Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV

QUOTE(bugyte @ 2010 11 19, 11:01)
Aš jau ir prekes atsiėmusi, o pas mane visa dar laukiama  smile.gif tai net ir nežinau ar ten labai į tą statusą reikia kreipti dėmesį  ax.gif

parašiau šįryt laišką, tai atrašė, kad jau galiu pasiimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2010 11 19, 10:39)
man irgi taip būna, tai maniau, kad mano nagai tiesiog tokie ir negaliu jų ilgų augint, manai galima tai kažkaip pakeist?

Pas mane anksčiau taip nebūdavo ax.gif Vienu metu nuo lakavimo buvo sugedę nagai, sluoksniavosi, lūžinėjo - tuo metu labai padėjo ricinos aliejus, druskos vonelės. O dabar nagams viskas gerai, tik užsilenkinėja tie kampai, kaip nervuoja negaliu doh.gif Aš tikiu, kad yra galimybė juos susitvarkyti, vis bandau kažką arba gal kas mestels kokią idėją smile.gif
Atsakyti
Sveikutės , sudomino mane kremukų ir kitokio gėrio gamyba thumbup.gif Kur galima sužinoti daugiau apie gamybą ir receptus
Atsakyti
Merginos, turiu šilko, silikono, glicerino, aliejukų, kaip ir naudingos priemonės plaukų serumui, sakykite kuo jas visas galima būtų surišti kad pasigaminti priemonę panašią į plaukų serumą, įtariu jog reikėtų gaminti su vandens faze? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 11 19, 12:07)
Pas mane anksčiau taip nebūdavo ax.gif Vienu metu nuo lakavimo buvo sugedę nagai, sluoksniavosi, lūžinėjo - tuo metu labai padėjo ricinos aliejus, druskos vonelės. O dabar nagams viskas gerai, tik užsilenkinėja tie kampai, kaip nervuoja negaliu doh.gif Aš tikiu, kad yra galimybė juos susitvarkyti, vis bandau kažką arba gal kas mestels kokią idėją smile.gif

o aš retai lakuoju nagus, bet problema tokia visad buvo pas mane smile.gif

QUOTE(Agnekk @ 2010 11 19, 12:23)
Sveikutės , sudomino mane kremukų ir kitokio gėrio  gamyba  thumbup.gif Kur galima sužinoti daugiau apie gamybą ir receptus

paskaitinėk pirmą šios temos puslapį, daug visokių nuorodų, kelios su filmukais pvz. kremo gamybos 4u.gif
Atsakyti
turiu klausima.
Ryziu proteinai. Pirkau per ta prancuziska svetaine. Kur galima panaudoti? raso ir plaukams ir odai galima. Ar tikrai? I kaukes det, i sampunus? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 11 19, 12:32)
Merginos, turiu šilko, silikono, glicerino, aliejukų, kaip ir naudingos priemonės plaukų serumui, sakykite kuo jas visas galima būtų surišti kad pasigaminti priemonę panašią į plaukų serumą, įtariu jog reikėtų gaminti su vandens faze? rolleyes.gif

turiu ne serumo, o purskiamo kondicionieriaus( drekinantis, blizgesiui) nezinau kieno receptukas buvo, bet esu issaugojusi, tikiuosi autore atpazinus nepyks 4u.gif

Citrininiu verbenu hidrolatas

kelis lasus glicerino

vitamino E

silko

D.pantenolio

fitokeratinu

manau gali ir pakeisti ingridientus, tik aliejukas plaukios vandeny 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2010 11 19, 15:36)
turiu klausima.
Ryziu proteinai. Pirkau per ta prancuziska svetaine. Kur galima panaudoti? raso ir plaukams ir odai galima. Ar tikrai? I kaukes det, i sampunus? mastau.gif

taip, lasink reikiama doze i kaukes ir sampunus, gali pati kauke susisukti, ten labai smagus receptukas buvo kaukes ir dar netgi serumo

Ernesin uzmesk aki ciapacioj apacioj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 11 19, 18:06)

manau gali ir pakeisti ingridientus, tik aliejukas plaukios vandeny  4u.gif
Papildyta:

taip, lasink reikiama doze i kaukes ir sampunus, gali pati kauke susisukti, ten labai smagus receptukas buvo kaukes ir dar netgi serumo

