Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika ir pilatesas Vilniuje

QUOTE(Swychek @ 2013 03 11, 10:34)
Nes man kiekvienoj treniruotej vos pradejus sportuoti dreba. O kruvis tai nemazas... Ir pagrinde per visus itupstus kai per kelis lygius reikia itupus sedet po kokia minute... Tai visos merginos kaip merginos, o as kaip drebule lotuliukas.gif Na dar tik antras menesis sporto. Tikekimes viskas pasitaisys. Aciu Jums uz atsakyma smile.gif

Ant išlaikymo daug kam drebėt turėtų, tik gal nepastebit visų biggrin.gif man būdavo po kojų treniruotės jei į kokį stepą nueidavau ir lėtus pritūpimus kokius darydavom ir sulaikyt reikėdavo, tai irgi drebėdavo, o trenerė juokdavos, tipo gerai gerai jei dreba, dirba reiškias biggrin.gif žodžiu, laiko reikia ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Gal kas parekomenduotu kalanetikos treniruotes Fabijoniskese? Gali buti ir mazoje saleje, darzely
Atsakyti
Sveiki, galbūt žinot kokių atsiliepimų apie pilateso-kalanetikos užsiėmimus reabilitacijos centre "Gemma" (http://www.gemma.lt/visos-paslaugos/sveikatinimas/pilates-kalanetika-manksta/)? Ypač domina atsiliepimai apie užsiėmimus jų skyriuje Bistryčios g. Iš anksto dėkoju už informaciją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulcan: 13 kovo 2013 - 11:18
Sveiki, galbūt žinot kokių atsiliepimų apie pilateso-kalanetikos užsiėmimus reabilitacijos centre "Gemma" (http://www.gemma.lt/visos-paslaugos/sveikatinimas/pilates-kalanetika-manksta/)? Ypač domina atsiliepimai apie užsiėmimus jų skyriuje Bistryčios g. Iš anksto dėkoju už informaciją

as galiu pakomentuot tik Juozapaviciaus g padalini, buvau pirmakart piletese/kalanetikoj. na kadangi niekad nebuvus, tai turbut sunku ispudi susidaryt, ar ta treniruote kokybiska ar ne, sakyciau viskas paprasta, nesudetinga, tikejausi gal kazko intensyvesnio. manksta ant kilimelio bei su kamuoliu. bet vaiksciosiu toliau ir parasysiu tolimesnius atsiliepimus 4u.gif

tiesa, raumenukai jauciasi kad padirbeje smile.gif ne visi gal, bet dauguma.

jei ne apie pacia treniruote, tai rubine nustebino, vietos siaubingai mazai, spinteles vos kelios, puse ju be raktu, neuzsirakina. sakyciau labai gadina ivaizdi tokie dalykai, o galima juk butu susitvarkyt, ne milijonus kainuoja tas smile.gif juolab menesiui kaina 160 lt, uz 8 kartus, kas manau nera labai pigu.

Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2013 02 20, 12:08)
Tam, kad galėtum pabandyti, visų pirma reikia žinoti kur tai galima padaryti  smile.gif
Esu daug kur pabandžiusi ir renkuosi profesionalesnius variantus, nes apskritai kartais toks įspūdis, kad kalanetiką, pilates bei jogą veda visi, kas tik netingi  blush2.gif O kalbant apie profesionalius trenerius, paprastai skiriasi ne tiek mokyklos, kiek trenerių temperamentai, patirtis, įdirbis, mokėjimas bendrauti, darbo stilius ar net asmeninės savybės, kurios patinka arba ne ar net bendras grupės fizinis pasiruošimas (pradedantieji ar jau nebelabai) 4u.gif

O kur jūs lankote pilates užsiėmimus? 4u.gif Norėčiau pradėti lankyti, bet niekaip neišsirenku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2013 03 26, 19:34)
O kur jūs lankote pilates užsiėmimus?  4u.gif  Norėčiau pradėti lankyti, bet niekaip neišsirenku doh.gif

