notitia, šaunu.Kaip suprantu trijų berniukų gimtadieniai: gal galit parašyti vardus ir kiekvienam kiek metų???
Gal saldainius perleistumet man buvo labai idomiu guminuku su akcija pripirkau ir savo vaikams ir zirmunieciams, galvoju gal ne daznai jie tokiu gauna, vis bus idomiau ne chemijos, su naturaliom sultim ir vitaminu c, maziesiems ypatingai turetu patikti
Gal tam treciam berniukui laikroduka padovanoti, va toki?
Laikrodukas
Laikrodukas
Sveikutes
Vos nepražiopsojau ejimo pas vaikus labai gi jau darbai užriuvo.
Tikiuosi pavyks mums prisijungti balandžio 5, tik gal pirkti kol kas bent jau neapsiimsim nieko. Dar parašysiu kitą savaitę. Jei nedalyvausim tai prisidėsim pinigeliais.
Vos nepražiopsojau ejimo pas vaikus labai gi jau darbai užriuvo.
Tikiuosi pavyks mums prisijungti balandžio 5, tik gal pirkti kol kas bent jau neapsiimsim nieko. Dar parašysiu kitą savaitę. Jei nedalyvausim tai prisidėsim pinigeliais.
[quote=Cicera,2012 03 30, 10:15]
Gal saldainius perleistumet man buvo labai idomiu guminuku su akcija pripirkau ir savo vaikams ir zirmunieciams, galvoju gal ne daznai jie tokiu gauna, vis bus idomiau ne chemijos, su naturaliom sultim ir vitaminu c, maziesiems ypatingai turetu patikti
Oi tikrai neketinu kokuruoti . Ypač kai šitaip atsakingai ir iš anksto pasiruošta. Vaikai ištikrųjų labai megsta gumunikus .
Tuosyk šalia gėrimų galiu paimt vaisių.
Oi tikrai neketinu kokuruoti . Ypač kai šitaip atsakingai ir iš anksto pasiruošta. Vaikai ištikrųjų labai megsta gumunikus .
Tuosyk šalia gėrimų galiu paimt vaisių.
Man neatidaro tos laikroduko nuorodos...
O ten internetu pirkti ar kaip? Kokia kaina?
QUOTE(panther @ 2012 03 30, 13:20)
Man neatidaro tos laikroduko nuorodos...
Gal ka ne taip suvedziau,kad neatidaro s.k.e.l.b.i.u.l.t puslapyje paieskos langelyje ivedziau laikrodukai paieska ir ismete skelbima,vilniuje po 12lt laikrodukus prekiauja su zmogum voru,su masinom ir panasiai.
Gal visai ir nieko butu
Pasirupintum?
As tada kaip minejau, nupirksiu Andriui kvepalus
Pasirupintum?
As tada kaip minejau, nupirksiu Andriui kvepalus
Laikroduka kaip ir pavyko rasti, bet siaubas, milijonas skelbimu, nuotrauku prideta, o turi tik su tais hello kity, atrodo pries velykas visus berniukiskus ispirko, pagaliau radau, kad dar turi tokiu su zmogum voru Plungej, siandien ta laikroduka ides vienai studentei, kuri gyvena didlaukio gatvej kazkur, gal kas arciau sio rajono gyvenate ir galetumet rade proga ta laikroduka paimti, kaina 12lt. Nes as deja be transporto, man tikrai tas butu sudetinga su dviem vaikais bet aisku imanoma, jei niekas negaletumet padeti
likta, Karoliui ir Rolandui 8 metai, Andriui- 14 metų.
cicera, as galeciau ta laikroduka paimti, prie Didlaukio g. bazuojuosi
cicera, as galeciau ta laikroduka paimti, prie Didlaukio g. bazuojuosi