Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

Ačiū, Spyrga, už priminimą. Kaip tik tuo metu kalbėjau:)...Pranešiau. Lauks. Trečiadienį aš sudalyvauti negalėsiu, lauksiu įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
Tai siandien renkames 18.30 val. wink.gif
Spyrga, jei ten tie galiniai varteliai jau atidaryti, tai gal ten ir bazuojames? g.gif
Atsakyti
Ačiū visoms vakar dalyvavusioms 4u.gif Virginijus su dideliu susidomejimu ziurejo knygute bigsmile.gif
Kitas gimtadienis nusimato vasario 3 d. - Justinos, tad kita savaite reikes pradet po truputi organizuotis wink.gif
Atsakyti
man irgi smagu, kad knygute taip patiko thumbup.gif aisku, klausimas, ar ilgai islaikys nesugadinta doh.gif
pasiziurejau, vasario 3 d. bus ketvirtadienis. mastau, gal Juste ta diena nores labiau praleisti su draugais nei su mumis g.gif gal geriau eiti kazkada vasario 7-9 dienom g.gif
Atsakyti
na tai kada einam pas vaikus?
Atsakyti
man bet kuri diena tinka, gal kokia vasario 8 d? Ar kuria kita diena geriau visoms? g.gif
Atsakyti
man irgi vasario 8 tinka ax.gif
Atsakyti
aš tikriausiai irgi prisijungsiu, kada jau jūs sugalvosit.
Atsakyti
na tai bandom - vasario 8 d. 18.30 val 4u.gif

Juste norejo Akropolio dovanu cekio. maciau yra 25 Lt nominalo bigsmile.gif gal kas vaziuos iki kito antradienio i Akropoli?
siaip as vel taip atsargiai jungiuosi. lyg ir tureciau eiti, bet nelabai noriu apsiimti kazka pirkti, kad paskui paskutine minute nepavesciau blush2.gif
Atsakyti
As galiu saldainius paimti smile.gif Jei nebus daug einanciu, dar ka nors apsiimsiu wink.gif
Atsakyti
aš apsiimsiu ką nors pirkti, jei kitos nieko neapsiims. kol kas stebiu situaciją
Atsakyti
iki Akropolio tai nežadu važiuoti, gal kam pakeliui??
Vaišių galiu nupirkti - na pvz gerimus smile.gif
(galiu ir dar ką nors prigrėbti jei reikės)
Atsakyti