mano apačia neatlaikytų tos nelegalios jungties. na gerai kaip nors susitarsim. surasiu.
Kaip suprantu, antradienį apie 17-30 val. paims iš manęs.O gal yra kokių pageidavimų dėl torto skonio
Man tai liktos tortai apskritai nerealus tiek skoniu, tiek apipavidalinimu, tad ir jokiu pageidavimu nera - viskas ir taip
beje, mergaites, gal kas turesite reikalu kur netoli nebrangiu laikroduku pardziu, tai zvilgtelkite dovana. Nes as neuzkuriu auto, sedesiu namie visa savaitgali nosies nekisdama, tai nelabai bus galimybes kazkur paieskot...
beje, mergaites, gal kas turesite reikalu kur netoli nebrangiu laikroduku pardziu, tai zvilgtelkite dovana. Nes as neuzkuriu auto, sedesiu namie visa savaitgali nosies nekisdama, tai nelabai bus galimybes kazkur paieskot...
Sveikos, merginos, netyčia (o gal tyčia) užklydau į šį skyrelį. Kol kas nesu subrendusi lankytis globos namuose, tačiau gal galėtume ir kitaip prisidėti.
Mano vaikai norėtų padovanoti porą mašinų, kuriomis patys nežaidžia, t.y. mašinos naujos, buvo tik išpakuotos pažiūrėjimui (na, žinot, rūpi ištraukti ir apžiūrėti ): viena su pulteliu, patikrinom: važiuoja, groja, žybsi, tik pakuotė šiek tiek pažeista.
Antra - Traktoriukas, net nepaliestas, tik pakuotė nuo dyko stovėjimo padulkėjus
Tad, jei kažkokiam gimtadienininkui pritaikysit tokias dovanėles, mielai prašom, parašykit į az, tikrai rasim būdų kaip prisatyti/perduoti.
turiu foto, bet nemoku įkelti
Mano vaikai norėtų padovanoti porą mašinų, kuriomis patys nežaidžia, t.y. mašinos naujos, buvo tik išpakuotos pažiūrėjimui (na, žinot, rūpi ištraukti ir apžiūrėti ): viena su pulteliu, patikrinom: važiuoja, groja, žybsi, tik pakuotė šiek tiek pažeista.
Antra - Traktoriukas, net nepaliestas, tik pakuotė nuo dyko stovėjimo padulkėjus
Tad, jei kažkokiam gimtadienininkui pritaikysit tokias dovanėles, mielai prašom, parašykit į az, tikrai rasim būdų kaip prisatyti/perduoti.
turiu foto, bet nemoku įkelti
mmm kaip gaila...butent antradieni negaliu
viltele, aciu labai, kai bus kokio berniuko gimtadienis, jei kazko panasaus uzsiprasys dovaneliu, tai mielai paimtume
beje, ar mes tikrai spesim susiorganizuot rytojui? nes kaip suprantu, dovanos dar neturim... ir tie salciai visus reikalus griauna... as isvis nezinau, ar man gausis ryt sudalyvaut, masinos net su laidais neina uzkurt, nezinau, kaip "atgaivint"...
beje, ar mes tikrai spesim susiorganizuot rytojui? nes kaip suprantu, dovanos dar neturim... ir tie salciai visus reikalus griauna... as isvis nezinau, ar man gausis ryt sudalyvaut, masinos net su laidais neina uzkurt, nezinau, kaip "atgaivint"...
Jūs ką , tortas suteptas ir sutarta dėl atidavimo rytoj
Kaip gaila, kad aš toli ir vis dar negaliu sudalyvauti...
as irgi rydienai prisijungsiu, bet tik tik spesiu, gerimai ir saldainiai jau suorganizuoti kaip suprantu, tortas irgi paimamas, galeciau vaisius paimti, bet va laikroduko paieskoms tai nera galimybiu jei kas zinote cia Zirmunuose prie siaures miestelio parduotuve, kurioje galima laikroduka nupirkti, tai sakykit, nes as nezinau, o toliau per salcius su dviem pipirais nedristu keliauti, nes mes be transporto o buvo kazkoks pageidavimas kaip tas laikrodis turi atrodyti?
Šį kartą mes apsiimsim laikroduką nupirkti
Tortas - likta, džiaugsmelis
Saldainiai, gėrimai - mergaitės
Vaisiai - Cicera
Dovana - Salvija
Atrodo šitaip darbus pasidalinom
Tortas - likta, džiaugsmelis
Saldainiai, gėrimai - mergaitės
Vaisiai - Cicera
Dovana - Salvija
Atrodo šitaip darbus pasidalinom