Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

na tai tvirtinaam kevirtadienį ir viskas
Atsakyti
kas ka perka?
Atsakyti
As si karta prisidesiu tik pinigeliais, nes niekaip nesigauna prisijungti unsure.gif
Atsakyti
Aš atsiprašau, bet pasirodo, manęs ketvirtadienį neišleidžia. o gal rytoj bigsmile.gif
kaip nors greitai susisuktume.
Atsakyti
Na, tai bandom rytoj 4u.gif Tortus tada reikia pirkti taipogi smile.gif Tiesa, o kas turit kontaktus dabar, kad informuoti apie atejima? Nes nei Dianos, nei Justes jau nera globos namuose, o daugiau per ka perduoti info net nezinau...
Papildyta:
Ka Virgutei ir Edvinui dovanu?? g.gif
Atsakyti
gal kokių knygų kietais lapais.

aš galiu vaisius ir gėrimus paimti
Atsakyti
Na, tuomet as galiu knygutes ir saldainius 4u.gif
Atsakyti
Rytoj, tai rytoj smile.gif Man tortai liko - gerai nupirksiu, o kiek žvakučių ?
Kontaktų, dėja, neturiu - Vikos blogas signalas, Saulius neatsako (kažin o Saulius dar vaikų namuose?)

P.S. keista, tema užprenumeruota, o pranešimai neateina.. g.gif
Atsakyti
Jei neklystu, tai Virgutei 5 metai, o Edvinui - 4.
Hmm, kaip kazin informuot, kad ateisim g.gif
Atsakyti
Na va, sudalyvavom smile.gif Yra nauju vaikuciu, senuju daugelis Siauliuose, gris spalio pabaigoje atostogu ir bus iki lapkricio pradzios, tad spalio gale reiktu organizuotis dideliam buriui ir visus vienu kartu spalinukus-lapkritinukus pasveikint smile.gif Gimdieniai bus sie:
Spalio 14 - Saulius (18 m.);
lapkricio 7 - Viktorija (13 m.);
lapkricio 6 - Diana ( 3 m.);
lapkricio 16 - Mindaugas (4 m.);
lapkricio 12 - Šaron (5 m.)

Paskui jau gruodzio men bus Ernesto (gruodzio 4 d. - 10 m.), bet tada jau atskiras ejimas butu, o spalio pabaigoje, manau, butu logiska apjungtis auksciau isvardintus gimtadienius:)
Tikimes aktyvaus dalyvavimo 4u.gif
Atsakyti
Oho kiek gimtadienininku laukia biggrin.gif jie savo pageidavimus issake, ar dar issakys?
Atsakyti
Tad reikes rimciau surinkti pajegas, kad daugiau musu sudalyvaut galetu wink.gif
Del dovanu - pasidomesim dar, bet siaip maziai jau per Virgutes ir Edvino gimdienius to pacio uzsimane (gal tik momentinis noras, bet vis vien) biggrin.gif Masinos ir lelytes smile.gif
Atsakyti