agusia, visuomet maloniai lauksim prisijungiant
Arteja Sauliaus gimtadienis - spalio 14 d. , ispuola penktadienis, tai kaip darom? Kita savaite einam?
pas mane šį mėn gaunasi, kad antradienis trečiadienis, ketvirtadienis užimti. net nežinau ką čia ir pasiūlyti. juk penktadieniais ir pirmadieniais neinam ar ne?
Kaip suprantu, siai savaitei jau tikriausiai nespesim susiorganizuoti, tai gal is karto bandom kitai savaitei visoms labiausiai priimtina dienele derinti? Ir dalintis pirkinius
Vika rašė, kad lapkričio pirma savaite bus Vilniuje. Gal derinam Sauliaus ir Vikos sveikinimus? Ką manot?
Nebus per ilgas atotrukis nuo Sauliaus sventes, jei tik lapkricio pradzioj eitume?
Ei, kur visos dingote? Tai ka darom, kada einam?
Kaip supratau, reikia principinio sprendimo - ar organizuoti šią savaitę, ar palaukt lapkričio. Manau laukiant lapkričio būtų nuskriaustas Saulius, kurio ir taip gimtadienis jau praėjęs. O Vikos pasveikinimo neišeina pritempt prie kitų lapkritinukų?
Jei ką aš galiu prisijungt visus vakarus išskyrus rytoj.
Jei ką aš galiu prisijungt visus vakarus išskyrus rytoj.
Lapkričio mėn daugiau nėra gimtadienių. vat kame reikalas. bet, kita vertus, juk jei ji bus namie, tai galim ir dėl jos vienos eiti ar ne, kaip ir eidavom
Gerai, einam du kartus - šia savaite pas Sauliu, lapkričio pradžioje pas Vika.
Aš rytoj nelabai galiu, siulau trečiadienį arba ketvirtadienį.
Aš rytoj nelabai galiu, siulau trečiadienį arba ketvirtadienį.
As treciadieni negaliu, o ketvirtadienis tiktu
Gal kas galit paieskot Sauliui laikrodzio?
Man sios dienos kazkoks durdomas, visokiu reikalu ir deganciu dalyku kupinos, nespeju...
Gal kas galit paieskot Sauliui laikrodzio?
Man sios dienos kazkoks durdomas, visokiu reikalu ir deganciu dalyku kupinos, nespeju...
man tai geriausia tiktų penktadienis, nu bet jei ne, tai gal ir ketv išeitų, bet tektų atsisakyti kitos veiklos