Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

Viena mergina siule pagaminti torta kurio nors vaiko gimtadieniui, bet dabar kai nezinom tiksliai, kada cia mums gausis susiorganizuot, tai nezinia, ar prasyt? g.gif
Tai kaip daugumai geriau: ketvirtadieni ar penktadieni?
Atsakyti
Man labiau tinka penktadienis, bet prisijungciau ir ketvirtadieni.
Naminis tortas birthday.gif skamba gerai.
Apsiimu paimt saldainių.
Atsakyti
As galiu gerimus, vaisius 4u.gif
Atsakyti
tai penktadienį einam? kas čia dar liko? na gal tą lairodį pažiūrėsiu. tik neprisimenu kokie ten reikalavimai jam buvo.
Atsakyti
man nei ketvirtadienis, nei penktadienis netinka doh.gif
Atsakyti
dziaugsmeli, laikrodis metaline apyranke, nesvarbu ar mechaninis, ar elektroninis wink.gif
tuomet gal sikart torta pardoje kas nors prigriebkit, nes kadangi taip sunkiai einasi apsispresti del datos ir organizuotis, pagelbeti su naminiu tortu pasiuliusios forumietes prasysim kita karteli is anksto 4u.gif
Atsakyti
dziaugsmeli, ar radai laikroduka? smile.gif
Kas dar galetu torta su fejerverku paimt? g.gif As pridaviau auto i serviza, tai tikrai nepatysiu, jau ir su tais gerimais ir vaisiais per akis biggrin.gif
Atsakyti
gerai, paimsiu torta 4u.gif
Atsakyti
O kelinta ryt einam?
Gal kai penktadienis, tai anksciau?
Atsakyti
Ieškojau šiandien, bet už limitą nelabai kas gaunasi. reikia eit į turgų, bet man tolokai nuo darbo, o ryt paskutinė diena. net nežinau ką daryt g.gif .

dėl laiko, gal nekeičiam, nes anksčiau darbai vis tiek nesibaigia.
Atsakyti
Net nezinau, as irgi niekaip nespeju...
Gal dar kuri galite paziureti laikrodzio?..

Papildyta:
dziaugsmeli, o tu ir penktadieniais kaip kitom dienom dirbi? smile.gif
Siaip butu gerai anksteliau, pries savaitgali visokiu reikalu, na, bet jei neiseina, tuomet paliekam 18.30
Atsakyti
O į turgų, tai čia į Gariūnus? Aš tokia ne iki galo vilnietė, tai nebūtinai visus turgus žinau ax.gif . Jei pasufleruosit kokį artimesnį nei Gariūnai galėčiau pažiūrėt.
Atsakyti