Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika ir pilatesas Vilniuje

QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 04, 10:41)
super press treniruotes aprasymas:

dinamiska treniruote, kurioje persipina ivairiu kovos menu kombinacijos. treniruote tinka tiek vyrams, tiek moterims.
idomu, kur cia ta orientcija i pilatesa? g.gif

nežinau iš kur ėmėt aprašymą ir juo nesivadovauju, nes pati lankau suprepreso treniruotes ir žinau, kad per jas jokių kovos menų elementų nėra. aprašymas čia grynai taebo, o ne superpreso treniruotės smile.gif
o va aprašymas šitos treniruotės, pateiktas klube, kurį lankau: (pilvo preso treniruotė) - ivairūs pratimai skirti stiprinti pilvo presą. Naudojami kelių treniruočių stiliai (joga, pilates, jėgos treniruotės)
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2010 11 04, 10:35)
labai jau aš į offtopicą nukeliavau, su tais pilateso stiliuje ar ne, tai tik paskutinį kartą noriu pasisakyti lotuliukas.gif  4u.gif  kad taebo panašu į pilatesą tai tikrai taip net ir nesakiau gi, pasisakiau tk dėl superpreso treniuotės, kurioje tikrai labiau oprientuota į pilatesą (bet nesakau, kad tai yra gryna pilateso treniruotė), nei į įprastą aerobiką. viskas, jokių taebo ar circle training neminėjau, žinau kad jos su pilates neturi nieko bendro, tad nereikia to čia ir aiškinti tiek wink.gif
o dėl pilates ir kalanetikos užsiėmimų, keista, kad nieks nepaminėjo Impuls, nes juk kiekviename regis vyksta šie užsiėmimai, pilates tai tikrai visu, o kai kuriuose ir kalanetika atrodo smile.gif

Ai, čia šios toks nesusišnekėjimas - atsiprašau, jei kas ne taip 4u.gif Aš papraščiausiai komentavau naują studiją BL, kur tae bo ir super press nelabai įsipaišo į minimą "harmoningų" (t.y. kūno ir proto) treniruočių stilių ax.gif O super press irgi priklausys nuo to, kas ją ir kaip veda, šiaip neturėtų. Jean Claude treniruotė man to nepriminė, nors ją lankiau Super gym, gal kas pasikeitė ax.gif

Taip, pilates visada yra bet kuriam Impulse, kalanetika - irgi dažnam.
Victoria gym, Vilniaus šeipingo klube, Power gym - paprastai bet kuriam didesniam sporto klube yra, bet kaip ir norėtųsi sužinoti tas vieteles, kurios mažiau žinomos ax.gif
Atsakyti
o man kaip tik būtent Jean Claude treniruotė superpreso kažkuom primena pilatesą biggrin.gif šiaip nesu pati pilateso gerbėja, bet kiek teko būt pilatese ir kiek supreprese pas Jean'ą, tai dalis pratimų tikrai labai panašūs pasirodė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2010 11 04, 12:03)
o man kaip tik būtent Jean Claude treniruotė superpreso kažkuom primena pilatesą biggrin.gif  šiaip nesu pati pilateso gerbėja, bet kiek teko būt pilatese ir kiek supreprese pas Jean'ą, tai dalis pratimų tikrai labai panašūs pasirodė blush2.gif

g.gif
Teks man eiti antrąkart biggrin.gif Kai prisiruošiu - pažadu atraportuoti, kaip sekės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 11 04, 12:08)
g.gif
Teks man eiti antrąkart biggrin.gif Kai prisiruošiu - pažadu atraportuoti, kaip sekės  4u.gif

aš kai labiau lankanti paprastą aerobiką, o ne tuos visus pilatesus, tai gal klaidingą įspūdį susidariau apie tą superpresą, nes tai visai nepanašu į aerobi ką, o kadangi viskas taip lėtai, pabrėžiant laikomą pozą, labai pasirodė panašu į pilatesą kokį g.gif
tai įdomu dabar sulaukt jūsų atsiliepimų, į ką jusm tai panašiau buvo biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2010 11 04, 12:13)
aš kai labiau lankanti paprastą aerobiką, o ne tuos visus pilatesus, tai gal klaidingą įspūdį susidariau apie tą superpresą, nes tai visai nepanašu į aerobi ką, o kadangi viskas taip lėtai, pabrėžiant laikomą pozą, labai pasirodė panašu į pilatesą kokį g.gif
tai įdomu dabar sulaukt jūsų atsiliepimų, į ką jusm tai panašiau buvo biggrin.gif  blush2.gif

Pirmas kartas - į "kačialkę" biggrin.gif T.y. treniruoklių salę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2010 11 04, 11:33)
nežinau iš kur ėmėt aprašymą

http://www.savickosp...klubas.lt/web/3 - tvarkarastis - ir toliau treniruote, iskart matosi ir aprasymas
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 04, 12:38)
http://www.savickosp...klubas.lt/web/3 - tvarkarastis - ir toliau  treniruote, iskart matosi ir aprasymas

na ten rodo taebo aprašymą, nes čia : http://www.savickosp...ubas.lt/web/1/1 visai kitoks treniruotės aprašymas, išvis nieko nepasakantis apie suprespreso treniruotė, tik kad ji skirta presui lotuliukas.gif
Atsakyti
koks surasytas prie super press, toki ir idejau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 03, 21:21)
http://www_bodylounge_lt/treniruociu-tvarkarastis.html
Latviu 15
laaabai mane si studija intriguoja ax.gif  manau isbandysiu

Mane domina ši vieta, tik kainos šiek tiek kandžiojasi. Bet susidarius grupei pritaikytų nemažas nuolaidas. Gal yra norinčių kooperuotis?

Šiaip dar nėsyk ten nebuvau, vis ruošiuos išbandyt už 10lt, papasakokit, kas buvę. Mane domina tik kalanetika ir jos trenerė Aurelija (berods).
Atsakyti
QUOTE(*~sniege~* @ 2010 11 04, 23:49)
Mane domina ši vieta, tik kainos šiek tiek kandžiojasi. Bet susidarius grupei pritaikytų nemažas nuolaidas. Gal yra norinčių kooperuotis?

Šiaip dar nėsyk ten nebuvau, vis ruošiuos išbandyt už 10lt, papasakokit, kas buvę. Mane domina tik kalanetika ir jos trenerė Aurelija (berods).

o kiek zmoniu, kokia nuolaida?
mane laabai domintu
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 05, 07:22)
o kiek zmoniu, kokia nuolaida?
mane laabai domintu

Darbiniam pašte turiu pasiūlymą, o šiandien ne darbe. Tai pirmadienį įmesiu.
Kiek pamenu geriausias pasiūlymas 9-12 žm. grupei, gal apie ~30lt nuolaida abonementui, bet galbūt it ką maišau.
Atsakyti