Šitą ėjimą teks praleist.
Prieš pat praeitą lankymą pikta bacila prisikabino, tai taip gavosi, kad be žinios "pasiploviau" . Tikiuos daugiau tokių šposų nebe pasitaikys.
Smagaus laiko visoms .
Tai as galiu dar prie saldainiu ir vaisius paimti, nes ziuriu, kad nelabai gausiai sikart tikriausiai musu bus...
Divaa, ar priims mus vasario 8 d.?
Divaa, ar priims mus vasario 8 d.?
Aš planuoju ateiti, tik berods liga kabinasi, tad parašysiu pirmadienį, ar galiu ką nors nupirkti. Man visos vaišės tinka nupirkti, tik dovanų čekio į Akropolį negaliu nuvažiuot.
Labas rytas,
pasakambinau diektorei. perspės, kad mes ateisim, bet gi žinot ta dičkė nenuspėjama ....aš dalyvauti ir vėl negalėsiu.
pasakambinau diektorei. perspės, kad mes ateisim, bet gi žinot ta dičkė nenuspėjama ....aš dalyvauti ir vėl negalėsiu.
na tai aš paimsiu torta tada
QUOTE(Spyrga @ 2011 02 07, 09:44)
siaip praeita karta Juste labai klausinejo, ar mes ateisim jos sveikinti, labai pabrezinejo, kad vasari jos gimtadienis dar ir dovana labai su ja derinau tai gal bus
na, tada turėtų laukti.
Gaila, bet aš šiandien negaliu ateiti
Aciu visoms vakar dalyvavusioms
Sekantys gimtadieniai kovo men:
kovo 18 d. - Andriaus (13 m.) ir kovos 25 d. - Karolio (8 m.).
Andrius uzsiprase kvepalu, o del Karolio dovanos dar reiketu padiskutuoti Is pradziu jis sake, kad noretu zaidimuko (koki kazkada Ernestui dovanojom, ale Teteris ar kaip ten ), paskui jau kamuolio, bet auklyte sake, kad nerekomenduotina, dar pridarys bardako su tuo kamuoliu
Sekantys gimtadieniai kovo men:
kovo 18 d. - Andriaus (13 m.) ir kovos 25 d. - Karolio (8 m.).
Andrius uzsiprase kvepalu, o del Karolio dovanos dar reiketu padiskutuoti Is pradziu jis sake, kad noretu zaidimuko (koki kazkada Ernestui dovanojom, ale Teteris ar kaip ten ), paskui jau kamuolio, bet auklyte sake, kad nerekomenduotina, dar pridarys bardako su tuo kamuoliu
Sveikos, sakykite, o ar į tuos vaikų namus galima būtų vienai pačiai nueiti, ne į švente? Turiu sukrovusi žaisliukų maišelį, knygelių, ką mano sūnus jau pagal amžių išaugo. Norėčiau juos nunešti ir su vaikučiais pabendrauti. Turiu svajonę pasiimti globoti arba įsivaikinti, bet kadangi gyvenime net namų vaikų auklėtinių nėsu mačiusi, nesu su visa ta aplinka susidurusi, tai reikėtų pirmiau nuo kažko mažesnio pradėti, kad tos svajonės arba į realius norus peraugtų, arba taip ir pasiliktų svajonėm...
witaliuk, tokiu atveju tikriausia reiketu pasiskambinti i globos namus ir susitarti, kada ir kaip galetu priimti
taip pat, jei noresite, visad galite prisijungti prie musu grupeles
Sekmes!
taip pat, jei noresite, visad galite prisijungti prie musu grupeles
Sekmes!