Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

dar gal kas galesit is vilteles ta masina su pultu paimti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2012 04 02, 09:50)
dar gal kas galesit is vilteles ta masina su pultu paimti? smile.gif

pasakykit kur galiu perduoti: kaip minėjau ankščiau nuo 8 iki 17 esu žvėryne, nuo 18 pašilaičiuose, tai gal kažkur pakeliui kažkam užvešti...? tik puokštės iš čiupsų dar nedariau, jei nespėsiu, tai tiesiog į maišelį sudėsiu, o jūs jau žinosit kaip elgtis.
Jei atsiras kas pakeliui šituose rajonuose norės perimti, tai parašykit į az telefoną ir aš paskambinsiu.
Atsakyti
Kvepalai Andriui nupirkti wink.gif
Laikrodukas Rolandui paimtas wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

tai kaip supratau rytoj einate pas vaikucius. Mes su drauge prisijungtume turbut. (Esu jau ejusi kelis kartus seniau). Niekaip neuzmatau kelinta valanda einate ir kur susitinkate?
Atsakyti
Aš reziduoju Pašilaičiuose, galiu mėgint paimt tą mašiną 4u.gif Einu į AZ tartis dėl detalių.
Atsakyti
Susitinkame 18.30 vidiniame kieme wink.gif
Papildyta:
Tiesa, ar kazka praziopsojau, ar niekas neapsieme vaisiu nupirkti? smile.gif
Jei isties taip, tai gal kas galit prigriebt?
Atsakyti
aš šiandien vėl nesudalyvausiu, nes labai sergu
Atsakyti
Aš apsiėmiau gėrimus ir vaisius.
Atsakyti
Dovanėlė atiduota , tikiuosi tiks. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 05 balandžio 2012 - 14:29
Na vidini kiema tikiuosi rasiu , nes nelabai atsimenu kur ten tas vidinis kiemas..tai 18.30 as su drauge prisijungsiu taip pat. 4u.gif
Kaip su lauktuvem? Ar mums paimti ka nors, ar tik susimesti pinigeliu kartu su Jumis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aisste @ 2012 04 05, 14:10)

Kaip su lauktuvem? Ar mums  paimti ka nors, ar tik susimesti pinigeliu kartu su Jumis?  smile.gif

Jau išsidalinom kas kokiom lauktuvėm pasirūpins. Vietoj visos po lygiai dalinsimės lauktuvių ir dovanų kaštais 4u.gif .
Atsakyti
Viska supratau, viskas tinka wink.gif
Gal dar spes kuri parasyt savo telefono numeri jeigu ka..smile.gif
Ateisiu viena, nes draugei pasikeite planai. Palaukit manes, vienos nepazistamosios jei galit, mergaites pries ieidamos. Neveluosiu wink.gif
Atsakyti