Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

Be abejo, visuomet laukiame prisijungianciu 4u.gif
Atsakyti
Arteja gruodzio 4 d. - Ernesto gimtadienis, tad pasiderinkim data, kada visoms butu patogiausia? wink.gif kadangi ispuola sekmadienis, tai jau kita savaite kazkuri vakara
Atsakyti
na aš tiksliai žinau, kad man netinka trečiadienis smile.gif . visa kita kol kas tinka.
Atsakyti
Labas vakaras, noriu paklausti vieno dalyko. kadangi Jus lankotes vaiku namuose, tai gal zinote ax.gif
kai vaikuciai vaiku namuose uzauga, tai kur jie eina toliau? Jie gauna koki gyvenamaji plota ar jau turi savo pastangomis isgyventi? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2011 11 29, 00:43)
Labas vakaras, noriu paklausti vieno dalyko. kadangi Jus lankotes vaiku namuose, tai gal zinote ax.gif
kai vaikuciai vaiku namuose uzauga, tai kur jie eina toliau? Jie gauna koki gyvenamaji plota ar jau turi savo pastangomis isgyventi? verysad.gif

gauna tam tikra pinigu suma. (kuria gali isleisti baldams ir pan, juos perveda prekes pardavejams, grynu pinigu negauna). Apie gyvenamus plotus nera ne kalbos.
Atsakyti
Man tinka visos dienos išskyrus pirmadienį 4u.gif .
Atsakyti
Tai gal antradienis visoms patogiausia? g.gif
Atsakyti
aš už antradienį. smile.gif kas dar? Panther, tai gal tikrai imam tą sidabrinę ir viskas, tu čia ekspertė tų sidabrinių, tai gal ir pažiūrėk.
aš tada pasiimčiau gėrimus kol kas.
Atsakyti
Antradienis tinka smile.gif Galiu vel torta nupirkti 4u.gif
Atsakyti
Jeigu apsisprendėte lankymo datą, mano pasiūlymas galioja (išsamiau į a/ž)
Atsakyti
buvau užėjus į papuošaliukų pardę. jei, Panther, tingi, galiu ir aš nupirkti tada tą grandinėlę 4u.gif .
Atsakyti
Imu saldainius.
Atsakyti