Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika ir pilatesas Vilniuje

QUOTE(Vi-Vian @ 2010 12 14, 16:18)
o tu bandei kuno balansa pas Deimanta?smile.gif

taip, dabar maziausiai 1 karta/sav pas ji bunu smile.gif kaip tik rytoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 19, 11:25)
taip, dabar maziausiai 1 karta/sav pas ji bunu smile.gif kaip tik rytoj smile.gif

kaip pas ji kruvis?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 12 19, 16:40)
kaip pas ji kruvis?smile.gif

nemazas, ir jis negaili smile.gif))
Atsakyti
Pirmiausia noriu visas pasveikinti su artejanciais Naujaisiais metais, tegu sitie Naujieji metai buna kupinesni optimizmo, meiles sau ir artimiesiems, noro bei valios keisti save bei savo gyvenima norima linkme:)

Jei merginos ieskote kalanetikos, tai pries kelis metus lankiau pas trenere, kuri veda uzsiemimus vaiku ir jaunimo centre (priesais Forum Palace), tik as lankiau ne sitame centre, o netoli Sirdies ir Chirurgijos centro isikurusiame darzelyje, berods rusu, uzsiemimai vykdavo 3 kartus per savaite, menesio abonementas kainuodavo 120lt, vienas kartas, jei nebudavai tikra, ar noresi lankyti, kainuodavo 15lt. Lankanciuju burys nebudavo didelis, apie 10 moteriskiu, tad visoms demesio uztekdavo, o be to, trenere gera ispudi paliko, atsidavusi savo darbui ir dirbdavo is sirdies, o ne for fun, taigi, jei pati saves negailedavai, tai budavo dienu, ypac pirmuju, kai pamenu is lovos negalejau atsikelti, nes pilvo raumenys skaudejo, nes per pirmuosius kartus dariau viska su senbuvemis, deja, man sis kruvis buvo per didelis, nes kalanetikoje nesijaucia tas kruvis, kai ji darai, tik kita ryta pajutau, bet to mes juk ten ir einam, kad isjudintume visus riebaliukus, raumenukus, kurie tingiai ilsisi smile.gif Beda, ta kad kontaktus treneres praradau. Gal kuri atsirastu merginu, kurios lanke ten taip pat ir galetu brukselti kontaktus, buciau laabai dekinga
Atsakyti
pilates studija MELIONAS, Jakšto g. 9-112
Irena Ruseckaite

ar kas nors bandete? smile.gif
Atsakyti
Noriu lankyti kalanetiką, anticeliulitinę, zumbą arba viską kartu jei būtu viename klube. Tik bėda, kad sunkiai sekasi ieškoti klubo ar kokios mielos vietelės. Gal kas žinote neblogą Jeruzalėje, Baltupiuose, Fabijoniškėse? Tokius kaip impulsas, 7muzos, efektus jau išnagrinėjau. Iš anksto dėkoju
Atsakyti
QUOTE(slyvuslyva @ 2012 01 03, 23:28)
Noriu lankyti kalanetiką, anticeliulitinę, zumbą arba viską kartu jei būtu viename klube. Tik bėda, kad sunkiai sekasi ieškoti klubo ar kokios mielos vietelės. Gal kas žinote neblogą Jeruzalėje, Baltupiuose, Fabijoniškėse? Tokius kaip impulsas, 7muzos, efektus jau išnagrinėjau. Iš anksto dėkoju

Ar matėte aerobikos studija ,,Gražios linijos" mirksiukas.gif Pati ten nelankau, nes treniruokilių salę derinu su aerobikomis. Bet mamau ši studija tai, ko būtent ieškote.
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2011 11 30, 10:21)
pilates studija MELIONAS, Jakšto g. 9-112
Irena Ruseckaite
ar kas nors bandete? smile.gif

Ejau ten i Pilatesa. Kalanetika nezinau ar yra...
Siaip sau... Komforto nulis...kilimeliai levi...veidrodziai mazais gabaliukais, atsigulus saves nemaciau... Is pirmo auksto muzikinio baro "rekia" muzika - treniruotes muzikos nesigirdi... Apie dusa net nera kalbos... Atvaziuojant su masina, reikia moketi uz stovejima 3 lt/h - tai treniruote siek tiek pabrangsta... Smulkmena, bet itakoja islaidas...
Cia mano nuomone - man reikia daugiau komforto, kad mintimis galeciau atsipalaiduoti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IDeina @ 2012 01 04, 00:01)
Ar matėte aerobikos studija ,,Gražios linijos" mirksiukas.gif Pati ten nelankau, nes treniruokilių salę derinu su aerobikomis. Bet mamau ši studija tai, ko būtent ieškote.

reiks pažiūrėti, ačiū
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2012 01 04, 22:00)
Ejau ten i Pilatesa. Kalanetika nezinau ar yra...
Siaip sau... Komforto nulis...kilimeliai levi...veidrodziai mazais gabaliukais, atsigulus saves nemaciau... Is pirmo auksto muzikinio baro "rekia" muzika - treniruotes muzikos nesigirdi... Apie dusa net nera kalbos... Atvaziuojant su masina, reikia moketi uz stovejima 3 lt/h - tai treniruote siek tiek pabrangsta... Smulkmena, bet itakoja islaidas...
Cia mano nuomone - man reikia daugiau komforto, kad mintimis galeciau atsipalaiduoti...  blush2.gif

O man ten visai nieko ax.gif Komforto nėra ("elitinio" interjero, pirčių, SPA, masažų, nemokamų rankšluosčių ir t.t.), bet man jo ir nelabai reikia, svarbiau geros treniruotės 4u.gif
Man netgi patinka studijos aplinka – piešiniai, mokyklėlės mokytojų tapyba, nuotraukos, netgi pianinas, kiliminė danga salėje. Tai ne sporto klubas, ten kiek kitokia aplinka ir reikia su tuo susitaikyti, tai priimti arba eiti ten, kur yra dušas, prakaitu prasmirdę kilimėliai, masė žmonių ir kiti daugumos sporto klubų „privalumai“. Man didelis sporto klubas niekada nesisiejo su komfortu, greičiau su konvejeriu. Baras, žinoma, šiaip sau, bet visa laimė, kad ten vyko tik keli kalėdiniai vakarėliai ir triukšmas kaip ir pasibaigė kartu su Kalėdomis. Parkuotis galima nemokamai - aplink pilna laisvų nemokamų vietų. Netgi nepertoliausiai esantis Stimulus klubas mano akimis žiūrint, teturi vieną komforto žymę – dvigubai aukštesnę kainą, o dušo ir ten nėra. Veidrodžių teko irgi matyti dar baisesnių. Vienintelis trūkumas – merginos/moterys leidžia sau ateiti į treniruotes neužsiregistravę ir tada salėje sunkai telpam. Visa laimė – ilgainiui išmoksta, kol vėl neatsiranda naujų nesusipratusių doh.gif biggrin.gif Be to, einu ne dėl aplinkos ir komforto, man labai patinka pilates biggrin.gif Jau gal penktus metus įvairiausiose vietose pas skirtingus trenerius ax.gif Nepatiktų – tada gal atrodytų kitaip 4u.gif O jei dar centre už daugmaž normalią kainą - tada visai gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 10 sausio 2012 - 10:35
Laba diena sportuojančioms wink.gif

Šios dienos akcija:

http://beta.lt/vilni...demija-vilniuje

Atsakyti
Klubas "Tik Jums" Super Kalanetika.
Atsakyti