Kiek pavyks, tiek pasistengsiu sudalyvauti
Susisiekiau su Juste, tai pasirodo, kad ji jau nebegyvena globos namuose, tad is jubiliatu, kaip suprantu, like tik Edvinas ir Virgute, nes Julyte Siauliuose...
tai gal ir einam kitą savaitę nes tuoj rugsėjis pasibaigs. aš galiu antradienį arba ketvirtadienį.
Tada jau dovanas savo nuoziura nupirktume, nes net nera ko paklaust... Tik gal kas auklyte ispetu, kai jau apsispresim del datos?
Man kita savaite tinka bet kuria diena
Man kita savaite tinka bet kuria diena
Sveikos, mes irgi labai norime prisidėti prie pirmo ėjimo, tačiau galime tik kitos savaitės pirmadienį, tada dviems savaitėms išvažiuojame iš Lietuvos...tai jei pirmadienį visoms tinka, būtų super, jei ne - teks tada nukelti antram kartui spalį susitikimą su vaikais:)
nebent dar šią savaitę kokį ketvirtadienį suplanuot suspėtume?
nebent dar šią savaitę kokį ketvirtadienį suplanuot suspėtume?
Sveikos, saldžią dovanėlę galiu sumeistrauti tik ketvirtadieniui, ar bus kam paimti ryte arba vakare iš Justiniškių,laiką tiksliai žinosiu tik kitą savaitę.
Sia savaite jau tikrai nespesim susiorganizuoti... O tada del kitos savaites tikslios dienos dar laukiam pasisakanciu
sveikos,
galeciau tik primadieni ir antradieni kita savaitele
galeciau tik primadieni ir antradieni kita savaitele
Tai ka darom??
Labai sunkiai po vasaros vyksta susiorganizavimas.
Nuo dabar atsijungiu nuo forumo, šiandien po 20 val dar galima man paskambinti. Ateinančias dvi dienas būsiu nepasiekiama jokiais ryšiais. Manau tortą teks pirkti iš parduotuvės.
Kažkada buvau rašiusi, geriausia jeigu aš žinočiau Jūsų lankymo laiką bent prieš savaitę.
Nuo dabar atsijungiu nuo forumo, šiandien po 20 val dar galima man paskambinti. Ateinančias dvi dienas būsiu nepasiekiama jokiais ryšiais. Manau tortą teks pirkti iš parduotuvės.
Kažkada buvau rašiusi, geriausia jeigu aš žinočiau Jūsų lankymo laiką bent prieš savaitę.
Laba
nuo rytojaus man tinka bet kuri diena.
Gal ketvirtadienį ?
Kažkaip mažoka mūsų liko
nuo rytojaus man tinka bet kuri diena.
Gal ketvirtadienį ?
Kažkaip mažoka mūsų liko