Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

Kuprinyte is dziaugsmelio paemiau wink.gif
Atsakyti
Vqaikai musu lauks. Virgiui sueis 6-eri mirksiukas.gif ...ka dedam i kuprinyte? gal vis dleto kazkoki zaisliuka?
Atsakyti
Gal kuri nors ka galit prigriebti? Isties gal koki zaisliuka? Na, tiesiog savo nuoziura, nes man sis vakaras uzimtas, nebespesiu jau...
Atsakyti
Sveikos, mes dvynės Aistė ir Eglė iš Antakalnio irgi ateisim:) atsilaisvinom nuo darbų ir vėl pradėsim lankyti su Jumis. Kaip ir pavėlavom su pirkimu, tai prisidėsim pinigėliais. tik šiandien prisijungiau prie šio forumo.
O atsiras, kas nupirks dovanėlę?
Atsakyti
Turėtų žaislas tikti kokia mašina, kokia truputį paturbinta. ilgai nelaikys, bet berniukam (o Virgiui tikrai) gi smagiausia dovana:)
Aš po darbo nespėsiu nupirkti, tiesiai skubėsiu, gal kas spėsit?
Atsakyti
Aš paimsiu kokią tvirtesnio sudėjimo mašiną wink.gif
Atsakyti
Mašina yra 4u.gif .
Atsakyti
Aciu uz vakaryksti apsilankyma pas vaikucius 4u.gif likta, tortas puikus, vaikams labai didelis ispudis, o dar ir nerealiai skanuuuuu thumbup.gif
Sekantis gimdienis bus vasario 3 d. - Justinai sueis 17 m. Dovanu noretu laikrodzio, tai bandysim ka nors suieskot wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif su drauge gyvenam netoli vaiku namu. Kai suzinojom, panorom prisijungti prie jusu lankant vaikucius. Kiek skaiciau, tai mergaites gimtadienis arteja. Butinai prisidesim smile.gif
Atsakyti
amriksa, mielai prasom prisijungti 4u.gif Sekite informacija, kada planuojama eiti - ir sudalyvausite wink.gif
Atsakyti
jei tik kokios aplinkybes nesutrukdys, butinai mirksiukas.gif is tiesu, tai su nekantrumu laukiu.. ax.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar 16 cm apyranke nebutu per trumpa?
Nes cia tokia dilema iskilo: pacios mergaites parase, kad ne trumpesne kaip 20 cm, bet yra variantas lakroduka su 16 cm apyranke dovanot, ale baisu, kad susisegtu g.gif
Atsakyti