Tinka 18 d.
Gal pasidalinam pirkinius - ar ne per daug bus Divaa
Ką dėl dovaneles sumastom?
Isties pasidalinam pirkinius, as galiu pvz saldainius paimt
O del dovanos, gal turit kas ideju?
sveikos merginos, tikiuosi, kad ir as galesiu prisijungti (siuo metu su vaikais sergam rimtokai ), bet gal iki treciadienio issikapstysim. del dovaneles masciau, gal tokiam kolekcionieriui vyrukui tiktu kokia vyriska-berniukiska tasyte per peti, tokia nediduke, aukletoja minejo, kad jis vaiksciodamas ir lauke ir namie visokiu idomybiu randa, turetu kur susideti, o gal nevykusi mintis, nezinau
QUOTE(panther @ 2012 01 11, 09:35)
Virginijaus gimdienis
Kiek metų ???
QUOTE(notitia @ 2012 01 12, 12:12)
Tai einam 18. Aš galėsiu paimti tortą iš Liktos . Bet kuo kitu pasirūpinti neturėsiu kaip ir kada.
Trečiadienį apie 17-30val, turi mano telefoną, susiskambinsime. Į forumą galiu ir neužeiti, telefonu būsiu pasiekiama
QUOTE(Cicera @ 2012 01 13, 10:07)
sveikos merginos, tikiuosi, kad ir as galesiu prisijungti (siuo metu su vaikais sergam rimtokai ), bet gal iki treciadienio issikapstysim. del dovaneles masciau, gal tokiam kolekcionieriui vyrukui tiktu kokia vyriska-berniukiska tasyte per peti, tokia nediduke, aukletoja minejo, kad jis vaiksciodamas ir lauke ir namie visokiu idomybiu randa, turetu kur susideti, o gal nevykusi mintis, nezinau
Aš irgi panašią mintį audžiau . Turėtų vyras kuo pakeisti su savim tampomą Maximos maišą . Tik maža smulkmena - kur tokios tašės už prieinamą kainą auga? Aš nuo praeito gimtadienio vis ko panašaus žvalgiaus, bet neužmačiau.
o jei kazka panasaus paziureti- "Lengvai prieinama" kišenė, su specialia kilpa ausinėms, Kišenė skirta CD, diskeliams, vizitinėms kortelėms, raktams, mob.telefonui, Skyriai kompiuterio kabeliams, CD, dokumentams A4, Daug atskirų kišenių priedams, Kišenė dokumentams, spaudai
http://www.ecomp.lt/...n...2&ID=355521
dar va cia yra keli variantai apie 30 Lt
https://aic.lt/kupri...iai/cat_54.html
http://www.ecomp.lt/...n...2&ID=355521
dar va cia yra keli variantai apie 30 Lt
https://aic.lt/kupri...iai/cat_54.html
nu tos vyriškos *rastkės nedidelės turguj iki 30 tikrai
ar jūs labai vaikiškos norit?
tiesa, aš turiu tokią kuprinytę naują, vaikišką labai elementarią. gal sueitų
nu va kažkas tokio. viršuje sutraukiama, ir tos petnešėles yra labai paprastos
ar jūs labai vaikiškos norit?
tiesa, aš turiu tokią kuprinytę naują, vaikišką labai elementarią. gal sueitų
nu va kažkas tokio. viršuje sutraukiama, ir tos petnešėles yra labai paprastos
Kiek metų ???
Jei neklystu, tai berods 6 m. Jei ka, pataisykite
QUOTE(panther @ 2012 01 13, 09:53)
Isties pasidalinam pirkinius, as galiu pvz saldainius paimt
Tikrai galiu viska paimti...si karta;)...del dovanos ...gal 6-metis nelabai ivertins kuprinyte ...bet minciu nelabai tuiru
tai kadangi kuprinė už dyką, tai ką nors ten į vidų tik reiktų įdėti. tada įvertins . bet reiktų kad kas nors rytoj iš manęs paimtų, nes antradienį iš pat ryto išvažiuoju.
divaa, tikrai viska paimsi? Na, gerai, sikart
O ka galetume i ta kuprinyte ideti?
Jei niekas iki to laiko jos is dziaugsmelio negales paimti, tai as nebent po darbo vaziuodama siandien pries 18 val. prasukt galiu...
O ka galetume i ta kuprinyte ideti?
Jei niekas iki to laiko jos is dziaugsmelio negales paimti, tai as nebent po darbo vaziuodama siandien pries 18 val. prasukt galiu...
sveikos, si karta neprisijungsiu tik del to, kad nesusirgdinciau vaikuciu ir jusu, sergam jau visa seima, kazkokia bakterija plauciuose, galvojau, kad iki treciadienio pasveiksim, bet pasirodo, kad tik blogeja as dar nuo praejusio karto kazkuriai merginai (itariu dziaugsmeliui) esu skoloj uz grandinele, tai lieku skolinga iki kito gimtadienio
ir LABAI ACIU TORTU KEPEJAI. Jums didelis darbas, o vaikams DIDELIS dziaugsmas asmeninio torto itariu nei vienas nebuvo turejes iki siol.
ir LABAI ACIU TORTU KEPEJAI. Jums didelis darbas, o vaikams DIDELIS dziaugsmas asmeninio torto itariu nei vienas nebuvo turejes iki siol.