Rolando nėra - pas tėvus. Karolis ekspromtu irgi kvepalų užsiprašė
Aš busiu viena, bendradarbė išvažiuoja. Nupirksiu vaisius.
O tortas tai man visai nepakeliui
nebent jau visai nesugalvosim kaip pasiimti - gal tada ryte galėčiau prasukti ratą ?
Parašykite man į až savo kontaktus ir kada galima skambinti, aš su Jumis susisieksiu
aš galėčiau ryte pro Š. miestelį prasukti, Likta. ar tiktų? ir galiu saldainių paimti.
As saldainius ir gerimus jau nupirkau!
O tai tada gal dar ir Karoliui tuo paciu paimti kvepalu, nes dar ir Andriui eisiu pirkti, vakar nespejau
O tai tada gal dar ir Karoliui tuo paciu paimti kvepalu, nes dar ir Andriui eisiu pirkti, vakar nespejau
gerai, nupirk ir Karoliui kvepalus o Rolandui nieko neperkam ?
QUOTE(džiaugsmelis @ 2013 03 27, 10:25)
aš galėčiau ryte pro Š. miestelį prasukti, Likta. ar tiktų? ir galiu saldainių paimti.
Dėl asmeninių priežasčių, nežinau tiksliai savo rytdienos dienotvarkės, vakare paskambinsiu, telefonas nepasikeitęs
Su Salvi_ja, kalbėjome, taip pat paskambinsiu vakare
mano tel nepasikeitęs
Sveiki, ne į temą:
vykdau vaikams duotą pažadą paklausti jūsų : mano berniukai surinko visokias savo mašinėles, kuriomis jau nežaidžia, bet jos dar nesulaužytos ir tinkamos pažaisti, ar būtų galima, žinoma ir ar būtų noras jas (ir ne tik mašinėlės man atrodo jie ten surinkę, kai žinosiu jūsų atsakymą, tai peržiūrėsiu ką jie ten atrinko, tik žinau, kad nėra jokių pliušinių žaislų) nunešti vaikams į jūsų lankomus namus...?
Ačiū kas atsakysit.
vykdau vaikams duotą pažadą paklausti jūsų : mano berniukai surinko visokias savo mašinėles, kuriomis jau nežaidžia, bet jos dar nesulaužytos ir tinkamos pažaisti, ar būtų galima, žinoma ir ar būtų noras jas (ir ne tik mašinėlės man atrodo jie ten surinkę, kai žinosiu jūsų atsakymą, tai peržiūrėsiu ką jie ten atrinko, tik žinau, kad nėra jokių pliušinių žaislų) nunešti vaikams į jūsų lankomus namus...?
Ačiū kas atsakysit.
Viltele, gal norit prisijungti pire mūsų lankant vaikus. tuo pačiu ir žaisliukus nuneštumėt.
o jei ne kur Jums patogiausia būtų perduoti?
QUOTE(džiaugsmelis @ 2013 03 27, 13:55)
Viltele, gal norit prisijungti pire mūsų lankant vaikus. tuo pačiu ir žaisliukus nuneštumėt.
Iš tikro, tai jau seniai noriu, bet vis nesirįžtu
tai kaip supratau, iš esmės, galima būtų tuos žaislu nešti...taip? nes galvoju, gal yra kokie nors apribojimai, kad panaudotų neima/neleidžia ar pan...
Kada jūs einate ? rytoj? kelintą val....? gal dar kuom prisidėčiau...
prie globos namų renkamės 18.30, jei ateisit, pasidalinsim paskui išlaidas už vaišes bendrai.
visai nera ko bijoti, Viltele lauksim