Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

Sveikutes, as turiu maisha minkshtu zaisliuku, skalbti ir man atrodo puse net nauju.
Ar tie vaiku namai priima zaisliukus? Galeciau kuriai atvezt.

Prisijungt tai schmoll.gif man paciai butu labai sunku nunesht, pamacius tokius vaikucius musiet pasipilciau tik asharom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shnekorka @ 2011 02 26, 11:40)
Prisijungt tai  schmoll.gif man paciai butu labai sunku nunesht, pamacius tokius vaikucius musiet pasipilciau tik asharom doh.gif

Stereotipinis mąstymas smile.gif Ir man taip atrodė, kol nenuėjau pirmą kartą... lotuliukas.gif
Vaikams, augantiems vaikų namuose, žymiai labiau reikia bendravimo, o ne daiktų, minkštų žaislų mūsiškiai tai net labai daug turi... Gal yra kitų vaikų namų, kur reikia ir žaisliukų? g.gif Tiesiog reikia pasidomėti, gal kas žino prastesnes situacijas. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad esu mačiusi, jog šeimose augantys kai kurie vaikai tikrai daug mažiau žaislų turi... Geriau jau pasiryžti ir eiti, tik, žinoma, ilgesnį laiką, kad vaikai apsiprastų, nes vienkartiniai nuėjimai nieko labai gero neduoda... Vaikai pirmą kartą šiek tiek atokiau laikosi, o kai dažniau lankai - pradeda laikyti tokiu daugiau savu, prisimena, pasiilgsta, laukia, užsimezga glaudesnis ryšys...

Kada planuojam eiti? Dviejų berniukų (Andriaus ir Karolio) gimtadieniai kovo mėn. antroje pusėje, eisim vieną kartą, turbūt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Bronė: 26 vasario 2011 - 11:22
Taip, vienu kartu abu pasveikinsim, planuojames kovo antrai pusei wink.gif
Atsakyti
manau, reiketu bandyti eiti kazkur kovo 22-24 dienomis g.gif
Atsakyti
O gal tada per viduriuka - 23 d? Kitom dienom nelabai galėčiau, o jau kelis ėjimus praleidus, jaučiu, kaip pasiilgau vaikų.. blush2.gif
Atsakyti
Na, man tikriausiai tiktu 22 d arba 23d. smile.gif Tik tikrai zinau, kad 24d. niekaip schmoll.gif Kaip kitoms, kada daugumai patogiausia butu?
Atsakyti
man tai iš esmės skirtumo nėra
Atsakyti
man irgi 24 d netinka, del 22-23 nera skirtumo
4u.gif
Atsakyti
Aš 22 d. negaliu.
Atsakyti
na tai einam kovo 23 d. 18.30 val. 4u.gif

kas ka perka?
panther, tu pas mus kvapu spece mirksiukas.gif ar nupirksi vel koki kvapu buteliuka?
kas nori apsiimti pirkti tetri? man atrodo, ana karta divaa pirko g.gif

si karta reikes 2 tortu 4u.gif + zvakutes
saldainiai
gerimai
vaisiai

as turbut eisiu, bet galiu nelabai speti kazka nupirki blush2.gif
Atsakyti
Aš imu tortus, žvakutes ir fejerverkus
Atsakyti
Galiu saldainius si karta nupirkti. Jei reikes ir dar kazka - vis tiek uzsuku pakeliui i parduotuve smile.gif
Atsakyti