Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

Tai einam 5. Galėsiu paimti tortą iš liktos, gėrimus ir saldainius.
Atsakyti
notitia, šaunu.Kaip suprantu trijų berniukų gimtadieniai: gal galit parašyti vardus ir kiekvienam kiek metų???
Atsakyti
Gal saldainius perleistumet man ax.gif buvo labai idomiu guminuku su akcija pripirkau ir savo vaikams ir zirmunieciams, galvoju gal ne daznai jie tokiu gauna, vis bus idomiau ax.gif ne chemijos, su naturaliom sultim ir vitaminu c, maziesiems ypatingai turetu patikti blush2.gif
Atsakyti
Gal tam treciam berniukui laikroduka padovanoti, va toki?
Laikrodukas
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Vos nepražiopsojau ejimo pas vaikus blush2.gif labai gi jau darbai užriuvo.
Tikiuosi pavyks mums prisijungti balandžio 5, tik gal pirkti kol kas bent jau neapsiimsim nieko. Dar parašysiu kitą savaitę. Jei nedalyvausim tai prisidėsim pinigeliais.
4u.gif
Atsakyti
[quote=Cicera,2012 03 30, 10:15]
Gal saldainius perleistumet man ax.gif buvo labai idomiu guminuku su akcija pripirkau ir savo vaikams ir zirmunieciams, galvoju gal ne daznai jie tokiu gauna, vis bus idomiau ax.gif ne chemijos, su naturaliom sultim ir vitaminu c, maziesiems ypatingai turetu patikti blush2.gif

Oi tikrai neketinu kokuruoti lotuliukas.gif . Ypač kai šitaip atsakingai ir iš anksto pasiruošta. Vaikai ištikrųjų labai megsta gumunikus thumbup.gif .

Tuosyk šalia gėrimų galiu paimt vaisių.
Atsakyti
Man neatidaro tos laikroduko nuorodos...
O ten internetu pirkti ar kaip? Kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2012 03 30, 13:20)
Man neatidaro tos laikroduko nuorodos...
O ten internetu pirkti ar kaip? Kokia kaina?

Gal ka ne taip suvedziau,kad neatidaro blush2.gif s.k.e.l.b.i.u.l.t puslapyje paieskos langelyje ivedziau laikrodukai paieska ir ismete skelbima,vilniuje po 12lt laikrodukus prekiauja su zmogum voru,su masinom ir panasiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cicera: 30 kovo 2012 - 14:05
Gal visai ir nieko butu smile.gif
Pasirupintum? smile.gif
As tada kaip minejau, nupirksiu Andriui kvepalus 4u.gif
Atsakyti
Laikroduka kaip ir pavyko rasti, bet siaubas, milijonas skelbimu, nuotrauku prideta, o turi tik su tais hello kity, atrodo pries velykas visus berniukiskus ispirko, pagaliau radau, kad dar turi tokiu su zmogum voru Plungej, siandien ta laikroduka ides vienai studentei, kuri gyvena didlaukio gatvej kazkur, gal kas arciau sio rajono gyvenate ir galetumet rade proga ta laikroduka paimti, kaina 12lt. Nes as deja be transporto, man tikrai tas butu sudetinga su dviem vaikais g.gif bet aisku imanoma, jei niekas negaletumet padeti smile.gif
Atsakyti
likta, Karoliui ir Rolandui 8 metai, Andriui- 14 metų.
cicera, as galeciau ta laikroduka paimti, prie Didlaukio g. bazuojuosi wink.gif
Atsakyti
Tik dabar atsiverčiau temą, mes su sese irgi planuojam prisijungti, galime kažką nupirkti:) bet jei lyg viskas išsidalinta, tiesiog prisidėsime pinigėliais:)
Atsakyti