QUOTE(Azuro @ 2013 01 16, 20:51)
http://www.stimulus.lt/
Viena salė yra Labdarių g. kita Konstitucijos pr.
Gal žinote, kur Lazdynuose vedamos kalanetikos ar pilates treniruotės? Randu tik Asanavičiūtės Impuls'ą

QUOTE(Bezdžionė @ 2012 02 06, 13:57)
Na, trumpai žmoniškai, tai pilates yra veikla, kuri atrodo labai paprasta - tai ranką pakeli, tai koją - tiesiog nieko neveiki, bet po mėnesio kito jau supranti, kad jei tą ranką ar koją keli teisingai, tai nėra taip lengva ir paprata, jauti visus, net ir mažiausius raumenukus, ir tuos, kuriuos net neįtarei turinti, o kūnas po truputį keičiasi - laikysena tiesesnė, kūnas ne toks suglebęs, stangresnis, kietesnis. Žinoma, jei norisi straksėti, čia bus nuobodu, darbo su treniruokliais ir svoriais - irgi nebus. Reikia pabandyti, tada ir suprasi, patinka, tinka ar ne 

Aš dėl laikysenos ėjau, tai ne tas žodis kaip padeda išeini kaip styga, tokia lengva nugara, visa tiesi

QUOTE(Saidutia @ 2013 02 18, 13:20)
Aš dėl laikysenos ėjau, tai ne tas žodis kaip padeda išeini kaip styga, tokia lengva nugara, visa tiesi
labai patiko noriu vėl pradėt lankyti. Gal kas centre sportuojate?

Pilates ar kalanetiką? Tema skirta abiems, bet man patinka tik pilates, kalanetika nebent pamiksuota su pilatesu ar joga

Man asmeniškai tiek Pilates tiek Kalanetikos patikimas labai priklauso nuo vedančos trenerės. Apie kalanetiką aš žinau mažiau, tai gal iš tiesų man patinka ta, kur būna pamiksuota su kuo nors, bet pilates, tai net tos pačios mokyklos trenerių užsiėmimai man patinka labai skirtingai. Todėl reikia ieškoti ir bandyti, ne visada pasiseks taip, kad labiausiai patinkantys užsiėmimai bus patogiausioje vietoje

QUOTE(Mėlyni kalnai @ 2013 02 18, 16:04)
Man asmeniškai tiek Pilates tiek Kalanetikos patikimas labai priklauso nuo vedančos trenerės. Apie kalanetiką aš žinau mažiau, tai gal iš tiesų man patinka ta, kur būna pamiksuota su kuo nors, bet pilates, tai net tos pačios mokyklos trenerių užsiėmimai man patinka labai skirtingai. Todėl reikia ieškoti ir bandyti, ne visada pasiseks taip, kad labiausiai patinkantys užsiėmimai bus patogiausioje vietoje 

Tam, kad galėtum pabandyti, visų pirma reikia žinoti kur tai galima padaryti

Esu daug kur pabandžiusi ir renkuosi profesionalesnius variantus, nes apskritai kartais toks įspūdis, kad kalanetiką, pilates bei jogą veda visi, kas tik netingi

Sveiki. Sportuoju kalanetika jau antras menuo. Ir kaskart susiduriu su problema. Negaliu pilnai sportuoti nes vos pradejus daryti pratimus kojos pradeda nerealiai virpeti. Neimanoma tiesiog. Viskas ziauriai kratosi. As jums taip buna? Ar tai normalu? Ar ilgai sportuojant drebulys dingsta?
QUOTE(Swychek @ 2013 03 10, 17:06)
Sveiki. Sportuoju kalanetika jau antras menuo. Ir kaskart susiduriu su problema. Negaliu pilnai sportuoti nes vos pradejus daryti pratimus kojos pradeda nerealiai virpeti. Neimanoma tiesiog. Viskas ziauriai kratosi. As jums taip buna? Ar tai normalu? Ar ilgai sportuojant drebulys dingsta?
Normalu ir turėtų dingt. Raumenys dar silpni tai ir dreba. Kai sustiprės tai ilgainiui paliks lengviau ir mažiau drebės, nebent jau labai didelis krūvis bus. Man kartais dreba darant pritūpimus vidinėms šlaunų pusėms, kai jau labai daug padaryta būna

QUOTE(Pumpum @ 2013 03 11, 01:21)
Normalu ir turėtų dingt. Raumenys dar silpni tai ir dreba. Kai sustiprės tai ilgainiui paliks lengviau ir mažiau drebės, nebent jau labai didelis krūvis bus. Man kartais dreba darant pritūpimus vidinėms šlaunų pusėms, kai jau labai daug padaryta būna 

Nes man kiekvienoj treniruotej vos pradejus sportuoti dreba. O kruvis tai nemazas... Ir pagrinde per visus itupstus kai per kelis lygius reikia itupus sedet po kokia minute... Tai visos merginos kaip merginos, o as kaip drebule

Pasidalinkit atsiliepimais apie STIMULUS kalanetiką Labdarių g. Mačiau ten trenerių daug ir keičiasi, bet iš principo, ar patenkintos tos, kurios ten lankosi? Man būtų taip patogu po darbo...
Ačiū labai
Ačiū labai