O kada einate, gal Justina turi kokių pomėgių, bandyčiau tortą susieti, nes panelei nelabai turiu kokių idėjų
QUOTE(panther @ 2012 01 27, 08:52)
Kaip manot, ar 16 cm apyranke nebutu per trumpa?
Nes cia tokia dilema iskilo: pacios mergaites parase, kad ne trumpesne kaip 20 cm, bet yra variantas lakroduka su 16 cm apyranke dovanot, ale baisu, kad susisegtu
Nes cia tokia dilema iskilo: pacios mergaites parase, kad ne trumpesne kaip 20 cm, bet yra variantas lakroduka su 16 cm apyranke dovanot, ale baisu, kad susisegtu
Na manau kad 16 cm gali apyranke buti ir per trumpa.. mano jau labai smulki ranka, tai laikrodukas 22 cm. O cia 20 cm tai butu maksimalus ilgis, susegimui buna juk kelios skylutes, blogiausiu atveju ir ismust nauja galima
Na, tai gal pasiderinkim del visoms patogios datos Galbut dar kita savaite? Nes vasario 3 d. ispuola penktadienis, o mes paprastai penktadieniais neinam.
likta, del torto tematikos net nezinau, kas tai galetu buti, na, specifinis variantas siuo atveju, gal tiesiog savo nuoziura bet kokiu atveju zinom, kad tortas bus nerealiai skanus ir grazus
likta, del torto tematikos net nezinau, kas tai galetu buti, na, specifinis variantas siuo atveju, gal tiesiog savo nuoziura bet kokiu atveju zinom, kad tortas bus nerealiai skanus ir grazus
Ką nors sugalvosiu, gal penktadienį jau bus aišku, kada eisite, ir aišku ar galės paimti tortą, matyt kaip visada notitia
Jei tik man tiks suderintas laikas butinai sikart vel jungiuosi prie jusu. Seksiu info
Gal vasario 7 antradieni einam ?
galim. aš be planų
Man irgi tinka
tai gal man kaip nors paimti, juk i perkūnkiemio važiuoju . tik nesigaudau aš tuose pašilaičiuose
Ne Pašilaičiai, Justiniškės, pas mus tik trys gatvės
QUOTE(džiaugsmelis @ 2012 02 02, 12:13)
tai gal man kaip nors paimti, juk i perkūnkiemio važiuoju . tik nesigaudau aš tuose pašilaičiuose
Jeigu pasinaudot nelegalia Perkūnkiemio ir Linksmojo kvartalo jungtimi, tai tada tereikia laikytis krypties ""prosto prosto" .