Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

aš tuomet siūlau Ernestą sveikinti kad ir kitą savaitę, o sausio mėn jubiliatą pasveikinti pradžioj mėn, kai dar nebus pasibaigusios vaikų atsostogos.

ai bendrai gi Virgio jau nebėra grupėje, tai sausio mėn jubiliatų kaip ir nebus. net nežinau. tai gal taropušventyje galima būtų užeiti, pvz 27 d? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo džiaugsmelis: 03 gruodžio 2012 - 15:50
Nežnau kaip čia geriau būtų g.gif
Nemanote, kad 12.27 mažai vaikų bus grupėje - išsilaksto jie per atostogas pas globėjus ir pan.
Gal 12.21 bandyti sužinoti kelintą valandą planuoja vaikai iš Šiaulių atvažiuoti - nors išvargė jie būna po kelionės.
Arba tikrai sausio pradžioje tada g.gif
Neįsivaizduoju.
Atsakyti
Na, 21 d. kazin ir ar pacios susiruostume, nes dar kruvos lakstymu ir dovanu pirkimu kaip amziais paskutine minute visoms bus smile.gif) Gal tada po Naujako?
Atsakyti
Sveikos, sudėtingas šventinis laikotarpis, bijau, kad tarpušvenčiu būtų sunku ištaikyt tarp darbinių vakarėlių ir pan. .. Po švenčiių aš galėčiau jungtis iki sausio 4 d, nes po to išvažiuosiu svetur.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Gal kas nors ish Jusu noretu prisijungti prie musu gruodzio 27d ir aplankyti vaikucius, ar kitaip prisideti prie musu akcijos smile.gif Cia galite pasiskaityti daugiau:
http://www.audifanai...thread_id=26873
Arba i AZ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Su praejusiom ir ateinanciom sventem 4u.gif drinks_cheers.gif
Tai ka mastom del sveikinimu?
Man tai tokia problemele, kad tikriausiai nesigaus sikart prisijungti, apskritai visa sausi busiu offline... Bet prisidesiu pinigeliais, pervesciau kuriai, tik parasykite saskaitos Nr i az.
Atsakyti
Su tom visom šventėm santa2.gif
Gal bandom kitą savaitę organizuotis? Man būtų patogiausia sausio 2 ar 3d.
Atsakyti
sveikos, man irgi tinka abi tos dienos, gal net geriau sausio 2
Atsakyti
noriu jusu pasiklausti, gal esat susidurusios su tokiu atveju. Musu seima globoja mergaite is utenos vaiku namu. Ta prasme pasiimdavom ja per atostogas, ar seip keliom dienom pasisveciuoti, dabar norejom kaledom pasiimt, bet nebeduoda, sako forminkit globa jeigu norit globot. ta mergaite ne maziuke, jau paaugle, ji buvo musu kaimynes kaimo sodyboj anuke, tai ja pazistam nuo vaikystes, dabar ta mociute numire, ir kadangi vaikas nepilnametis tai ji i globos namus. globos forminimas labai atsakingas zingsnis, praktiskai turi pasiimt ta vaika augint, o pati jau tris turiu... nu labai sunku, vaiko labai gaila....Jus visko maciusios gal koki patarima man duosit.
Atsakyti
tai jūs gal paklauskit apie kokią globą čia kalbama ir kokios tuo būdu Jums būtų priskiriamos pareigos. Nes juk yra nemažai tokių "globėjų" bent juos vaikai taip vadina, kur pasiima savaitgaliais ar per šventes. manau, teisiškai tai yra kažkaip įforminta, kad vaikas nėra tiesiog duodamas kiekvienam žmogui.
Atsakyti
Panašu, kad nepavyksta šiai savaitei susiorganizuot verysad.gif
Atsakyti
tai tada tas atidėjimas sausio mėnėsiui netenka prasmės, nes kitą savaitę jau dičkiai bus išvačiavę. o gal ekspormtu dar suorganizuojam rytoj.

aū atsikipkit kas nors smile.gif
Atsakyti