Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

Tinka 18 d. smile.gif
Gal pasidalinam pirkinius - ar ne per daug bus Divaa ax.gif
Ką dėl dovaneles sumastom?
Atsakyti
Isties pasidalinam pirkinius, as galiu pvz saldainius paimt wink.gif
O del dovanos, gal turit kas ideju? g.gif
Atsakyti
sveikos merginos, tikiuosi, kad ir as galesiu prisijungti (siuo metu su vaikais sergam rimtokai verysad.gif ), bet gal iki treciadienio issikapstysim. del dovaneles masciau, gal tokiam kolekcionieriui vyrukui tiktu kokia vyriska-berniukiska tasyte per peti, tokia nediduke, aukletoja minejo, kad jis vaiksciodamas ir lauke ir namie visokiu idomybiu randa, turetu kur susideti, o gal nevykusi mintis, nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2012 01 11, 09:35)
Virginijaus gimdienis

Kiek metų ???

QUOTE(notitia @ 2012 01 12, 12:12)
Tai einam 18. Aš galėsiu paimti tortą iš Liktos  4u.gif . Bet kuo kitu pasirūpinti neturėsiu kaip ir kada.

Trečiadienį apie 17-30val, turi mano telefoną, susiskambinsime. Į forumą galiu ir neužeiti, telefonu būsiu pasiekiama
Atsakyti
QUOTE(Cicera @ 2012 01 13, 10:07)
sveikos merginos, tikiuosi, kad ir as galesiu prisijungti (siuo metu su vaikais sergam rimtokai verysad.gif ), bet gal iki treciadienio issikapstysim. del dovaneles masciau, gal tokiam kolekcionieriui vyrukui tiktu kokia vyriska-berniukiska tasyte per peti, tokia nediduke, aukletoja minejo, kad jis vaiksciodamas ir lauke ir namie visokiu idomybiu randa, turetu kur susideti, o gal nevykusi mintis, nezinau g.gif

Aš irgi panašią mintį audžiau smile.gif. Turėtų vyras kuo pakeisti su savim tampomą Maximos maišą lotuliukas.gif . Tik maža smulkmena - kur tokios tašės už prieinamą kainą auga? Aš nuo praeito gimtadienio vis ko panašaus žvalgiaus, bet neužmačiau.
Atsakyti
o jei kazka panasaus paziureti- "Lengvai prieinama" kišenė, su specialia kilpa ausinėms, Kišenė skirta CD, diskeliams, vizitinėms kortelėms, raktams, mob.telefonui, Skyriai kompiuterio kabeliams, CD, dokumentams A4, Daug atskirų kišenių priedams, Kišenė dokumentams, spaudai

http://www.ecomp.lt/...n...2&ID=355521

dar va cia yra keli variantai apie 30 Lt
https://aic.lt/kupri...iai/cat_54.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salvi_ja: 13 sausio 2012 - 13:19
nu tos vyriškos *rastkės nedidelės turguj iki 30 tikrai 4u.gif
ar jūs labai vaikiškos norit?

tiesa, aš turiu tokią kuprinytę naują, vaikišką labai elementarią. gal sueitų g.gif user posted image
nu va kažkas tokio. viršuje sutraukiama, ir tos petnešėles yra labai paprastos
Atsakyti

Kiek metų ???

Jei neklystu, tai berods 6 m. wink.gif Jei ka, pataisykite
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2012 01 13, 09:53)
Isties pasidalinam pirkinius, as galiu pvz saldainius paimt wink.gif
O del dovanos, gal turit kas ideju?  g.gif

Tikrai galiu viska paimti...si karta;)...del dovanos g.gif ...gal 6-metis nelabai ivertins kuprinyte ax.gif ...bet minciu nelabai tuiru verysad.gif
Atsakyti
tai kadangi kuprinė už dyką, tai ką nors ten į vidų tik reiktų įdėti. tada įvertins 4u.gif . bet reiktų kad kas nors rytoj iš manęs paimtų, nes antradienį iš pat ryto išvažiuoju.
Atsakyti
divaa, tikrai viska paimsi? smile.gif Na, gerai, sikart 4u.gif
O ka galetume i ta kuprinyte ideti?
Jei niekas iki to laiko jos is dziaugsmelio negales paimti, tai as nebent po darbo vaziuodama siandien pries 18 val. prasukt galiu...
Atsakyti
sveikos, si karta neprisijungsiu tik del to, kad nesusirgdinciau vaikuciu ir jusu, sergam jau visa seima, kazkokia bakterija plauciuose, galvojau, kad iki treciadienio pasveiksim, bet pasirodo, kad tik blogeja unsure.gif as dar nuo praejusio karto kazkuriai merginai (itariu dziaugsmeliui) esu skoloj uz grandinele, tai lieku skolinga iki kito gimtadienio blush2.gif
ir LABAI ACIU TORTU KEPEJAI. Jums didelis darbas, o vaikams DIDELIS dziaugsmas 4u.gif 4u.gif 4u.gif asmeninio torto itariu nei vienas nebuvo turejes iki siol.
Atsakyti