kur pradingusios visos ? tai, einam rytoj ?
as nupirksiu Džordžitai Drogo dovanų kuponą, galiu dar kažką prigrėbti pvz vaisius
Dar liko saldainiai ir kaip situacija del torto? ...
Kazkaip sikart buksuojam
Na, gal kaip nors viska suspesim susideliot
Kazkaip sikart buksuojam
Na, gal kaip nors viska suspesim susideliot
Jeigu iki 16 val 15 min. nebus atsakymo ar tortą kas paims, tada torto nepuošiu ir aišku jo nebus
Kvaila situacija Likta, o negalima torto ryte pries darba pasiimti ? Man nera labai patogu, nespeju po darbo, na bet jei niekas neatsiras, tai bandysiu ka nors sugalvoti. Primink - kur pasiimti torta reikia ?
Paims tortą notitia, mes viską suderinom ir sutarėm
Notitia, jei patogu prie Europos prekybcentrio, tai man gali uzvezt
Labai gerai. Ryt asmeniškai susiderinsim detales.
QUOTE(panther @ 2012 05 16, 16:07)
Notitia, jei patogu prie Europos prekybcentrio, tai man gali uzvezt
Tai man liko vaisiai, saldainiai ir drogo kuponas. Taip ?
Taip
as Arturui kvepalus ir Dianai auskariukus
as Arturui kvepalus ir Dianai auskariukus
Sveikos gyvos
Vasara jau prabego, tikriausiai pats laikas vel grizti i iprasta ritma ir po truputi organizuotis pas vaikucius
Siaip globos namuose daug pasikeitimu, t.y. kai kurie vaikai isvyke i Siauliu sanatorija, na, tame tarpe ir Diana (ji ir pasakojo apie pasikeitimus, buvom pries jai isvykstant susimate Pas mane sarase tokie gimtadieniai praeje ir artimiausi:
liepa
Virginija liepos 4 d. (5 metai)
Edvinas liepos 31 d. (4 metai)
rugpjūtis
Julija rugpjūčio 11 d. (9 metai)
rugsėjis
Justina rugsėjo 15 d. (18 metų)
Tik nezinau, ant kiek cia viskas dabar atitinka
Reikes pasiaiskinti, o per ta laika gal daugiau atsilieps kas is musu burelio, tai pasitartume
Vasara jau prabego, tikriausiai pats laikas vel grizti i iprasta ritma ir po truputi organizuotis pas vaikucius
Siaip globos namuose daug pasikeitimu, t.y. kai kurie vaikai isvyke i Siauliu sanatorija, na, tame tarpe ir Diana (ji ir pasakojo apie pasikeitimus, buvom pries jai isvykstant susimate Pas mane sarase tokie gimtadieniai praeje ir artimiausi:
liepa
Virginija liepos 4 d. (5 metai)
Edvinas liepos 31 d. (4 metai)
rugpjūtis
Julija rugpjūčio 11 d. (9 metai)
rugsėjis
Justina rugsėjo 15 d. (18 metų)
Tik nezinau, ant kiek cia viskas dabar atitinka
Reikes pasiaiskinti, o per ta laika gal daugiau atsilieps kas is musu burelio, tai pasitartume
prisiduodu