Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

Na si kart ir as prisijungsiu smile.gif jei netiketai i darba neiskvies, tai as nesijimu nieko pirkti, pinigus duosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2010 12 02, 14:17)
thumbup.gif
divaa, o ernestui reiketu nupirkti kazka panasaus i tetri  unsure.gif net nezinau, kokiu dabar ten buna zaidimu  blush2.gif

gerai, paieskosiu...
Atsakyti
aciu visoms vakar ejusioms 4u.gif gerai, kad detektyvas vakar gerai baigesi, nors dziaugsmeliui teko nemazai issigasti doh.gif

sekantis gimtadienis Virginijaus - sausio 17 diena. sueis 5 metai. manau, reiketu vel eiti antradieni, nes vaikai sita diena dazniausiai neturi vakarais uzsiemimu. o antradienis iseitu sausio 18 d.

pasnekejau su aukletoja del dovanos. kazkaip labai sunkiai galejo kazka patarti. sake, galbut tiktu kazkoks zaidimas, kuris sudomintu ir uzimtu vaika. tik sake, geriau be smulkiu detaliu, nes paskui paprastai tas smulkias detales vaikai ismeto ir zaidimas netenka prasmes doh.gif ar zinoti tokiu zaidimu?

dar vienas variantas - knyga su kazkokiom uzduotim, atvertimais, paslaptim ir pan. divaa, tu cia turbut pas mus didiziausias knygu ekspertas - ka galetum apie tokias knygas pasakyti? kokia knyga galima butu padovanoti 5 metu vaikui?

na ir paskutinis variantas, jei jau nepavyktu nieko su zaidimu ar knyga, masinyte su distanciniu tongue.gif

dar galiu pasakyti, kad lygtais gruodzio 21 diena bus kaledinis vakaras. bet paprastai jis prasideda kokia 17 val. dar sake tiksliau pasakys kas kaip ir kada. gal butu norinciu ir galinciu nueiti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 08 gruodžio 2010 - 09:23
Ačiū visoms 4u.gif Smagiai kaip visad pabuvome, beje, papuosaliukai buvo akimirksniu isgraibstyti biggrin.gif
Virginijui kokia nors lavinanti knygute, manau, butu gerai smile.gif Nors is kitos puses, jis toks truputi padauza, tai gal labiau apsidziaugtu masinyte? g.gif
Atsakyti
sake, kad knygos jam patinka, kartais jau kaip ikrenta, tai ikrenta. bet reikia tokios, kur sudomintu. kaip sakiau, kad kas nors atsilenktu, prisiklijuotu, su kazkokiom udzuotim ir pan 4u.gif

masinyte cia paskutiniu atveju schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos Naujais metais biggrin.gif
Tai kaip kalbejom, sausio 18 d. uzrezervuoti savo kalendoriuose? Ar visoms tinka? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panther: 07 sausio 2011 - 08:55
nors pati pasiuliau ta 18 d., bet dabar man paciai ji ir nebetinka doh.gif blush2.gif bet jei daugumai si diena tinka, tai as tiesiog si karta neprisijungsiu blush2.gif
Atsakyti
Mums nesvarbu - galim pasirinkti sausio 18, 19, 20 diena. Kaip kitom geriau tinka?
Atsakyti
aš tai apskritaI Šį mėnesį neprisijungsiu
Atsakyti
Oj pagaliau ir as prisijungsiu wub.gif
Atsakyti
Man tinka 18, kaip ir 19, 20 smile.gif.
Atsakyti
Man irgi kitos dienos tinka, tad kaip jau dauguma nuspres wink.gif
Gal tada netgi kokia 19 d., jei visoms priimtina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panther: 10 sausio 2011 - 15:57