QUOTE(Dovish @ 2010 11 19, 10:28)
Na, kai nagai gerokai užauga, ima ir viena pusė nulinksta žemyn, pati nago plokštelė pasidaro nebetiesi. Ir taip 2-3 nagai per visas rankas (dažniausiai rodomieji arba nykščiai). Nesuprantu ko jiems trūksta
Atrodo ir auga greitai, nelūžinėja auga kieti.
Mano vienas nagas taip pat elgiasi jauciu
rodomasis, desines rank. jis apskritai labai kreivas pas mane, nezinau kame esme
QUOTE(Agnekk @ 2010 11 19, 12:23)
Sveikutės , sudomino mane kremukų ir kitokio gėrio gamyba
Kur galima sužinoti daugiau apie gamybą ir receptus
Geda peleda
pirmoje temos zinuteje ir senesnese temose.
QUOTE(ernesin @ 2010 11 19, 12:32)
Merginos, turiu šilko, silikono, glicerino, aliejukų, kaip ir naudingos priemonės plaukų serumui, sakykite kuo jas visas galima būtų surišti kad pasigaminti priemonę panašią į plaukų serumą, įtariu jog reikėtų gaminti su vandens faze?
Jei suristi, tai realiausia su BTMS, o jei be aliejaus, tai variantas arba tirstinti pvz. ksantanu vien vandenine faze, arba vandeni
(ar hidrolata) su siais pagerinimais susipilti i buteliuka su purkstuku ir po plovimo purksti dregnus plaukus?
silkas, silikonas ir glicerinas tirpus vandenyje. aliejus plaukiotu vandens pavirsuje, pagerinimai alejuje irgi netirptu.
QUOTE(Eve-line @ 2010 11 19, 15:36)
turiu klausima.
Ryziu proteinai. Pirkau per ta prancuziska svetaine. Kur galima panaudoti? raso ir plaukams ir odai galima. Ar tikrai? I kaukes det, i sampunus?
Plaukams, kiek pamenu, labiausiai buvo rekomenduojama naudoti po plovmo, ispurksti dregnus plaukus (sulaiko vanden, pastornti turetu plaukus vizualiai). Tirpus vandenyje, o naudoti laisvai gali ir kaukese, kur tik nori, kap ir bet ka kita, tik kaip ir sakiau, pati pamenu, kad labiausiai buvo kalbeta apie naudojima po plovimo
QUOTE(Eve-line @ 2010 11 19, 18:23)
as bijau daryt kremuku, nes viena karta atsiskyre man aliejus tai dbr gaila butu jei nepavyktu...
O tas ryziu proteinas tirpsta aliejuose ar vandeny? O koks butu serumo receptas. serumas mane labiau domina...
As jau kelinta karta pastebiu, kad aliejus atsiskiria, jau net nervint pradejo
kai atsiskirdavo vanduo, uztekdavo pakaitinti ir sujungdavo gerai ir greitai. dabar, kai aliejus atsiskyres, kuo daugiau kaitinu, tuo labiau atsiskiryneja atrodo
Vandenyje
QUOTE(eglute82 @ 2010 11 19, 19:13)
jei atsiskyre vanduo, reiskia tam buvo priezastis. Neatitiko temperaturos, ne ta nuotaika ir t.t Kartojimas -gera mokytoja. Tikrai nebijok bandyti, is pradziu su paprastu aliejumi vandeniu ir vasku, o po to su gerais ingridientais.
Kiek pat susiduriau, del temper. neatitkimo visuomet vanduo atsiskirdavo
is naujo pakaitinus situacija pataisoma. tikra pritariu, kad neverta bijoti, nebent dera didelio upo 'terliotis"