Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

aciu, Salvi_ja 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

aciu visoms vakar ejusioms pas vaikus 4u.gif

balandi pas mus gausu gimtadieniu:

balandis: Margarita (balandžio 14 d.), Artūras (balandžio 24 d.), Džordžita (balandžio 25 d.)

kokia ten situacija su Dzordzita? ar kas nors issiaiskino, ar ji ateitu? jei ateitu, manau mums reiketu apsilankyti net 2 kartus, nes vienu kartu 3 dovanos ir 3 tortai labai nepigiai atsieis doh.gif be to, kaip supratau, Margarita po savo gimtadienio neplanuoja ilgai uzsibuti vaiku namuose ir atejusios menesio gale mes jau jos galime neberasti. todel siulyciau pirma karta eiti balandzio 14 d., o antra karta kazkada menesio gale. vakar paklausiau Margaritos, ar jai nieko, kad mes ateitume jos gimtadienio diena, ar ji neturi kazkokiu kitu planu, tai sake, kad viskas gerai, galit ateiti.
vakar Margarita taip nieko ir nesugalvojo del dovanos. lengviausias kelias butu nupirkti jai Akropolio dovanu ceki. bet galvoju, ar ne graziau butu nupirkti jai kazka tokio atsiminimui nuo musu? visgi zmogui 18 metu ir gali buti, kad mes jos daugiau nepamatysime g.gif gal turetumete kokiu minciu, nes man kol kas nieko neateina i galva doh.gif
kiek girdejau, Arturas dovanu noretu gauti grandinele, a ne?
ir ar kas issiaiskino, kada to naujo berniuko Maksimo gimtadienis?
Atsakyti
Maksimo gimtadienis gegužės 27 dieną, bet kol kas neaišku ar jis ilgai užsibus šioje grupėje, nes turi broli ir sesę berods, kurie kitoje grupėje gyvena, taip kad gali juos suvesti kartu gyventi.
aš irgi galvojau, kad kokią atsiminimo dovaną galima būtų nupirkti Margaritai, bet kas ateina į galvą, tai kokie nors papuošalai tauriųjų metalų.

Džordžita, kaip supratau praktiškai nebegyvena čia tik ateina su auklėtoja kai ji dirba. tai šitą reiktų tiksliau išsiaiškinti, gal Dianai duoti užduotį? g.gif kad tiksliai atsakytų.
Atsakyti
Pritariu, kad galetume balandi organizuotis 2 ejimus sveikint. O del Margaritai dovanos - tikrai grazu butu kazka iteikti prisiminimui mirksiukas.gif Spyrga, tu daugiausia su ja bendrauji, gal zinai, ka ji megsta, gal tikrai ka nors is papuosalu? g.gif
Atsakyti
patinka papuosalai, bet ne visi doh.gif ten pvz visokie ilgi auskarai nepraeis schmoll.gif bijociau nepataikyti doh.gif jau kazkada Dzordzitai rinkau auskarus, kaip man atrode pagal jos skoni, o visiskai nepataikiau doh.gif todel vel dabar bijociau rinkti. na nebent irgi kokia grandinele g.gif
Atsakyti
ka manytumete apie toki perliuku verinuka Margaritai? kaip ir klasikinis variantas, bet pvz nesu tikra, kad patiktu 18-metei g.gif

user posted image
Atsakyti
na man tai, gražus bigsmile.gif , bet gal reiktų šiek tiek į žmogaus stilių atsižvelgti. čia gal labiau toks elegantiškas g.gif
Atsakyti
na tuomet reikia pirkti grandinele ant kojos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2011 03 28, 15:24)
na tuomet reikia pirkti grandinele ant kojos  biggrin.gif

Žinok, man atrodo, kad tai puiki idėja... thumbup.gif
Atsakyti
gal pradedam organizuotis? tai ka dovanojam Margaritai? g.gif
Atsakyti
Tai 14 d., ane? smile.gif
Galiu paimti saldainius wink.gif
O del dovanos - niu net nezinau, kas cia jai geriau butu, sunku itaikyt i jos stiliu g.gif O gal tikrai jai patiktu grandinele ant kojos? biggrin.gif
Atsakyti
tai jo, balandzio 14 d. 4u.gif nesuprantu, kur visos dingo? niekas nenori eiti? g.gif negi eisim tik kartu su panther g.gif jei ka, nebijokit, dovana nupirkau ir niekam nereikes del jos rupintis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 11 balandžio 2011 - 06:31