Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

Sveikos 4u.gif

Labai smagu skaityti kaip dziuginat vaikucius smile.gif As anksciau irgi su jumis esu buvusi kelis kartus pas vaikus pries pora metu. Po to kazkaip uzleidau si reikala blush2.gif Bet nepamirsau !!! Labai noriu vel pradeti lankyti vaikucius. Tai jungiuosi vel prie Jusu smile.gif
Lauksim ziniu apie sekanti gimtadieni sausio 17 diena wink.gif
Atsakyti
aisste, mielai lauksim prisijungiant 4u.gif
Papildyta:
pma, taip, mes lankom vaikus per gimtadienius mirksiukas.gif
isties vaikuciams labai svarbu ne tik dovaneles (kuriu, savaime suprantama, irgi labai laukia, juos nudziugina uzsiprasytas daiktas), bet ir pats pasibuvimas su jais, pabendravimas: maziai paduksta, nori to demesio, su vyresniaisiais siaip pabendraujam , pasikalbam wink.gif
Atsakyti
o ar nesigauna tuomet retokai, jei tik per gimtadienius. nu zodziu, as irgi noriu prisideti, jau norejau seniai aplankyt bet vienai taip buvo nedrasu ir va radau kad jau yra entuziasciu smile.gif
o kokios taisykles globos namu, leidzia pvz vaikus issivest, tarkim i kina ar kazkur...
Atsakyti
gaunasi vienas kartas per mėnesį.
Atsakyti
Sveikos Naujaisiais Drakono metais! 4u.gif
Tikiuosi, kad ir toliau taip graziai keliausime pas vaikucius nors kiek juos pradziuginti ir suteikti tortadienio proga geru emociju wink.gif
Arteja Virginijaus gimdienis - sausio 17 d.
Kada kam patogus metas butu apsilankymui? Man paciai tai 17 d. netinka, o kitos kol kas lyg ir laisvos g.gif
Atsakyti
aš tai nesudalyvausiu. būsiu išvykusi visą savaitę.
Atsakyti
Sveikos, man 17 irgi nelabai, bet 18 ar 19 - ok.
Atsakyti
QUOTE(notitia @ 2011 12 07, 10:34)
Tortas buvo nerealus - didelis, spalvotas ir dar asmeniškai Ernestui padarytas. Ernestas sakė, kaip tik tokį sapnavo  biggrin.gif . Ačiū Likta!

Labas Mielosios 4u.gif Graziu, taikiu nauju metu 4u.gif ...kaip smagu, kad tradicijos tesiasi...Nuotraukose matau, kokie uzauge vaikai bigsmile.gif ...koks tortas Ernestui buvo grazus wub.gif ...dabar visi turbut apie toki svajos g.gif ...labai labai labai saunu...Panther, aciu uz tesiamas tradicijas...labai noreciau prisijungti i artimiauia gimtadieni ir as...patogiausia diena butu sausio 18, bet prisitaikyciau ir sausio 17, tik 19 d. niekaip negaleciau verysad.gif ....apsiimu nupirkti, kaip visada, vaisius ir gerimus bei saldainius. Stebesiu, kuria diena nutarsit...
Atsakyti
Malonu visas matyti šiais metais
Mergaitės, iki penktadienio apsispreskite, kurią dieną eisite ir ar galėsite tortą paimti iš namų. Ateinanti savaitė labai užimta, turiu viską susiplanuoti.
Atsakyti
Tai gal 18 d. tuomet butu patogiausia visoms?
Atsakyti
Tai einam 18. Aš galėsiu paimti tortą iš Liktos 4u.gif . Bet kuo kitu pasirūpinti neturėsiu kaip ir kada.
Atsakyti
Tai 18d.? galiu skambinti i globos namus ir pranesti? belieka tik dovana pasirupinti;)
Atsakyti