Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika ir pilatesas Vilniuje

QUOTE(Bezdžionė @ 2010 12 02, 09:41)
Yra baletas vaikams - beveik tas pats  biggrin.gif

joo, tik gerokai perauges vaikas esu doh.gif lotuliukas.gif
nebent pagal ugi, tai gal praslysciau prie maziuku
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 12 02, 10:47)
joo, tik gerokai perauges vaikas esu  doh.gif  lotuliukas.gif
nebent pagal ugi, tai gal praslysciau prie maziuku

Taigi ne amžių, ūgį reikia žiūrėt, o esmę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 12 02, 11:13)
Taigi ne amžių, ūgį reikia žiūrėt, o esmę  biggrin.gif

jo jo, mes cia juokaujam:)
jau matau kaip maziukai saiposi is tetos hipopotamo su puantais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 12 02, 16:37)
jo jo, mes cia juokaujam:)
jau matau kaip maziukai saiposi is tetos hipopotamo su puantais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Žinoma, juokaujam drinks_cheers.gif biggrin.gif
O šiaip kažkur kalanetiniesi ar vis dar ieškai?
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 12 02, 16:58)
Žinoma, juokaujam drinks_cheers.gif  biggrin.gif
O šiaip kažkur kalanetiniesi ar vis dar ieškai?

siuo metu namie, bet zinote kaip namie.. nu dar viena karta, o gal ne, gal nereikia doh.gif taip is valandos iseina tik 30 min..

ziauriai noriu pries sventes pasitobulinti, bet alga bus kitamet, tai ieskau pigiau. o su pigiau yra beda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 12 02, 17:56)
siuo metu namie, bet zinote kaip namie.. nu dar viena karta, o gal ne, gal nereikia  doh.gif  taip is valandos iseina tik 30 min..

ziauriai noriu pries sventes pasitobulinti, bet alga bus kitamet, tai ieskau pigiau. o su pigiau yra beda  unsure.gif

Na taip, salėje sportuoti kartu daug smagiau ir motyvacija nepasimeta kažkur prie TV, PC ar virtuvėje biggrin.gif
Su pigiau bėda tik ta, kad sunku rasti doh.gif Aš tik kartą klestėjimo bumo laikotarpiu mokėjau kažkur 180,- Lt/mėn. už abonementą, nors treniruočių kokybe tikrai tada nesidžiaugiau – buvo tiesiog mažiau pavasarinės žmonių grūsties. Paprastai metų metais telpu į 80-130,- Lt ir net su savo begaliniu priekabumu retai kada galiu purkštauti dėl treniruočių kokybės. Žinoma, už tokią kainą paprastai nebus 2-3 pirčių komplekso, jakudzi, gal kilimėliai prastesni, dušas paprastesnis. Aišku, mūsų visų poreikiai skirtingi 4u.gif Taip kad bandyk ieškoti – gal rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 12 03, 09:05)
Paprastai metų metais telpu į 80-130,- Lt ir net su savo begaliniu priekabumu retai  kada galiu purkštauti dėl treniruočių kokybės. Žinoma, už tokią kainą paprastai nebus 2-3 pirčių komplekso, jakudzi, gal kilimėliai prastesni, dušas paprastesnis. Aišku, mūsų visų poreikiai skirtingi  4u.gif  Taip kad bandyk ieškoti – gal rasi mirksiukas.gif

O jei ne paslaptis, kur sportuojate? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2010 12 03, 10:15)
O jei ne paslaptis, kur sportuojate?  rolleyes.gif

Šį mėnesį pietų pertraukos metu einu į Body gym – neesu vien pilates gerbėja 4u.gif Vidurdienio abonementas už 85,- Lt. ax.gif Darbas šalia smile.gif Bet mėgstu sportuoti įvairiose vietose biggrin.gif O jei domina pigesni pilates variantai – tereikia perversti šią temą – nemažai kažkur išvardinau. Tame tarpe ir Double latino – tikrai verta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 12 03, 11:57)
Šį mėnesį pietų pertraukos metu einu į Body gym – neesu vien pilates gerbėja 4u.gif  Vidurdienio abonementas už 85,- Lt.  ax.gif  Darbas šalia  smile.gif  Bet mėgstu sportuoti įvairiose vietose  biggrin.gif O jei domina pigesni pilates variantai – tereikia perversti šią temą – nemažai kažkur išvardinau. Tame tarpe ir Double latino – tikrai verta  thumbup.gif

BG man visai patiko:)) bet as treniruokliu saleje sportavau pg A. Stelmokaicio sudaryta programa. rezultatai buvo stulbinantys. aisku, entuziazmas ir motyvacija gerokai didesni nei dabar biggrin.gif

o jus i aerobika einate? kaip jums treneriai? ir kokius uzsiemimus pas juos galima lankyti be sportbaciu?
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 12 04, 07:32)
BG man visai patiko:)) bet as treniruokliu saleje sportavau pg A. Stelmokaicio sudaryta programa. rezultatai buvo stulbinantys. aisku, entuziazmas ir motyvacija gerokai didesni nei dabar biggrin.gif

o jus i aerobika einate? kaip jums treneriai? ir kokius uzsiemimus pas juos galima lankyti be sportbaciu?

Turiu laiko tik geram pusvalandžiui - darbai šiuo metu užspaudė, todėl einu į treniruoklių salę, kas negąsdinčiau trenerių ankstesniu išlėkimu iš treniruotės smile.gif
O treneriai kaip treneriai, be sportbačių (geras pavadinimas - man patiko biggrin.gif ), kaip ir visur - pilates, kalanetika, joga.
Paprastai geri rezultatai būna tada, kai daugiau sportuojame, mažiau internete sėdim mirksiukas.gif O kur - jau visai nesvarbu smile.gif

Tiesa, džiugi žinia - sausio mėn. Vilniuje vyks konvencija, kur visas dėmesys - "treniruotėms be sportbačių" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 06 gruodžio 2010 - 11:57
Aš irgi neseniai užtikau tą sporto klubą Žvėryne "Bodylounge". Ir kažkaip mane labau sunervavo biggrin.gif

Apsidžiaugiau, kad netoli namų, bet įlindus į jų svetainę paskaičiau, kad ten tik jogos, kalanetikos ir pilatesai. O aš kaip judrus žmogus jogos nemėgstu. O kas tas pilatesas ir kalanetika nelabai įsivaizduoju. Labiau vaikštau į aerobiką, stepą ir kt.

Tai jei kuri nors labai patyrusi galėtų man papasakot ar tas pilatesas ir kalanetika yra judrus dalykas ir ar taip pat efektyviai degina riebaliukus kaip aerobika, būčiau labai dėkinga 4u.gif Nes kažkaip labai norisi rezultatų kuo greičiau, o tarkim, kad ir ką kas besakytų, joga visai neefektyvus būdas stangrinti užpakaliuką ax.gif
Atsakyti
kalanetika ir pilatesas - nejudrus. i joga panasus
kalanetika labai gerai stangrina, bet tinkama tinginiams kaip man:)) nes as stepo ir panasiu uzsiemimu pakesti negaliu
Atsakyti