merginos, čia aš ta, kuri žadėjo mašiną su kažkokiu pultu nebūsiu LT iki balandžio 2 d., tad, nenustebkit, kad į žinutes neatsakau. Bet...mašina laukia šeimininko, dar nupirkau simpsono kortas, nes sūnus sakė, kad čia "lygis ir gėris" ir dar kažkiek čiupačiupsų, iš kurių žadėjau surišti a la puokštę...vietoj gėlių tai visą tai perduosiu kažkam kai tik informuosit kur kam ir kaip.
o kada mes organizuojames eiti?
O balandžio 2 arba 3 d. nesigautu?
kaip kitoms, kada patogiausias metas?
kaip kitoms, kada patogiausias metas?
Diana paklause to berniuko Rolando, ko noretu dovanu, bet jis vaikas pats nezino... Tai kazka savo nuoziura isrinkim
QUOTE(notitia @ 2012 03 26, 17:50)
Viltele iš pašilaičių, o dirbu žvėryne, grįšiu - privešiu kur reikės
Gal klausimas ne i tema, bet Rolandas, tas naujas berniukas, apie kuri visi praeita karta kalbejo, ar cia senbuvis koks, kiek jam metu?
Na, nezinau detaliu del Rolando, tik tiek, kad 8 metai suejo...
Ka jam perkam?
Beje, as tada galiu paieskoti Andriui kvepalu
Karoliui masiniuke su pultu galima sakyti jau parengta Ir dar pamastom, ka Rolandui? Gal irgi kokia masinele?
Ka jam perkam?
Beje, as tada galiu paieskoti Andriui kvepalu
Karoliui masiniuke su pultu galima sakyti jau parengta Ir dar pamastom, ka Rolandui? Gal irgi kokia masinele?
Sveikos,
Iki rytdienos darbo pabaigos norėčiau žinoti, kada eisite ir ar kas nors galės paimti. Labai įtempta priešvelykinė savaitė, kiekvieną valandą turiu susiplanuoti iš anksto
Iki rytdienos darbo pabaigos norėčiau žinoti, kada eisite ir ar kas nors galės paimti. Labai įtempta priešvelykinė savaitė, kiekvieną valandą turiu susiplanuoti iš anksto
Auuu, koleges, tai kada einam: balandzio 4 ar 5? Kada daugumai patogiau?
Man kaip ir nera didelio skirtumo, gal 4 d. siek tiek geriau, bet jei ka, ir 5 d. prisitaikyciau, manau
Man kaip ir nera didelio skirtumo, gal 4 d. siek tiek geriau, bet jei ka, ir 5 d. prisitaikyciau, manau
man irgi kaip i nėra skirtumo. tik bijau vėl paskutinę minutę nebegalėti. ai mano pačios vaiko balandžio 4d gimtadienis . tai 5 tada, jei ką.