Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV

QUOTE(redazuka @ 2010 11 19, 23:05)
stai dar kitoki produkta is alieju ir sviestu pasigaminti galima.

ka manot merginos? ir sudetis parasyta, o proporcijos etiketeje isdestytos mazejancia tvarka.
http://ekopirk.lt/ek...os-lubrikantas/
lupu balzamo sudetis biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, visoms natūralios kosmetikos gamintojoms 4u.gif Kelias savaites studijavau jūsų temelę ir likau labai sužavėta, kad kosmetikos priemones pasigaminate pačios mirksiukas.gif Mąstau kalėdoms namiškiams padovanoti kažką savo rankomis pagaminto. Pastebėjau, jog dauguma prekių perkate iš love-eco, aromanatural puslapiukų iš lietuvos. Pasižiūrinėjau į jų puslapiukus, tai labai prekytės ten išpirktos doh.gif Kokia jūsų nuomonė apie ekolinijos produktus, gal kas esate pirkusios iš ten priemonių? blush2.gif Ir dar... gal kas bandėte gamintis kremus grustuvėse, išsukant specialia piestele , kaip cia pvz. : http://www.google.lt.../...280&bih=580 .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Don&Mart‘a: 21 lapkričio 2010 - 15:28
labukas, labai domina ekologija
gal ka pasakysit apie sia linija na pagal mane ji eco linijos tai ekologiska?
Papildyta:
http://www.faberlick... katalogas.html

Papildyta:
atsiverskit 52 psl mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš manau, kad KN brangu, galima rasti pigiau. Už taukmedžio sviestą 90g-43 litai, tikrai brangu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 21 lapkričio 2010 - 19:09
QUOTE(mel@nija @ 2010 11 21, 18:05)
labukas, labai domina ekologija
gal ka pasakysit apie sia linija na pagal mane ji eco linijos tai ekologiska?
Klausk sioje temoje
QUOTE(Lince1 @ 2010 11 21, 18:55)
Aš manau, kad KN brangu, galima rasti pigiau. Už taukmedžio sviestą 90g-43 litai, tikrai brangu.
Pigiau AN smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Don&Mart‘a @ 2010 11 21, 16:27)
Laba diena, visoms natūralios kosmetikos gamintojoms 4u.gif  Kelias savaites studijavau jūsų temelę ir likau labai sužavėta, kad kosmetikos priemones pasigaminate pačios  mirksiukas.gif Mąstau kalėdoms namiškiams padovanoti kažką savo rankomis pagaminto. Pastebėjau, jog dauguma prekių perkate iš love-eco, aromanatural puslapiukų iš lietuvos. Pasižiūrinėjau į jų puslapiukus, tai labai prekytės ten išpirktos doh.gif  Kokia jūsų nuomonė apie ekolinijos produktus, gal kas esate pirkusios iš ten priemonių? blush2.gif Ir dar... gal kas bandėte gamintis kremus grustuvėse, išsukant specialia piestele

Man atrodo, kad ten prekiauja AN produktais g.gif

Mano manymu, kad su grūstuve būtų sunkiau gamint nei maišant su šaukšteliu ar šluotele, o ir tektų ilgiau laukti, kol viduje esantis hidrolatas ar aliejus įšiltų iki reikiamos temperatūros... smile.gif
Atsakyti
nesuprantu schmoll.gif jau antra karta gaminuosi ranku krema, taciau man atsiskiria vanduo.. pradzioje viskas buna labai gerai, kremo konsistencija buna superine, o po pusdienio atsiskiria vanduo, ko pasekoje gaunasi kad supliursta ir visas kremas doh.gif
ka darau bogai man labai idomu g.gif

18ml skystu alieju
4-5gr emulsinio vasko
3 ploksteles biciu vasko

50ml distiliuoto vandens
1ml glicerino

6 lasai GSE
9 lasai vit.E.

atrodo viska pakaitinu iki reikiamos temperaturos,graziai isplaku,bet vistiek atsiskiria vanduo g.gif
kaip manote kame cia gali buti esme? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 23, 20:50)
atrodo viska pakaitinu iki reikiamos temperaturos,graziai isplaku,bet vistiek atsiskiria vanduo g.gif

Is naujo pakaitinus visa krema ir paplakus turi susijungti, tik neperplak smarkiai ir ilgai
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2010 11 21, 19:55)

As beveik viska siunciuosi is UK - pigiau gerokai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Praline: 23 lapkričio 2010 - 21:42
Sveikutės,

QUOTE(Praline @ 2010 11 23, 21:40)
As beveik viska siunciuosi is UK - pigiau gerokai wink.gif

Iš kokios parduotuvės siunčiatės?
Atsakyti
susimakalavau savo pirmąjį veido kremą thumbup.gif (Ylang Ylang hidrolatas, abrikosų kauliukų aliejus, jojoba aliejus, emulsinis vaškas, ekokonservantas, vit. E, mandarinų raudonųjų EA).

iš pirmo karto nepavyko - per anksti įlašinau ekokonservanto ir vit. E - sutraukė į varškę kremuką doh.gif

iš antro karto pavyko kuo puikiausiai, kolkas jokie aliejai man neatsiskyrinėja thumbup.gif kremukas patinka veidui, tik truputį erzina mandarinų raudonųjų kvapas - norėtųsi užsitepus kremą jį pamiršti, o tas intensyvus EA kvapas visur persekioja doh.gif

gaminti labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 23, 21:50)
18ml skystu alieju
4-5gr emulsinio vasko
3 ploksteles biciu vasko

Kodėl gamindama naudoji ir bičių vašką, ir emulsinį? Bandei juos naudoti atskirai? ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Delicious @ 2010 11 24, 12:48)
susimakalavau savo pirmąjį veido kremą  thumbup.gif

Su pirmu gaminiu mirksiukas.gif

Gal per daug e.a. įdėjai? Kodėl būtent jį pasirinkai? Gal reikėjo kokį kitą dėt, jei erzina kvapas? smile.gif
Atsakyti