Sveikos
Labai smagu skaityti kaip dziuginat vaikucius As anksciau irgi su jumis esu buvusi kelis kartus pas vaikus pries pora metu. Po to kazkaip uzleidau si reikala Bet nepamirsau !!! Labai noriu vel pradeti lankyti vaikucius. Tai jungiuosi vel prie Jusu
Lauksim ziniu apie sekanti gimtadieni sausio 17 diena
aisste, mielai lauksim prisijungiant
Papildyta:
pma, taip, mes lankom vaikus per gimtadienius
isties vaikuciams labai svarbu ne tik dovaneles (kuriu, savaime suprantama, irgi labai laukia, juos nudziugina uzsiprasytas daiktas), bet ir pats pasibuvimas su jais, pabendravimas: maziai paduksta, nori to demesio, su vyresniaisiais siaip pabendraujam , pasikalbam
Papildyta:
pma, taip, mes lankom vaikus per gimtadienius
isties vaikuciams labai svarbu ne tik dovaneles (kuriu, savaime suprantama, irgi labai laukia, juos nudziugina uzsiprasytas daiktas), bet ir pats pasibuvimas su jais, pabendravimas: maziai paduksta, nori to demesio, su vyresniaisiais siaip pabendraujam , pasikalbam
gaunasi vienas kartas per mėnesį.
Sveikos Naujaisiais Drakono metais!
Tikiuosi, kad ir toliau taip graziai keliausime pas vaikucius nors kiek juos pradziuginti ir suteikti tortadienio proga geru emociju
Arteja Virginijaus gimdienis - sausio 17 d.
Kada kam patogus metas butu apsilankymui? Man paciai tai 17 d. netinka, o kitos kol kas lyg ir laisvos
Tikiuosi, kad ir toliau taip graziai keliausime pas vaikucius nors kiek juos pradziuginti ir suteikti tortadienio proga geru emociju
Arteja Virginijaus gimdienis - sausio 17 d.
Kada kam patogus metas butu apsilankymui? Man paciai tai 17 d. netinka, o kitos kol kas lyg ir laisvos
aš tai nesudalyvausiu. būsiu išvykusi visą savaitę.
QUOTE(notitia @ 2011 12 07, 10:34)
Tortas buvo nerealus - didelis, spalvotas ir dar asmeniškai Ernestui padarytas. Ernestas sakė, kaip tik tokį sapnavo . Ačiū Likta!
Labas Mielosios Graziu, taikiu nauju metu ...kaip smagu, kad tradicijos tesiasi...Nuotraukose matau, kokie uzauge vaikai ...koks tortas Ernestui buvo grazus ...dabar visi turbut apie toki svajos ...labai labai labai saunu...Panther, aciu uz tesiamas tradicijas...labai noreciau prisijungti i artimiauia gimtadieni ir as...patogiausia diena butu sausio 18, bet prisitaikyciau ir sausio 17, tik 19 d. niekaip negaleciau ....apsiimu nupirkti, kaip visada, vaisius ir gerimus bei saldainius. Stebesiu, kuria diena nutarsit...
Malonu visas matyti šiais metais
Mergaitės, iki penktadienio apsispreskite, kurią dieną eisite ir ar galėsite tortą paimti iš namų. Ateinanti savaitė labai užimta, turiu viską susiplanuoti.
Mergaitės, iki penktadienio apsispreskite, kurią dieną eisite ir ar galėsite tortą paimti iš namų. Ateinanti savaitė labai užimta, turiu viską susiplanuoti.
Tai gal 18 d. tuomet butu patogiausia visoms?
Tai 18d.? galiu skambinti i globos namus ir pranesti? belieka tik dovana pasirupinti;)