Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

Gerai, as paieskosiu Andriui kokio tualetinio vandens, kad nevirsyt 30 Lt wink.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad 23 d. išpuolė thumbup.gif . Aš imu vaisius, rodos šita pozicija dar laisva. Ar yra kokių spec reikalavimų šitam reikalui? Ar vaikai užskaitys už vaisių, jei pridėčiau kelis obuolius - ūkininkų turguj tokių saldžių radom, tad norisi vaikams atnešt ne tik nitratinių vynuogių ir apelsinų..
Atsakyti
na aš galiu paieškot to žaidimuko ax.gif . kažkaip įtariu, kad siunkiai seksis smile.gif
Atsakyti
Notitia, zinoma, kad gali prideti ir tu obuoliuku wink.gif
As nuziurejau Adidas tualetini vandeni, bet kaina 36 Lt, tai jei ka, tada skaiciuosim 30 Lt, o tuos likusius as nuo saves primesiu smile.gif
Atsakyti
kompiuteriuką nupirkau. su mašinytėm smile.gif
Atsakyti
laba. Kai supratau, reikėtų pranešti, kad 23d. ateinam pas Karolį ir Andrių? ...jeigu tik pavyks - būtinai prisijungsiu.
Pirmadienį paskambinsiu direktorei ir pranešiu apie atėjimą.
Atsakyti
panther - kvepalai
dziaugsmelis - tetris
La Brone - tortas + zvakutes
Salvi_ja - saldainiai
notitia - vaisiai

dar reikia, kad kazkas apsiimtu nupirkti gerimus 4u.gif

as pagal viska lyg ir tureciau eiti. bet, kaip sakiau, paskutine minute gali atsirasti reikalu, todel nenoriu apsiimti kazka nupirkti blush2.gif
Atsakyti
Laba. Trečiadienį vaikai lauks 4u.gif ...
Atsakyti
ir as ketinu aplankyti koki vaikuglobos namus, turiu daug drabuzeliu, is kuriu vaikas uzaugo, noriu atiduot... ar priims? nes kaip ziuriu saitus, tai visi pinigu praso... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2011 03 21, 11:31)
ir as ketinu aplankyti koki vaikuglobos namus, turiu daug drabuzeliu, is kuriu vaikas uzaugo, noriu atiduot... ar priims? nes kaip ziuriu saitus, tai visi pinigu praso...  unsure.gif

Tvarkingus drabužėlius tikrai priims. Mūsų lankomuose globos namuose vaikučiai nuo metukų 4u.gif
... kadangi mes einam su gimtadieniniais sveikinimais - pinigėliais už dovanas ir vaišes taip pat dalinamės ax.gif
Atsakyti
tai ar kas nors paims gerimus?

as lyg ir tureciau eiti. paskutine minute matysiu. jei iki to laiko niekas neapsiims, ir matysiu, kad tikrai einu, galesiu ir as paimti. bet si karta galiu paskutine minute ir pavesti blush2.gif
Atsakyti
Aš nupirksiu saldainius ir gėrimus.
Atsakyti