite i vidaus problemas (gal jusu vidaus organai prastai funkcionuoja) oda - tai jusu organizmo busenos atspindys. Supraskit ji nera atskiras elementas gyvenantis sau. Skirtumas tarp naturalios kosmetikos (alieju ir pan.) yra tas kad sios premones nedangsto problemos, kaip chemija.Todel pasitepus vienu ar kitu aliejumi, jus neisprestie savo organizmo vidaus organu bukles.
As visiskai nesutinku su nuomone, kad oda turi adaptuotis, ir atseit is pradziu ja ismeto spuogais, o tada ivyksta pagerejimas. Netiesa. Pradejus vartoti priemones kurios tinka. Jusu oda turi jas toleruoti. Ir matomas palaipsninis pagerejimas. Bet tikrai ne pablogejimas.
Dar noreciau atkreipti jusu demesi, kad cia yra forumas. Cia rasantys zmones tikrai nera profesionalus, nera homeopatijos atstovai, naturalistai ir pan (kurie gebetu isspresti jusu odos problemas) visa ka jie gali padaryti, tai pasidalinti savo patirtimi, kuri yra individuali. Bet si patirtis nebutinai tinka butent jums.
Dovanokit, nesusilaikiau, tiesiog norisi kad zmones pradetu mastyti giliau.
Sekmes jums!
Jūs čia turite daug patirties gal galite mane paprotinti dėl ko toks akivaizdus kainų skirtumas lyginau būtent taukmedžio sviestą pagal svorį ir kainą
http://www.bio-kosmetika.lt/26-s.html
120ml-25lt
http://www.aromanatu...u-sviestas.html
50g - 9lt
http://www.aukimekar...liejai-sviestai
50g - 29 lt a
antroj ir trečioj nuorodoj tai skirtumas 3kartus ir klausimėlis. kaip turi teptis taukmedžio sviestas? ar lenvai įsigeria į odą? įsigyjau iš biokosmetikos tai labai sunkiai tepasi išvis taip trinasi ant odos kol įsigeria. kur jūs perkate aliejus ir kitus produktus?
http://www.bio-kosmetika.lt/26-s.html
120ml-25lt
http://www.aromanatu...u-sviestas.html
50g - 9lt
http://www.aukimekar...liejai-sviestai
50g - 29 lt a
antroj ir trečioj nuorodoj tai skirtumas 3kartus ir klausimėlis. kaip turi teptis taukmedžio sviestas? ar lenvai įsigeria į odą? įsigyjau iš biokosmetikos tai labai sunkiai tepasi išvis taip trinasi ant odos kol įsigeria. kur jūs perkate aliejus ir kitus produktus?
aš perku iš čia
Kainos čia irgi žemos, bet produktai kokybiški. Kainų skirtumas toks dėl to,kad el.parduotuvėms nereikia patalpų, daug darbuotojų ir t.t. dėl to sumažėja ir prekių kainos.
Neapdorotas, nefiltruotas sviestmedžio sviestas yra kietokas, gryną tepti sunku. Aš tepu tik mažais plotais - rankos, lūpos, keliai, alkūnės. O jei noriu dideliais plotais, tai darau mišinuką su skystais aliejais - išlydau viską ir kai atvėsta būna lengviau tepamas kūno sviestas.
Kainos čia irgi žemos, bet produktai kokybiški. Kainų skirtumas toks dėl to,kad el.parduotuvėms nereikia patalpų, daug darbuotojų ir t.t. dėl to sumažėja ir prekių kainos.
Neapdorotas, nefiltruotas sviestmedžio sviestas yra kietokas, gryną tepti sunku. Aš tepu tik mažais plotais - rankos, lūpos, keliai, alkūnės. O jei noriu dideliais plotais, tai darau mišinuką su skystais aliejais - išlydau viską ir kai atvėsta būna lengviau tepamas kūno sviestas.
ka manot apie toki namu gamybos "hydrolata"?
medetku ziedus uzpilti verdanciu distiliuotu vandeniu, palaukti kol pritrauks, tada atvesinti, ilasinti glicerino ir viskas!
gal nelabai ir nusileistu jis iprastam pirktiniam hydrolatui...?
nes as pasigaminau toki, ir mano veidui visai patinka, pojutis toks pats kaip pasipurskus pirktiniu hydrolatu
Papildyta:
as tai esu maisiusi su kokosu aliejumi, tai gavosi tikrai super kremas kunui, tik riebokas, tad tepdavausi grynai ant nakties po duso
medetku ziedus uzpilti verdanciu distiliuotu vandeniu, palaukti kol pritrauks, tada atvesinti, ilasinti glicerino ir viskas!
gal nelabai ir nusileistu jis iprastam pirktiniam hydrolatui...?
nes as pasigaminau toki, ir mano veidui visai patinka, pojutis toks pats kaip pasipurskus pirktiniu hydrolatu
Papildyta:
QUOTE(čikibari @ 2010 11 28, 17:30)
ačiū tau už atsakymą o su kokiais aliejais maišote , ar su tais skystais ?
as tai esu maisiusi su kokosu aliejumi, tai gavosi tikrai super kremas kunui, tik riebokas, tad tepdavausi grynai ant nakties po duso