gal kuri is jau lankiusiu arba nelankiusiu STIMULUS noretu 10% nuolaidos? aktyvuoti naryste reiketu si menesi:)
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 05, 07:22)
Taiv BODYLOUNGE Žvėryne http://www_bodylounge_lt/ suteikia tokias nuolaidas:
6-8 žm. grupei 12k/mėn. - 179 lt (vietoj 199 lt)
9-12 žm. grupei 12k/mėn. - 169 lt (vietoj 199 lt)
Pavieniams: jei moki už 2 mėn. - 5% nuolaida, jei už 3 mėn. - 10% nuolaida.
Na surinkti tokias grupes nelabai įmanoma, nes klubas siūlo labai siauro profilio paslaugas. Pas jus brangiau nei kitur, nes neva treniruotėj dalyvauja ne daugiau kaip 10 žmonių ir kiekvienas gauna asmeninį trenerio dėmesį.
QUOTE(*~sniege~* @ 2010 11 08, 12:14)
6-8 žm. grupei 12k/mėn. - 179 lt (vietoj 199 lt)
9-12 žm. grupei 12k/mėn. - 169 lt (vietoj 199 lt)
Pavieniams: jei moki už 2 mėn. - 5% nuolaida, jei už 3 mėn. - 10% nuolaida.
Na surinkti tokias grupes nelabai įmanoma, nes klubas siūlo labai siauro profilio paslaugas. Pas jus brangiau nei kitur, nes neva treniruotėj dalyvauja ne daugiau kaip 10 žmonių ir kiekvienas gauna asmeninį trenerio dėmesį.
nelabai..
be to grupe turi buti tokia, kiek maximum zmoniu per uzsiemima. tad surinkus tokia grupe, bus sunku i uzsiemima patekti
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 08, 11:44)
nelabai..
be to grupe turi buti tokia, kiek maximum zmoniu per uzsiemima. tad surinkus tokia grupe, bus sunku i uzsiemima patekti
Na grupės nariai paskui išsimėtytų po skirtingus užsiėmimus, mane pvz domina tik kalanetika, o į boksus niekad neičiau

Nors ir tą kalanetiką reiktų pirma išbandyt

Dabar mačiau pas juos akcija - visą lakritį 5 treniruotės iš eilės kekvieną dieną - 60 lt.
QUOTE(*~sniege~* @ 2010 11 08, 13:22)
Na grupės nariai paskui išsimėtytų po skirtingus užsiėmimus, mane pvz domina tik kalanetika, o į boksus niekad neičiau 
Dabar mačiau pas juos akcija - visą lakritį 5 treniruotės iš eilės kekvieną dieną - 60 lt.

mane irgi tik kalanetika:)
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 08, 11:20)
gal kuri is jau lankiusiu arba nelankiusiu STIMULUS noretu 10% nuolaidos? aktyvuoti naryste reiketu si menesi:)
o kas cia per nuolaida? as ten lankausi jau metai laiko, labai superine aplinka

QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 08, 13:11)
mane irgi tik kalanetika:)
Kažko man atrodo, kad to klubo bus trumpas gyvenimas su tokia nelanksčia nuolaidų sistema. Vieta - ne super, paslaugos - labai siauros... Ir dar kalanetikos laikas toks netikęs...
QUOTE(minute_ @ 2010 11 09, 22:33)
cia grupe, 3 asmenu:)
gal kuri bandete kalanetika Fitlife klube? prie mindaugo maximos
Gal kam bus įdomu (paskelbta Double latino Facebokk'e) -
KALĖDINĖ AKCIJA! Šį mėnesį pilatės treniruotės Double Latino šokių studijoje tik 70Lt !!! Maloniai kviečiame prisijungti.
KALĖDINĖ AKCIJA! Šį mėnesį pilatės treniruotės Double Latino šokių studijoje tik 70Lt !!! Maloniai kviečiame prisijungti.
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 12 01, 12:53)
Gal kam bus įdomu (paskelbta Double latino Facebokk'e) -
gaila, kad neturi kalanetikos

QUOTE(Vi-Vian @ 2010 12 01, 19:31)
Yra baletas vaikams - beveik tas pats