dar gal kas galesit is vilteles ta masina su pultu paimti?
QUOTE(panther @ 2012 04 02, 09:50)
dar gal kas galesit is vilteles ta masina su pultu paimti?
pasakykit kur galiu perduoti: kaip minėjau ankščiau nuo 8 iki 17 esu žvėryne, nuo 18 pašilaičiuose, tai gal kažkur pakeliui kažkam užvešti...? tik puokštės iš čiupsų dar nedariau, jei nespėsiu, tai tiesiog į maišelį sudėsiu, o jūs jau žinosit kaip elgtis.
Jei atsiras kas pakeliui šituose rajonuose norės perimti, tai parašykit į az telefoną ir aš paskambinsiu.
Kvepalai Andriui nupirkti
Laikrodukas Rolandui paimtas
Laikrodukas Rolandui paimtas
Sveikos
tai kaip supratau rytoj einate pas vaikucius. Mes su drauge prisijungtume turbut. (Esu jau ejusi kelis kartus seniau). Niekaip neuzmatau kelinta valanda einate ir kur susitinkate?
tai kaip supratau rytoj einate pas vaikucius. Mes su drauge prisijungtume turbut. (Esu jau ejusi kelis kartus seniau). Niekaip neuzmatau kelinta valanda einate ir kur susitinkate?
Susitinkame 18.30 vidiniame kieme
Papildyta:
Tiesa, ar kazka praziopsojau, ar niekas neapsieme vaisiu nupirkti?
Jei isties taip, tai gal kas galit prigriebt?
Papildyta:
Tiesa, ar kazka praziopsojau, ar niekas neapsieme vaisiu nupirkti?
Jei isties taip, tai gal kas galit prigriebt?
aš šiandien vėl nesudalyvausiu, nes labai sergu
Dovanėlė atiduota , tikiuosi tiks.
Na vidini kiema tikiuosi rasiu , nes nelabai atsimenu kur ten tas vidinis kiemas..tai 18.30 as su drauge prisijungsiu taip pat.
Kaip su lauktuvem? Ar mums paimti ka nors, ar tik susimesti pinigeliu kartu su Jumis?
Kaip su lauktuvem? Ar mums paimti ka nors, ar tik susimesti pinigeliu kartu su Jumis?
QUOTE(aisste @ 2012 04 05, 14:10)
Jau išsidalinom kas kokiom lauktuvėm pasirūpins. Vietoj visos po lygiai dalinsimės lauktuvių ir dovanų kaštais .
Viska supratau, viskas tinka
Gal dar spes kuri parasyt savo telefono numeri jeigu ka..
Ateisiu viena, nes draugei pasikeite planai. Palaukit manes, vienos nepazistamosios jei galit, mergaites pries ieidamos. Neveluosiu
Gal dar spes kuri parasyt savo telefono numeri jeigu ka..
Ateisiu viena, nes draugei pasikeite planai. Palaukit manes, vienos nepazistamosios jei galit, mergaites pries ieidamos. Neveluosiu