Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV

QUOTE(lapuaite @ 2010 11 26, 13:34)
visu pirma, as sugalvojau gamintis kremukus pati, uzstikusi sita temele thumbup.gif
pradzioje viska nuo pradziu pasiskaiciau, dar man dave keleta patarimu asmeninemis zinutemis pora temeles nariu smile.gif
tada pradejau skaitinetis apie aliejus, galincius tikti mano tipo odai . as skaiciausi va cia http://www.aromanatu...ai-aliejai.html (poto ir uzsisakiau)
receptuku kaip gamintis pradzioje radau stai cia http://www.love-eco.lt/veidui.php
is tikruju gamintis paciai kremukus yra labai paprasta, pradzioje man atrode gan sunku, bet dabar viska pasildai, sumaisai, ir jau viskas smile.gif

aciu labai uz info, skaitinejausi, irgi neseniai kazkaip pradejau aktyviai dometis, demesi kreipiau i maista visad, i kosmetika kazkaip neitin, daug nenaudoju, bet kazkiek vis tik. Tai dar syki aciu, perziuresiu ir gilinsiuosi toliau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugne77: 26 lapkričio 2010 - 12:39
kaip manot, koks aliejus pats tinkamiausias, ranku kremo gamybai? mano ranku oda ypac sausa g.gif
Atsakyti
Sveikos
jau seniai skaitau jūsų temas, ir ne tik apie gamybą, bet kažkaip niekur neradau kad kažkas gamina šampūnus...Ar čia sunku ar dėl ko? Nes esu labai alergiška ir turiu nelabai didžiulį pasirinkimą iš esamu vaistinei, todėl noriu pradėti gamintis kremus ir kitas priemones pati, tame tarpe ir šampūnus
Tai jei ką praleidau ir buvo užrodyta gamyba šampūnų, bučiau labai dėkinga jei užrodytum man ax.gif
Atsakyti
Man irgi įdomu dėl šampūnu. Ir dėl dantų pastos. Lyg kažką buvau atradus, bet neišsisaugojau, dabar nebeatrandu kur skaičiau.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2010 11 26, 15:19)
Man irgi įdomu dėl šampūnu.  Ir dėl dantų pastos. Lyg kažką buvau atradus, bet neišsisaugojau, dabar nebeatrandu kur skaičiau.

drinks_cheers.gif
anksčiau vietoj dantų pastos naudojo medžio anglį, pelėnus, bet man tai atrodo kažkaip barbariškai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2010 11 26, 15:32)
drinks_cheers.gif
anksčiau vietoj dantų pastos naudojo medžio anglį, pelėnus, bet man tai atrodo kažkaip barbariškai  blush2.gif

aš darausi kietą šampūna ir dantų pastą esu dariusi -abu dalykai man patinka, šampūną naudoju jau turbūt pusę metų, o dantų pastos indelis nebeišsiardo (nors turėtų)-tai ir nedariau daugiau, nes kaskart pirkti naują indelį -kvaila būtų.

šampūno pagrindas kokosų sulfatas, realiai bene visi šampūnau yra su juo, ar panašia medžiaga, toliau hidrolatas, įv. priedai, aliejai, EA.
receptai iš AZ imti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 26, 13:44)
kaip manot, koks aliejus pats tinkamiausias, ranku kremo gamybai? mano ranku oda ypac sausa g.gif

reikia skaitytis alieju daroma poveiki ir rinktis smile.gif as dedu sezamu, sviestmedi butiniausiai, kakavos sviesta
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 11 26, 15:49)
aš darausi kietą šampūna ir dantų pastą esu dariusi -abu dalykai man patinka, šampūną naudoju jau turbūt pusę metų, o dantų pastos indelis nebeišsiardo (nors turėtų)-tai ir nedariau daugiau, nes kaskart pirkti naują indelį -kvaila būtų.

šampūno pagrindas kokosų sulfatas, realiai bene visi šampūnau yra su juo, ar panašia medžiaga, toliau hidrolatas, įv. priedai, aliejai, EA.
receptai iš AZ imti  ax.gif

gal galima tikslesne nuorodą blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, susidomejau naturalia kosmetika , planuoju pradeti gamintis namuose,
gal galetumet patarti, ka gaminti misriai veido odai, tarkim kaip pasigaminti prausikli? tonikas tai suprantu butu geliu vanduo kazkoksai, krema jau kaip nors pasigaminciau, bet prausiklis kol kas man mistika 4u.gif
Atsakyti
kiek daug norinciu kazka gamintis atsirado biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(musonija @ 2010 11 26, 17:14)
Sveikos, susidomejau naturalia kosmetika , planuoju pradeti gamintis namuose,
gal galetumet patarti, ka gaminti misriai veido odai, tarkim kaip pasigaminti prausikli? tonikas tai suprantu butu geliu vanduo kazkoksai, krema jau kaip nors pasigaminciau, bet prausiklis kol kas man mistika 4u.gif

kaip prausiklis gerai tinka rasulo molis..
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 26, 11:47)
Mergaites, prasau pasidalinkite savo asmenine patirtimi apie naudojamus kremuose EA?

visada dedu i kremukus EA, pagal poveiki ir del kvapo. Zinoma reikia deti pagal nurodytas proporcijas. Is kvapo labiausiai patinka jazminu absoliutas, ylang-ylang EA. bet dazniausiai dedu misinius ir eksperimentuoju su kvapais. jei gaunasi labai nevykes kvapas, sutepu kojom arba kunui biggrin.gif

QUOTE(lapuaite @ 2010 11 26, 12:44)

sviestmedis, mango sviestas, agurkliu aliejus, medetku fitolis
Atsakyti
o kokia mazdaug gaunasi kaina savo pasigaminto kremuko veidui?
Atsakyti