Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

merginos, čia aš ta, kuri žadėjo mašiną su kažkokiu pultu smile.gif nebūsiu LT iki balandžio 2 d., tad, nenustebkit, kad į žinutes neatsakau. Bet...mašina laukia šeimininko, dar nupirkau simpsono kortas, nes sūnus sakė, kad čia "lygis ir gėris" biggrin.gif ir dar kažkiek čiupačiupsų, iš kurių žadėjau surišti a la puokštę...vietoj gėlių smile.gif tai visą tai perduosiu kažkam kai tik informuosit kur kam ir kaip. 4u.gif
Atsakyti
o kada mes organizuojames eiti?
Atsakyti
Aš galiu balandžio 4 arba 5 d.

Viltele, o iš kurio Jūs Vilniaus galo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo notitia: 26 kovo 2012 - 17:52
O balandžio 2 arba 3 d. nesigautu?
kaip kitoms, kada patogiausias metas? smile.gif
Atsakyti
Man 2 ir 3 niekaip nepavyktu verysad.gif .
Atsakyti
Diana paklause to berniuko Rolando, ko noretu dovanu, bet jis vaikas pats nezino... smile.gif Tai kazka savo nuoziura isrinkim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(notitia @ 2012 03 26, 17:50)

Viltele, o iš kurio Jūs Vilniaus galo?

Viltele iš pašilaičių, o dirbu žvėryne, grįšiu - privešiu kur reikės rolleyes.gif
Atsakyti
Gal klausimas ne i tema, bet Rolandas, tas naujas berniukas, apie kuri visi praeita karta kalbejo, ar cia senbuvis koks, kiek jam metu?
Atsakyti
Na, nezinau detaliu del Rolando, tik tiek, kad 8 metai suejo...
Ka jam perkam?
Beje, as tada galiu paieskoti Andriui kvepalu wink.gif
Karoliui masiniuke su pultu galima sakyti jau parengta wink.gif Ir dar pamastom, ka Rolandui? Gal irgi kokia masinele?
Atsakyti
Sveikos,
Iki rytdienos darbo pabaigos norėčiau žinoti, kada eisite ir ar kas nors galės paimti. Labai įtempta priešvelykinė savaitė, kiekvieną valandą turiu susiplanuoti iš anksto
Atsakyti
Auuu, koleges, tai kada einam: balandzio 4 ar 5? Kada daugumai patogiau?
Man kaip ir nera didelio skirtumo, gal 4 d. siek tiek geriau, bet jei ka, ir 5 d. prisitaikyciau, manau
Atsakyti
man irgi kaip i nėra skirtumo. tik bijau vėl paskutinę minutę nebegalėti. ai mano pačios vaiko balandžio 4d gimtadienis ax.gif . tai 5 tada, jei ką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo džiaugsmelis: 30 kovo 2012 - 07:41