QUOTE(Katinas79 @ 2012 01 04, 22:00)
Ejau ten i Pilatesa. Kalanetika nezinau ar yra...
Siaip sau... Komforto nulis...kilimeliai levi...veidrodziai mazais gabaliukais, atsigulus saves nemaciau... Is pirmo auksto muzikinio baro "rekia" muzika - treniruotes muzikos nesigirdi... Apie dusa net nera kalbos... Atvaziuojant su masina, reikia moketi uz stovejima 3 lt/h - tai treniruote siek tiek pabrangsta... Smulkmena, bet itakoja islaidas...
Cia mano nuomone - man reikia daugiau komforto, kad mintimis galeciau atsipalaiduoti...
O man ten visai nieko

Komforto nėra ("elitinio" interjero, pirčių, SPA, masažų, nemokamų rankšluosčių ir t.t.), bet man jo ir nelabai reikia, svarbiau geros treniruotės
Man netgi patinka studijos aplinka piešiniai, mokyklėlės mokytojų tapyba, nuotraukos, netgi pianinas, kiliminė danga salėje. Tai ne sporto klubas, ten kiek kitokia aplinka ir reikia su tuo susitaikyti, tai priimti arba eiti ten, kur yra dušas, prakaitu prasmirdę kilimėliai, masė žmonių ir kiti daugumos sporto klubų privalumai. Man didelis sporto klubas niekada nesisiejo su komfortu, greičiau su konvejeriu. Baras, žinoma, šiaip sau, bet visa laimė, kad ten vyko tik keli kalėdiniai vakarėliai ir triukšmas kaip ir pasibaigė kartu su Kalėdomis. Parkuotis galima nemokamai - aplink pilna laisvų nemokamų vietų. Netgi nepertoliausiai esantis Stimulus klubas mano akimis žiūrint, teturi vieną komforto žymę dvigubai aukštesnę kainą, o dušo ir ten nėra. Veidrodžių teko irgi matyti dar baisesnių. Vienintelis trūkumas merginos/moterys leidžia sau ateiti į treniruotes neužsiregistravę ir tada salėje sunkai telpam. Visa laimė ilgainiui išmoksta, kol vėl neatsiranda naujų nesusipratusių

Be to, einu ne dėl aplinkos ir komforto, man labai patinka pilates

Jau gal penktus metus įvairiausiose vietose pas skirtingus trenerius

Nepatiktų tada gal atrodytų kitaip

O jei dar centre už daugmaž normalią kainą - tada visai gerai