Čia - http://pilatesas.weebly.com/
Bet kiekvienas turi pasirinkti pats smile.gif
Jei pradėsiu rašyti, kaip man tai tinka ir patinka - dar kažkas užsirūstins dėl reklamos, todėl nesiplėsiu.
Kaip bebūtų keista, kai kurie čia treniruotes lankančių prieš tai sportavo ir Forume, ir Stimulus, bet tą supratimą ir pilates treniruočių pajautimą rado čia. Bet, kaip jau rašiau, kiekvienas turi rasti savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2013 03 29, 09:45)
Jei pradėsiu rašyti, kaip man tai tinka ir patinka - dar kažkas užsirūstins dėl reklamos, todėl nesiplėsiu.
Kaip bebūtų keista, kai kurie čia treniruotes lankančių prieš tai sportavo ir Forume, ir Stimulus, bet tą supratimą ir pilates treniruočių pajautimą rado čia. Bet, kaip jau rašiau, kiekvienas turi rasti savo smile.gif

Dėkui, kad pasidalinote 4u.gif Suprantu, kad visų poreikiai, pomėgiai ir norai negali sutapti. Tai labai individualu.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2013 03 11, 12:17)
Pasidalinkit atsiliepimais apie STIMULUS kalanetiką Labdarių g. Mačiau ten trenerių daug ir keičiasi, bet iš principo, ar patenkintos tos, kurios ten lankosi? Man būtų taip patogu po darbo...

Ačiū labai

Aš lankau ir Labdarių g. ir Konstitucijos pr., žiūriu pagal laiką kur patogiau. Atsiliepimai - tik patys geriausi. Dėl trenerių, kad keičiasi tai nieko blogo. Man tas dar labiau patinka, kadangi kiekvienas treneris veda treniruote savitai. Tai taip ir idomiau (neatsibosta) ir efektyviau. O šiaip tam sporto klube man labai patinka atmosfera, profesionalios trenerės ir aplinka labai moteriška.

P.S. kiek esu atvedusi ten draugių pasportuoti - tai pas visas tik geriausi atsiliepimai, kai kurios ir lanko nuolatos. Minusas - tik kaina truputį kandžiojasi.
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 04 09, 09:58)
Aš lankau ir Labdarių g. ir Konstitucijos pr., žiūriu pagal laiką kur patogiau. Atsiliepimai - tik patys geriausi. Dėl trenerių, kad keičiasi tai nieko blogo. Man tas dar labiau patinka, kadangi kiekvienas treneris veda treniruote savitai. Tai taip ir idomiau (neatsibosta) ir efektyviau. O šiaip tam sporto klube man labai patinka atmosfera, profesionalios trenerės ir aplinka labai moteriška.

P.S. kiek esu atvedusi ten draugių pasportuoti - tai pas visas tik geriausi atsiliepimai, kai kurios ir lanko nuolatos. Minusas - tik kaina truputį kandžiojasi.

Tik dėl kainos jų ir nepasirinkau. Man būtų patogu pas juos lankyti, bet kitur lankau gerokai pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2013 04 09, 09:00)
Tik dėl kainos jų ir nepasirinkau. Man būtų patogu pas juos lankyti, bet kitur lankau gerokai pigiau  ax.gif

O kur lankote? bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos,

Kalanetiką jau kelis mėnesius lankau Šiaurės miestelyje, atvažiuot man apie 20min išeina, bet tikrai gera studija, treneriai irgi thumbup.gif kaip sakant, kai namie patingi daryt, tai studijoj kartu su visais smagiai sportuojii ir net nejauti, kai ta valandėlė prabėga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2013 03 29, 09:45)

Mane sudomino, labai tinka vieta smile.gif sakykit kokia apranga ten reikalinga? blush2.gif
Ir dar domina, kadangi žmonių skaičius ribojamas, kaip dėl lankymo? ar yra pasirenkama pvz. du kartus per savaite tai eini pirmadieni ir ketvirtadieni, o jeigu kurią dieną iš šių negali nueit, ar galima eit tarkim trečiadieni ar penktadienį?
Atsakyti