Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

mano apačia neatlaikytų biggrin.gif tos nelegalios jungties. na gerai kaip nors susitarsim. surasiu.
Atsakyti
Kaip suprantu, antradienį apie 17-30 val. paims iš manęs.O gal yra kokių pageidavimų dėl torto skonio
Atsakyti
Man tai liktos tortai apskritai nerealus tiek skoniu, tiek apipavidalinimu, tad ir jokiu pageidavimu nera - viskas ir taip thumbup.gif

beje, mergaites, gal kas turesite reikalu kur netoli nebrangiu laikroduku pardziu, tai zvilgtelkite dovana. Nes as neuzkuriu auto, sedesiu namie visa savaitgali nosies nekisdama, tai nelabai bus galimybes kazkur paieskot...
Atsakyti
Pas pasikeitė aplinkybės - šį kartą neprisijungsiu. Gero laiko visoms 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos, merginos, netyčia (o gal tyčia) užklydau į šį skyrelį. Kol kas nesu subrendusi lankytis globos namuose, tačiau gal galėtume ir kitaip prisidėti.
Mano vaikai norėtų padovanoti porą mašinų, kuriomis patys nežaidžia, t.y. mašinos naujos, buvo tik išpakuotos pažiūrėjimui (na, žinot, rūpi ištraukti ir apžiūrėti doh.gif ): viena su pulteliu, patikrinom: važiuoja, groja, žybsi, tik pakuotė šiek tiek pažeista.
Antra - Traktoriukas, net nepaliestas, tik pakuotė nuo dyko stovėjimo padulkėjus smile.gif
Tad, jei kažkokiam gimtadienininkui pritaikysit tokias dovanėles, mielai prašom, parašykit į az, tikrai rasim būdų kaip prisatyti/perduoti. 4u.gif
turiu foto, bet nemoku įkelti doh.gif
Atsakyti
mmm kaip gaila...butent antradieni negaliu sad.gif sad.gif
Atsakyti
mes, dvynės, ateisim antradienįsmile.gif galime nupirkti gėrimus ir saldainius:)
Atsakyti
viltele, aciu labai, kai bus kokio berniuko gimtadienis, jei kazko panasaus uzsiprasys dovaneliu, tai mielai paimtume 4u.gif
beje, ar mes tikrai spesim susiorganizuot rytojui? nes kaip suprantu, dovanos dar neturim... ir tie salciai visus reikalus griauna... as isvis nezinau, ar man gausis ryt sudalyvaut, masinos net su laidais neina uzkurt, nezinau, kaip "atgaivint"...
Atsakyti
Jūs ką ax.gif , tortas suteptas ir sutarta dėl atidavimo rytoj
Atsakyti
Kaip gaila, kad aš toli ir vis dar negaliu sudalyvauti... sad.gif
Atsakyti
as irgi rydienai prisijungsiu, bet tik tik spesiu, gerimai ir saldainiai jau suorganizuoti kaip suprantu, tortas irgi paimamas, galeciau vaisius paimti, bet va laikroduko paieskoms tai nera galimybiu blink.gif jei kas zinote cia Zirmunuose prie siaures miestelio parduotuve, kurioje galima laikroduka nupirkti, tai sakykit, nes as nezinau, o toliau per salcius su dviem pipirais nedristu keliauti, nes mes be transporto unsure.gif o buvo kazkoks pageidavimas kaip tas laikrodis turi atrodyti?
Atsakyti
Šį kartą mes apsiimsim laikroduką nupirkti 4u.gif

Tortas - likta, džiaugsmelis
Saldainiai, gėrimai - mergaitės
Vaisiai - Cicera
Dovana - Salvija

Atrodo šitaip darbus pasidalinom smile.gif
Atsakyti