Įkraunama...
Įkraunama...

Lankome vaikus globos namuose Žirmūnuose

agusia, visuomet maloniai lauksim prisijungiant 4u.gif
Arteja Sauliaus gimtadienis - spalio 14 d. , ispuola penktadienis, tai kaip darom? Kita savaite einam? g.gif
Atsakyti
pas mane šį mėn gaunasi, kad antradienis trečiadienis, ketvirtadienis užimti. net nežinau ką čia ir pasiūlyti. juk penktadieniais ir pirmadieniais neinam ar ne?
Atsakyti
Man penktadieninis ėjimas nesudarytų problemų. O ir Sauliui, gal smagiau būtų sulaukti sveikinimų tikrąją gimimo dieną.
Atsakyti
Kaip suprantu, siai savaitei jau tikriausiai nespesim susiorganizuoti, tai gal is karto bandom kitai savaitei visoms labiausiai priimtina dienele derinti? smile.gif Ir dalintis pirkinius wink.gif
Atsakyti
Vika rašė, kad lapkričio pirma savaite bus Vilniuje. Gal derinam Sauliaus ir Vikos sveikinimus? Ką manot? smile.gif
Atsakyti
Nebus per ilgas atotrukis nuo Sauliaus sventes, jei tik lapkricio pradzioj eitume? g.gif
Atsakyti
Ei, kur visos dingote? smile.gif Tai ka darom, kada einam? smile.gif
Atsakyti
Kaip supratau, reikia principinio sprendimo - ar organizuoti šią savaitę, ar palaukt lapkričio. Manau laukiant lapkričio būtų nuskriaustas Saulius, kurio ir taip gimtadienis jau praėjęs. O Vikos pasveikinimo neišeina pritempt prie kitų lapkritinukų?
Jei ką aš galiu prisijungt visus vakarus išskyrus rytoj.
Atsakyti
Lapkričio mėn daugiau nėra gimtadienių. vat kame reikalas. bet, kita vertus, juk jei ji bus namie, tai galim ir dėl jos vienos eiti ar ne, kaip ir eidavom
Atsakyti
Gerai, einam du kartus - šia savaite pas Sauliu, lapkričio pradžioje pas Vika.
Aš rytoj nelabai galiu, siulau trečiadienį arba ketvirtadienį.
4u.gif
Atsakyti
As treciadieni negaliu, o ketvirtadienis tiktu wink.gif
Gal kas galit paieskot Sauliui laikrodzio?
Man sios dienos kazkoks durdomas, visokiu reikalu ir deganciu dalyku kupinos, nespeju... sad.gif
Atsakyti
man tai geriausia tiktų penktadienis, nu bet jei ne, tai gal ir ketv išeitų, bet tektų atsisakyti kitos veiklos ax.gif
Atsakyti