gerai, tada aš pažiūriu Edvinui ir Julytei dovanas
Oi, kazkaip praziurejau, kad berods La Brone gerimus perka, o paskui jau ir as parasiau, akd galiu paimt, tai dabar susitarkim kuri, kad abi neatsinestume
nu va nupirkau Julytei vaikišką enciklopedija apie gyvunus, o Edvinui modeliuku rinkinuka.
Tai as atsinesu Justei sidabrine grandinele ir gerimus paemiau vis delto O mano drauge - vaisius
Aš turiu Virginijai gražų gražų rinkinuką į plaukus, kurį padovanojo forumietė Ingusia31. Dar galvoju pridėti nertą meškiuką - taip būtų dovana ir pasipuošimui ir apkabinimui. Tik kad lig šiol vaikai gaudavo po vieną dovaną, tai abejoju ar toks sprendimas būtų etiškas . Kita vertus tas meškis joks ne stebuklas, kaip ir nebūtų ko kitiems supavydėt..
Na pagaliau aš Vilniuje ir prisijungiau. Dabar skaitau, ką turiu aš padaryt
Papildyta:
Kaip suprantu, jau viskas suplanuota:
Justei - grandinėlė,
Julytei - enciklopedija,
Edvinukui - modeliukai,
Virgutei - papuošaliukai ir meškutis (manau, kad nebus per daug)
Saldainiai - Notitia? ar džiaugsmelis?
Gėrimai - Panther
Tortai - Salvija
Vaisiai - Panther draugė
Jūs labai organizuotos šaunuolės!
Papildyta:
Kaip suprantu, jau viskas suplanuota:
Justei - grandinėlė,
Julytei - enciklopedija,
Edvinukui - modeliukai,
Virgutei - papuošaliukai ir meškutis (manau, kad nebus per daug)
Saldainiai - Notitia? ar džiaugsmelis?
Gėrimai - Panther
Tortai - Salvija
Vaisiai - Panther draugė
Jūs labai organizuotos šaunuolės!
QUOTE(notitia @ 2011 09 15, 11:18)
Aš turiu Virginijai gražų gražų rinkinuką į plaukus, kurį padovanojo forumietė Ingusia31. Dar galvoju pridėti nertą meškiuką - taip būtų dovana ir pasipuošimui ir apkabinimui. Tik kad lig šiol vaikai gaudavo po vieną dovaną, tai abejoju ar toks sprendimas būtų etiškas . Kita vertus tas meškis joks ne stebuklas, kaip ir nebūtų ko kitiems supavydėt..
Smagaus nesiojimo Mergaites visada linkusi prisideti prie geru darbu kie galiu, todel esant reikalui prasom kreiptis, bandysim visada padeti kiek galim
Aciu visoms , vakar pasveikinome 3 jubiliatus ( ketvirtoji - Julyte - metams kartu su Vika isveztos i Siaulius gyventi ir mokytis del stuburo problemu), vaiku sumazeje (siuo metu 8 dickiai ir 3 maziukai), tai ramu kazkaip, nera tokio chaoso
Artimiausias gimtadienis bus Sauliaus (spalio 14 d. sueis 17 m.), dovanu nori laikrodi (metaline apyranke, nesvarbu ar mechaninis, ar elektroninis), beje, viena mergina man parase i az, kad gales pagaminti torta ir taip prisideti
Artimiausias gimtadienis bus Sauliaus (spalio 14 d. sueis 17 m.), dovanu nori laikrodi (metaline apyranke, nesvarbu ar mechaninis, ar elektroninis), beje, viena mergina man parase i az, kad gales pagaminti torta ir taip prisideti
Vakar Justė SMS žinute padėkojo visoms už dovanas bei lauktuves.
Mergaitės iš Šiaulių parvažiuos per rudens atostogas, tada galėtume pritaikyti ir nueiti Vikos pasveikinti su gimtadieniu...
Mergaitės iš Šiaulių parvažiuos per rudens atostogas, tada galėtume pritaikyti ir nueiti Vikos pasveikinti su gimtadieniu...
QUOTE(panther @ 2011 06 08, 11:42)
Teko musu grupeles vardu sudalyvaut apklausoje
Skambino is vaiku namu pavaduotoja ir klause, kiek cia musu mazdaug yra, ar cia savanoryste ar daugiau labdara, bendrom jegom sugalvojom suki (nes ten reikejo apklausoje uzpildyti, cia renkama pirmaujanti tokios gerosios patirties srityje savivaldybe , tai tikiuosi, kad nieko pries, kad isrinkom suki: "Rupi kiekvienas vaikas!" Manau, atspindi musu poziuri
Skambino is vaiku namu pavaduotoja ir klause, kiek cia musu mazdaug yra, ar cia savanoryste ar daugiau labdara, bendrom jegom sugalvojom suki (nes ten reikejo apklausoje uzpildyti, cia renkama pirmaujanti tokios gerosios patirties srityje savivaldybe , tai tikiuosi, kad nieko pries, kad isrinkom suki: "Rupi kiekvienas vaikas!" Manau, atspindi musu poziuri
Saunuole!
...atrodo, pavelavau pasveikinti Justes ir kitu vaiku:verysad: ...lauksiu spalio....
Kažin, čia ne mūsiškiai?
laba vakara,as jau senai skaitinejuos sia temuke ir noreciau mergaites prisijungti prie jusu,pati gyvenau zirmunuose ir tekdavo praeit pro siuos namus,ir klausyt kaip jie mano mama saukia savaja,matau kad jus esate saunuoles,noreciau prie jusu prisijungti,tiesiog nevisada as galesiu lankytis,pas vaikucius.bet labai noriu nos kazkaip prisideti pralinksminant vaikelius.