Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika ir pilatesas Vilniuje

QUOTE(siaudai @ 2013 04 28, 13:01)
Mane sudomino, labai tinka vieta  smile.gif sakykit kokia apranga ten reikalinga?  blush2.gif
Ir dar domina, kadangi žmonių skaičius ribojamas, kaip dėl lankymo? ar yra pasirenkama pvz. du kartus per savaite tai eini pirmadieni ir ketvirtadieni, o jeigu kurią dieną iš šių negali nueit, ar galima eit tarkim trečiadieni ar penktadienį?

Apranga - kaip ir visur - sportinė.
Dėl žmonių skaičiaus ribojimo - paprastai pasakoma prieš įsigyjant abonementą, kokiomis savaitės dienomis planuojama lankyti, jei yra būtinybė ar noras praleisti treniruotę - galima ateiti kitą savaitės dieną bet kurioje vietoje - Smetonos g. ar Konstitucijos pr. (prie CUP'o)- tereikia perspėti trenerę - paprastai problemų nekyla, ypač dėl vienos kitos treniruotės. Jeigu yra poreikis, daromos papildomos treniruotės. Net abonementą galima pratęsti dėl ligos, komandiruotės ir atostogų - retai kur taip atsižvelgiama į klientų norus . (Pvz., pirkau už mėnesio kainą abonementą - vaikščiojau pusantro mėnesio už tą sumą, nes dvi savaites atostogavau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 29 balandžio 2013 - 15:49
QUOTE(Bezdžionė @ 2013 04 29, 16:47)
Apranga - kaip ir visur - sportinė.
Dėl žmonių skaičiaus ribojimo - paprastai pasakoma prieš įsigyjant abonementą, kokiomis savaitės dienomis planuojama lankyti, jei yra būtinybė ar noras praleisti treniruotę - galima ateiti kitą savaitės dieną bet kurioje vietoje - Smetonos g. ar Konstitucijos pr. (prie CUP'o)- tereikia perspėti trenerę - paprastai problemų nekyla, ypač dėl vienos kitos treniruotės. Jeigu yra poreikis, daromos papildomos treniruotės. Net abonementą galima pratęsti dėl ligos, komandiruotės ir atostogų - retai kur taip atsižvelgiama į klientų norus . (Pvz., pirkau už mėnesio kainą abonementą - vaikščiojau pusantro mėnesio už tą sumą, nes dvi savaites atostogavau)

Ačiū už info aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2013 04 29, 18:43)
Ačiū už info  aciuks.gif

Prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Briggittte @ 2013 04 25, 22:49)
Sveikos,

Kalanetiką jau kelis mėnesius lankau Šiaurės miestelyje, atvažiuot man apie 20min išeina, bet tikrai gera studija, treneriai irgi  thumbup.gif kaip sakant, kai namie patingi daryt, tai studijoj kartu su visais smagiai sportuojii ir net nejauti, kai ta valandėlė prabėga  mirksiukas.gif

sveiki, kurioj cia vietoj Siaures miestely? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2013 05 01, 17:47)
sveiki, kurioj cia vietoj Siaures miestely? smile.gif

Siaures miestely Zygio g 92 turbut kalba kolege. Ten labai faina treniruociu studija yra Vija pinavija. Daugiau info www.vijapinavija.lt lankau ir as ten, labai patenkinta esu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš irgi lankau Vijapinavija studiją smile.gif Jau 4 mėnesius ir esu patenkinta. PAtinka, kad daug trenerių smile.gif ir kai vienas pabosta gali eiti pas kitą į treniruotę.
Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(girios_egle @ 2013 05 17, 14:59)
Sveikos,

aš irgi lankau Vijapinavija studiją smile.gif Jau 4 mėnesius ir esu patenkinta. PAtinka, kad daug trenerių smile.gif ir kai vienas pabosta gali eiti pas kitą į treniruotę.
Rekomenduoju smile.gif

Patyrinėjau tinklalapį vijapinavija, tai žiūriu tos pačios trenerės iš Stimulus, o kainos gerokai mažesnės (žiurint į lojalumo nuolaidas). Gal reikėtų pabandyti, visgi arčiau namų, o ir kaina patinka...
Tik šiaip toks pastebėjimas, kad labai jau viskas nukopijuota nuo STIMULUS, net kainų lentelė lygiai tokia pati. Manau, kad trūksta išradingumo....o beto ir nelabai gražu taip g.gif

