Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

kur pradingusios visos ? tai, einam rytoj ?
as nupirksiu Džordžitai Drogo dovanų kuponą, galiu dar kažką prigrėbti smile.gif pvz vaisius
Atsakyti
Dar liko saldainiai ir kaip situacija del torto? ...
Kazkaip sikart buksuojam biggrin.gif
Na, gal kaip nors viska suspesim susideliot wink.gif
Atsakyti
Jeigu iki 16 val 15 min. nebus atsakymo ar tortą kas paims, tada torto nepuošiu ir aišku jo nebus wub.gif
Atsakyti
Kvaila situacija verysad.gif Likta, o negalima torto ryte pries darba pasiimti ? Man nera labai patogu, nespeju po darbo, na bet jei niekas neatsiras, tai bandysiu ka nors sugalvoti. Primink - kur pasiimti torta reikia ?
Atsakyti
Paims tortą notitia, mes viską suderinom ir sutarėm
Atsakyti
Sveikos merginos, deja nepavyks prisijungti. Sutariau su Likta, kad paimsiu tortą. Tarp 16-17 važiuosiu į centrą, galėčiau užvežt kam nors, kas centre ar jo prieigose dirba. Vistiek bus patogiau, nei kam nors bogintis iki Pašilaičių.
Atsakyti
Notitia, jei patogu prie Europos prekybcentrio, tai man gali uzvezt wink.gif
Atsakyti
Labai gerai. Ryt asmeniškai susiderinsim detales.

QUOTE(panther @ 2012 05 16, 16:07)
Notitia, jei patogu prie Europos prekybcentrio, tai man gali uzvezt wink.gif

Atsakyti
Tai man liko vaisiai, saldainiai ir drogo kuponas. Taip ?
Atsakyti
Taip wink.gif
as Arturui kvepalus ir Dianai auskariukus smile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Vasara jau prabego, tikriausiai pats laikas vel grizti i iprasta ritma ir po truputi organizuotis pas vaikucius wink.gif
Siaip globos namuose daug pasikeitimu, t.y. kai kurie vaikai isvyke i Siauliu sanatorija, na, tame tarpe ir Diana (ji ir pasakojo apie pasikeitimus, buvom pries jai isvykstant susimate smile.gif Pas mane sarase tokie gimtadieniai praeje ir artimiausi:
liepa
Virginija – liepos 4 d. (5 metai)
Edvinas – liepos 31 d. (4 metai)

rugpjūtis
Julija – rugpjūčio 11 d. (9 metai)

rugsėjis
Justina – rugsėjo 15 d. (18 metų)

Tik nezinau, ant kiek cia viskas dabar atitinka smile.gif
Reikes pasiaiskinti, o per ta laika gal daugiau atsilieps kas is musu burelio, tai pasitartume 4u.gif
Atsakyti
prisiduodu 4u.gif
Atsakyti