Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

man kol kas lyg ir tinka, bet si karta nenoriu nieko labai apsiimti nupirkti ir kazka prisizadeti, nes matau, kad viskas taip klostosi, kad paskutine minute galiu pavesti unsure.gif todel jus organizuokites, as si karta, jei galesiu prisijungsiu paskutine minute 4u.gif
Atsakyti
Man tinka 19 d., aš galiu nupirkti gėrimus.
Atsakyti
As galiu nupirkti saldainius smile.gif
Kaip del dovaneles, gal Divaa kokia knygele paziuretu ? ax.gif
Atsakyti
hm as tada vaisius galiu smile.gif
Atsakyti
Aš tada imu gėrimus. Gal galit parašyt, kiek litrų sulčių ir kolos vaikai paprastai išgeria per vakarą smile.gif.
Atsakyti
Nu as kai perku tai perkiu 2l siuciu ir dideli kolos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2011 01 11, 09:40)
Man tinka 19 d., aš galiu nupirkti gėrimus.

QUOTE(notitia @ 2011 01 11, 11:10)
Aš tada imu gėrimus. Gal galit parašyt, kiek litrų sulčių ir kolos vaikai paprastai išgeria per vakarą smile.gif.

Nebus per daug? tongue.gif
Atsakyti
Kol La Brone ir Notitia pasidalina gerimus biggrin.gif as apsiimu nupirkti torta. Nebuvo spec pageidavimu tortui?
Atsakyti
Tai aš vis tik gėrimus perku, Notitia, O. K. smile.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Bronė: 12 sausio 2011 - 10:11
Chi chi išsiblaškius aš mažumėlę, bet čia tik iš noro irgi ką nors pirkti lotuliukas.gif . Kaip supratau pirkinių sąrašas jau išsemtas. Kitą kart operatyviau prisijungsiu prie dalybų..
Atsakyti
Divaa, o kaip del knygutes, ar galesi kokia paziureti? smile.gif
Ir ar priims mus 19 d. ?
Atsakyti
kalbejau penktadieni su divaa, zadejo paskambinti del musu atejimo. bet jauciu dar siandien reiketu jai priminti, kad nebutu per savaitgali uzmirsusi g.gif

nupirkau dovanu va tokia knyga 4u.gif

beje, kai paskutini karta buvau nuejusi ten per kaledas, maciau, kad vel atidare tuos galinius vartelius 4u.gif
Atsakyti