na tai tvirtinaam kevirtadienį ir viskas
kas ka perka?
As si karta prisidesiu tik pinigeliais, nes niekaip nesigauna prisijungti
Aš atsiprašau, bet pasirodo, manęs ketvirtadienį neišleidžia. o gal rytoj
kaip nors greitai susisuktume.
kaip nors greitai susisuktume.
Na, tai bandom rytoj Tortus tada reikia pirkti taipogi Tiesa, o kas turit kontaktus dabar, kad informuoti apie atejima? Nes nei Dianos, nei Justes jau nera globos namuose, o daugiau per ka perduoti info net nezinau...
Papildyta:
Ka Virgutei ir Edvinui dovanu??
Papildyta:
Ka Virgutei ir Edvinui dovanu??
gal kokių knygų kietais lapais.
aš galiu vaisius ir gėrimus paimti
aš galiu vaisius ir gėrimus paimti
Na, tuomet as galiu knygutes ir saldainius
Rytoj, tai rytoj Man tortai liko - gerai nupirksiu, o kiek žvakučių ?
Kontaktų, dėja, neturiu - Vikos blogas signalas, Saulius neatsako (kažin o Saulius dar vaikų namuose?)
P.S. keista, tema užprenumeruota, o pranešimai neateina..
Kontaktų, dėja, neturiu - Vikos blogas signalas, Saulius neatsako (kažin o Saulius dar vaikų namuose?)
P.S. keista, tema užprenumeruota, o pranešimai neateina..
Jei neklystu, tai Virgutei 5 metai, o Edvinui - 4.
Hmm, kaip kazin informuot, kad ateisim
Hmm, kaip kazin informuot, kad ateisim
Na va, sudalyvavom Yra nauju vaikuciu, senuju daugelis Siauliuose, gris spalio pabaigoje atostogu ir bus iki lapkricio pradzios, tad spalio gale reiktu organizuotis dideliam buriui ir visus vienu kartu spalinukus-lapkritinukus pasveikint Gimdieniai bus sie:
Spalio 14 - Saulius (18 m.);
lapkricio 7 - Viktorija (13 m.);
lapkricio 6 - Diana ( 3 m.);
lapkricio 16 - Mindaugas (4 m.);
lapkricio 12 - Šaron (5 m.)
Paskui jau gruodzio men bus Ernesto (gruodzio 4 d. - 10 m.), bet tada jau atskiras ejimas butu, o spalio pabaigoje, manau, butu logiska apjungtis auksciau isvardintus gimtadienius:)
Tikimes aktyvaus dalyvavimo
Spalio 14 - Saulius (18 m.);
lapkricio 7 - Viktorija (13 m.);
lapkricio 6 - Diana ( 3 m.);
lapkricio 16 - Mindaugas (4 m.);
lapkricio 12 - Šaron (5 m.)
Paskui jau gruodzio men bus Ernesto (gruodzio 4 d. - 10 m.), bet tada jau atskiras ejimas butu, o spalio pabaigoje, manau, butu logiska apjungtis auksciau isvardintus gimtadienius:)
Tikimes aktyvaus dalyvavimo
Oho kiek gimtadienininku laukia jie savo pageidavimus issake, ar dar issakys?
Tad reikes rimciau surinkti pajegas, kad daugiau musu sudalyvaut galetu
Del dovanu - pasidomesim dar, bet siaip maziai jau per Virgutes ir Edvino gimdienius to pacio uzsimane (gal tik momentinis noras, bet vis vien) Masinos ir lelytes
Del dovanu - pasidomesim dar, bet siaip maziai jau per Virgutes ir Edvino gimdienius to pacio uzsimane (gal tik momentinis noras, bet vis vien) Masinos ir lelytes