Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

Gavau SMS is Dianos "Vika sake, kad jeigu nenupirkot mp3 tai koia radijele prase"
Atsakyti
Dar susirasiau su Diana, tai sake, kad Vika tuo atveju, jei nerastume radijuko, noretu kvepalu, tai ka darom? Kvepaliukus perkam?
Atsakyti
Ei, kur jus??? Mes be dovanos tai neisim, gal man varyt po darbo kokiu kvepaliuku Droge paieskot??
Atsakyti
Aciu vakar sudalyvavusioms 4u.gif
Sekantis gimdienis bus Ernesto - gruodzio 4 d. jam sueis 9 m.
Vaikas labai nori sidabrines grandineles, nors tiek mes, tiek auklyte bande ikalbeti, kad geriau butu laikrodukas, bet jis vis vien tylejo tylejo, o man pries iseinant, sako tyliai kaip paslapti ir didziausia nora: padovanokit man grandinele, taip vos ne su maldavimu akyse, sako as nenoriu to laikrodzio...
Nu zodziu, gal vis delto tada atsizvelkime i ta vaiko svajone, nors ir nepraktiska, bet bent jau tuo momentu ji tikrai pradziugintume wink.gif
Atsakyti
geerai biggrin.gif
tik mes dar tarpusavy kalbėjo, kad gal geriau kokią storesnę, bet ne sidabrinę g.gif . juk praba tam vaikui dar ne viskas
Atsakyti
Man prieš išeinant Ernestas irgi šūktelėjo - "tai grandinėlę!". Būtų beširdiška neišgirsti toookio vaiko noro.
Atsakyti
jo jo, as irgi parasius paskui pagalvojau, kad geriau jam ne sidabrine, bet uztai storesne wink.gif
vyresniesiems praba svarbu, o maziams bile graziai ziba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2011 11 03, 14:32)
jo jo, as irgi parasius paskui pagalvojau, kad geriau jam ne sidabrine, bet uztai storesne wink.gif
vyresniesiems praba svarbu, o maziams bile graziai ziba  biggrin.gif

Ikišiu savo trigrašį 4u.gif 9metų vaikas jau didelis ir jam svarbu tikroji vertė.Beto,vyresnėliai tikrai pastebės tą grandinėlę ir kaip vaikas jausis ,kai sužinos ,kad ji ne sidabrinė? g.gif Kita vertus,jei jis ją išsaugos ,tai turės šį tą vertingo vėliau,kas gal kels jam šypseną,kad 9metų jis norėjo sidabrinės grandinėlės bigsmile.gif
o prie to pačio klausimas,kaip pas jus globos namuose vaikų elgesys,žodynas?Na ten kur aš lankausi,mane išmuša iš vėžių vaikų žodynas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviga: 24 lapkričio 2011 - 08:57
Sviga, gal noretumete prisideti pinigeliais prie sidabrines grandineles pirkimo ir vaiko svajones ispildymo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2011 11 24, 11:51)
Sviga, gal noretumete prisideti pinigeliais prie sidabrines grandineles pirkimo ir vaiko svajones ispildymo? 4u.gif

kada eisit sveikinti? gal man pavyktu prisiderint ir vel prisijungt?
Atsakyti
Sveikos,

mielai prisideciau prie sidabrines grandineles, tik sakykite kam kur kaip pinigelius paduoti ar pervesti? Ir ar butu galima isitraukti i jusu buri ir kartu aplankyti mazuosius? 4u.gif
Atsakyti
tai prisijungti visada prašom. tik sekit temą.
Atsakyti