Ernesin uzmesk aki ciapacioj apacioj mirksiukas.gif

as bijau daryt kremuku, nes viena karta atsiskyre man aliejus tai dbr gaila butu jei nepavyktu...
O tas ryziu proteinas tirpsta aliejuose ar vandeny? O koks butu serumo receptas. serumas mane labiau domina...
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 11 19, 18:23)
as bijau daryt kremuku, nes viena karta atsiskyre man aliejus tai dbr gaila butu jei nepavyktu...
O tas ryziu proteinas tirpsta aliejuose ar vandeny? O koks butu serumo receptas. serumas mane labiau domina...

jei atsiskyre vanduo, reiskia tam buvo priezastis. Neatitiko temperaturos, ne ta nuotaika ir t.t Kartojimas -gera mokytoja. Tikrai nebijok bandyti, is pradziu su paprastu aliejumi vandeniu ir vasku, o po to su gerais ingridientais.

tirpsta vandeny, serumo receptukas ir yra AZ, konsistencija kaip kremuko, paspausk nuorodele kur Ernesin nurodziau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 11 19, 10:28)
Na, kai nagai gerokai užauga, ima ir viena pusė nulinksta žemyn, pati nago plokštelė pasidaro nebetiesi. Ir taip 2-3 nagai per visas rankas (dažniausiai rodomieji arba nykščiai). Nesuprantu ko jiems trūksta biggrin.gif  doh.gif Atrodo ir auga greitai, nelūžinėja auga kieti.
Mano vienas nagas taip pat elgiasi jauciu drinks_cheers.gif rodomasis, desines rank. jis apskritai labai kreivas pas mane, nezinau kame esme doh.gif
QUOTE(Agnekk @ 2010 11 19, 12:23)
Sveikutės , sudomino mane kremukų ir kitokio gėrio  gamyba  thumbup.gif Kur galima sužinoti daugiau apie gamybą ir receptus
Geda peleda tongue.gif pirmoje temos zinuteje ir senesnese temose.
QUOTE(ernesin @ 2010 11 19, 12:32)
4u.gif Jei suristi, tai realiausia su BTMS, o jei be aliejaus, tai variantas arba tirstinti pvz. ksantanu vien vandenine faze, arba vandeni (ar hidrolata) su siais pagerinimais susipilti i buteliuka su purkstuku ir po plovimo purksti dregnus plaukus? g.gif silkas, silikonas ir glicerinas tirpus vandenyje. aliejus plaukiotu vandens pavirsuje, pagerinimai alejuje irgi netirptu.
QUOTE(Eve-line @ 2010 11 19, 15:36)
turiu klausima.
Plaukams, kiek pamenu, labiausiai buvo rekomenduojama naudoti po plovmo, ispurksti dregnus plaukus (sulaiko vanden, pastornti turetu plaukus vizualiai). Tirpus vandenyje, o naudoti laisvai gali ir kaukese, kur tik nori, kap ir bet ka kita, tik kaip ir sakiau, pati pamenu, kad labiausiai buvo kalbeta apie naudojima po plovimo drinks_cheers.gif
QUOTE(Eve-line @ 2010 11 19, 18:23)
As jau kelinta karta pastebiu, kad aliejus atsiskiria, jau net nervint pradejo g.gif kai atsiskirdavo vanduo, uztekdavo pakaitinti ir sujungdavo gerai ir greitai. dabar, kai aliejus atsiskyres, kuo daugiau kaitinu, tuo labiau atsiskiryneja atrodo doh.gif
Vandenyje drinks_cheers.gif
QUOTE(eglute82 @ 2010 11 19, 19:13)
jei atsiskyre vanduo, reiskia tam buvo priezastis. Neatitiko temperaturos, ne ta nuotaika ir t.t Kartojimas -gera mokytoja. Tikrai nebijok bandyti, is pradziu su paprastu aliejumi vandeniu ir vasku, o po to su gerais ingridientais.
Kiek pat susiduriau, del temper. neatitkimo visuomet vanduo atsiskirdavo drinks_cheers.gif is naujo pakaitinus situacija pataisoma. tikra pritariu, kad neverta bijoti, nebent dera didelio upo 'terliotis" 4u.gif
Atsakyti
stai dar kitoki produkta is alieju ir sviestu pasigaminti galima.

ka manot merginos? ir sudetis parasyta, o proporcijos etiketeje isdestytos mazejancia tvarka.
http://ekopirk.lt/ek...os-lubrikantas/
Atsakyti
Ačiū eglute82 ir Etama 4u.gif
Atsakyti