Labas rytas...ooo, jau siandien einate ....ar kas nors skambino i globos namus k, kad siandien pas Justina? zinia, ta mergina gali ir nelaukti nezinodama datos ....parasyskit, prasau, jeigu nieks neskambinot-paskambinsiu direktorei.
As tik Dianai parasiau, kad perspetu auklyte, jog ateisim. Bet tai del visa ko gali ir direktorei pasukti
Man sikart nezinia, ar pavyks sudalyvaut, tai nieko neapsiemu pirkti, kad paskui nepavesciau: didesne tikimybe , kad neateisiu sikart
Jei ka, mane galit priskaiciuoti, kita karteli atiduociau pinigelius
Man sikart nezinia, ar pavyks sudalyvaut, tai nieko neapsiemu pirkti, kad paskui nepavesciau: didesne tikimybe , kad neateisiu sikart
Jei ka, mane galit priskaiciuoti, kita karteli atiduociau pinigelius
Na, tai tikrai man nesigaus sikart
O pinigelius, kaip jau minejau, atiduosiu, tad priskaiciuokit ir mane
O pinigelius, kaip jau minejau, atiduosiu, tad priskaiciuokit ir mane
Labai ramiai pasibuvom šiandien, gal dėl to kad nedaug mūsų buvo, o gal ir dėl to, kad Virgis perkeltas į kitą grupę - tvyro ramybė
Tiesa, vietoj Virgio žada naują berniuką čigoniuka, tai nežinia kaip ten bus
Tortas kaip visada superinis - ačiū Liktai , net vyresni berniukai sakė, kad labai sotus. Reikia sugalvoti atlygio forma už produktus, laiką, darbą.
Laikrodis irgi lyg tai tiko - santūrios Justės emocijos, bet sakė, kad patiko. Kaip jie ten matavo - dirželio 22 cm tikrai nereikėjo
Kovo mėnesį Karoliui 8 metai (03.25) -užsakė mašiną su pultu, bus proga pasinauduoti Viltelės pasiūlymu ir Andriui 14 metų (03.18) -užsakė kvepalus, šiandien dalyvavo nes yra pabėgęs iš Švėkšnos , bet grupėje bus tik per Velykų atostogas.
Tad gal ir apsilankymą planuojam balandžio pradžioje atostogų metu , o vėliau mėnesio pabaigoje dar kartą pas Artūrą (04.24) ir Džordžitą (04.25)
Tiesa, vietoj Virgio žada naują berniuką čigoniuka, tai nežinia kaip ten bus
Tortas kaip visada superinis - ačiū Liktai , net vyresni berniukai sakė, kad labai sotus. Reikia sugalvoti atlygio forma už produktus, laiką, darbą.
Laikrodis irgi lyg tai tiko - santūrios Justės emocijos, bet sakė, kad patiko. Kaip jie ten matavo - dirželio 22 cm tikrai nereikėjo
Kovo mėnesį Karoliui 8 metai (03.25) -užsakė mašiną su pultu, bus proga pasinauduoti Viltelės pasiūlymu ir Andriui 14 metų (03.18) -užsakė kvepalus, šiandien dalyvavo nes yra pabėgęs iš Švėkšnos , bet grupėje bus tik per Velykų atostogas.
Tad gal ir apsilankymą planuojam balandžio pradžioje atostogų metu , o vėliau mėnesio pabaigoje dar kartą pas Artūrą (04.24) ir Džordžitą (04.25)
QUOTE(Salvi_ja @ 2012 02 07, 22:35)
Labas rytas,
Kadangi visada tie patys smaližiai, tortai bus įvairių skonių. Apie kokį dar atlygį kalbama, ypač už darbą. Bus problemos, tada spręsime, čia apie produktus. Malonu, kad smagiai pasibuvote. Ačiū džiaugsmelio brangiausiam, kad paėmė tortuką iš namų.
Dziugu girdet, kad vakar gerai pasibuvot
O kaip idomiai del Virgio, atskyre i kita grupe nuo brolio ir seses ji?
Del sekancio karto, tai taip, galime ir balandzio pradzioj, tik kazin nuo kada iki kada jiems tos velykines atostogos, ar nebus labai daug laiko nuo Karolio gimdienio praeje?
O kaip idomiai del Virgio, atskyre i kita grupe nuo brolio ir seses ji?
Del sekancio karto, tai taip, galime ir balandzio pradzioj, tik kazin nuo kada iki kada jiems tos velykines atostogos, ar nebus labai daug laiko nuo Karolio gimdienio praeje?
Ar Andriui netiktų? https://mail.google....3560656d0d9df57
sveikos,
kažkaip tylime šį mėnesį. gal jau laikas ką nors organizuoti
kažkaip tylime šį mėnesį. gal jau laikas ką nors organizuoti
aha pasiskaičiau senesnius postus, dėl Andriaus , čia kaip suprantu, geriausia per atostogas velykų.
Taip, apsitareme, kad eisim per Velyku atostogas, tada vienu kartu abu berniukus pasveikinsim
Susirasem su Diana, tai jiems velykines atostogos nuo 29 d. iki 9 d. Be to, grupeje yra 2 naujokai, o vieno is ju - Rolando - ir gimtadienis kovo 23 d. buvo... Suejo 8 metai. Tai reiketu ir ta berniuka tuo paciu pasveikinti, ar ne?
Paklausiu, ka dovanu noretu
Paklausiu, ka dovanu noretu