Gal galėtų kas pasidalinti info dėl rezervacijos? Aktualus laikas nuo septynioliktos valandos, pries kiek laiko reikia rezervuoti treniruotes? Ir ar galima jas atšaukti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ožiaragė-: 20 gegužės 2013 - 20:41
Dažniausiai rezervuojiesi po treniruotės. Gali ir savaitei užsirašyti į visus užsiėmimus. Aš pati kartais rašau el laišką jiems. Galima ir skambinti arba sms rašyti.
Geriausia užsirašyti pora dienų prieš , nes po to gali vietų nelikti.
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 05 20, 21:36)
Patyrinėjau tinklalapį vijapinavija, tai žiūriu tos pačios trenerės iš Stimulus, o kainos gerokai mažesnės (žiurint į lojalumo nuolaidas). Gal reikėtų pabandyti, visgi arčiau namų, o ir kaina patinka...
Tik šiaip toks pastebėjimas, kad labai jau viskas nukopijuota nuo STIMULUS, net kainų lentelė lygiai tokia pati. Manau, kad trūksta išradingumo....o beto ir nelabai gražu taip  g.gif

O kodėl nuo Stimulus? Gal nuo Impuls ar Body gym? Arba gal turėtų vesti 0,5 ar 1,5 treniruotės - tada jau būtų kitaip? Ar kažkas jau tokio ypatingo yra Stimulus (žinoma, išskyrus gerus ryšius su visuomene - čia jau tikrai išskirtinis dalykas, bet tą gal pastebi tas, kas pats šiek tiek su tuo susidūręs - čia jau profesionalu), kad smarkiai skiriasi nuo kitų? Nepastebėjau, juolab, kad kaip jau pastebėta, tie patys treneriai dirba ir kitur - Impuls (Jurga, Zuzana), Vija pinavija, Power gym (Aušra, atrodo, jau nedirba Stimulus), Body gym, Šeipingo klube (Regina)... Šiaip visur tas pats per tą patį, tik kainos šiek tiek skiriasi - vienur kaina iki 150,- Lt kitur - virš 200,- , daugiau - jokio skirtumo - visi treneriai lanko tuos pačius seminarus, kiekvienoje vietoje rasi ir labiau patyrusį, ir pradedantį trenerį. Tiesa, nebent vienur daugiau žmonių - virš 20, kitur - iki mažos grupės, kaip ir priklauso Mind and Body stiliaus treniruotėms - iki 12 žmonių. Žinoma, geriau, kai mažesnė grupė, o kaina - kaip kam patinka - nori ir gali mokėti daugiau - prašom, nori ir moki papildomus pinigus išleisti kitur ir dar lankyti treniruotes - prašom, tik reikia nuspręsti, ko nori.
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2013 05 22, 11:25)
O kodėl nuo Stimulus? Gal nuo Impuls ar Body gym? Arba gal turėtų vesti 0,5 ar 1,5 treniruotės - tada jau būtų kitaip? Ar kažkas jau tokio ypatingo yra Stimulus (žinoma, išskyrus gerus ryšius su visuomene - čia jau tikrai išskirtinis dalykas, bet tą gal pastebi tas, kas pats šiek tiek su tuo susidūręs - čia jau profesionalu), kad smarkiai skiriasi nuo kitų? Nepastebėjau, juolab, kad kaip jau pastebėta, tie patys treneriai dirba ir kitur - Impuls (Jurga, Zuzana), Vija pinavija, Power gym (Aušra, atrodo, jau nedirba Stimulus),  Body gym, Šeipingo klube (Regina)... Šiaip visur tas pats per tą patį, tik kainos šiek tiek skiriasi - vienur kaina iki 150,- Lt kitur - virš 200,- , daugiau - jokio skirtumo - visi treneriai lanko tuos pačius seminarus, kiekvienoje vietoje rasi ir labiau patyrusį, ir pradedantį trenerį. Tiesa, nebent vienur daugiau žmonių - virš 20, kitur - iki mažos grupės, kaip ir priklauso Mind and Body stiliaus treniruotėms - iki 12 žmonių. Žinoma, geriau, kai mažesnė grupė, o kaina - kaip kam patinka - nori ir gali mokėti daugiau - prašom, nori ir moki papildomus pinigus išleisti kitur ir dar lankyti treniruotes - prašom, tik reikia nuspręsti, ko nori.

Nematau nieko blogo tame, kad man atrodo, kad ta kainų lentelė nukopijuota.

O dėl skirtumų...tai jų visur yra. Pasirodo mano kolegė lanko vijapinavija. Tai pasiklausinėjau kaip ten kas tam klube. Tai jos nuomone jai tas sporto klubas labai patinka dėl trenerių, tačiau paminėjo, kad maloniau būtų jei dažniau dulkes plautų ir kilimėlius dezinfekuotų, taip pat galėtų būti įrengta vėdinimo sistema.

Kaip matau, atėjo Eglė A. į šį sporto klubą. Gaila, kad tik vieną treniruotę veda. Būtų nors dvi per savaitę, tai lankyčiau šį sporto klubą.
Atsakyti
Sveikos,
gal galit pasiulyti kur yra Kalanetikos uzsiemimai Virsuliskese (isskyrus Stimulus). Labiau domina mazesnes studijos, sokiu studijos, nes kainos ten mazesnes...
Atsakyti
Sveiki. Gal rekomentuotuvet kur kalanetika galima Naujamiesti lankyt?
Atsakyti