Sveikutės
Aš galbūt irgi prisijungčiau, priklausomai nuo to, kelintą valandą keliausit vaikučių lankyti...
Laba diena,norejau paklaust ar as galeciau prisijungti? Nors savo vaiku ir neturiu,man tik 19,bet noreciau labai aplankyt vaiku namus ir mazus vaikucius ,labai juos myliu.
QUOTE(woriuukee @ 2011 09 10, 23:36)
Laba diena,norejau paklaust ar as galeciau prisijungti? Nors savo vaiku ir neturiu,man tik 19,bet noreciau labai aplankyt vaiku namus ir mazus vaikucius ,labai juos myliu.
Sveika, aisku galetum, as budama 18 man rodos prisijungiau prie sitos grupes
Papildyta:
QUOTE(Nilza_Wangmo @ 2011 09 10, 20:43)
Sveikutės
Aš galbūt irgi prisijungčiau, priklausomai nuo to, kelintą valandą keliausit vaikučių lankyti...
Einam 18:30
Šaunu,pasistengsiu tada ir as atvykti. O pavyzdziu i ka reikia kreiptis del tu vaikuciu lankymo? Nes sale manes lentvaryje taip pat yra globos namai,taciau nelabai isivaizduoju i ka kreitis kad suzinoti ar galima juos lankyti?
QUOTE(woriuukee @ 2011 09 11, 13:06)
Šaunu,pasistengsiu tada ir as atvykti. O pavyzdziu i ka reikia kreiptis del tu vaikuciu lankymo? Nes sale manes lentvaryje taip pat yra globos namai,taciau nelabai isivaizduoju i ka kreitis kad suzinoti ar galima juos lankyti?
Manau pas direktore
QUOTE(emile_respect @ 2011 09 11, 12:10)
Manau pas direktore
oj labai ačiū už info,tikrai uzeisiu arba pasiskambinsiu ir susižinosiu;)
as niekaip nesuglvoju ka tiems maziukams padovanoti. Ci, ziuriu diskusija nesimezga. Jei ka kazka galeciau paziureti.
Kadangi prie dovanų pirkimo nelabai išeina prisidėt, tai tik savo nuomonę pasakysiu. Gal Edvinukui mašinytę kokią nors, Virgutei - į plaukus kokius nors papuošimus ar apyrankę kokią, o gal ir lėlytė tiktų, nesvarbu, kad ji tokia berniokiška, vis tiek kiekviena mergaitė turi kažką mergaitiško, gal lėlytė tiktų, su kuria miegoti būtų smagu (plastmasinė galva, o kūnelis minkštas), o Julytei gal dienoraštis su spynele tiktų? Ji gerai mokosi, tai gal ir tokia dovanėlė patiktų...
O į šventę galiu nupirkti bet ką, pvz. gėrimus O tortus visus keturis pirksim? Gal kas nors gyvenat ar dirbat prie tokios parduotuvės, kur garantuotai galima rasti mažų tortų? Nes mūsų Antakalnio IKI tai nėra pasirinkimo tokio...
O į šventę galiu nupirkti bet ką, pvz. gėrimus O tortus visus keturis pirksim? Gal kas nors gyvenat ar dirbat prie tokios parduotuvės, kur garantuotai galima rasti mažų tortų? Nes mūsų Antakalnio IKI tai nėra pasirinkimo tokio...
QUOTE(La Bronė @ 2011 09 11, 23:26)
Prie manęs yra Mažoji Ragainė, bet dar nesu 100 proc. tikra, ar ketvirtadienį 18:30 tikrai galėsiu atkeliauti...
As galeciau dar gerimus paimt, o mano drauge - vaisius
Mes pro Žirmūnų RIMI važiuojam, tad galim tortus supirkti - keturis mažus ir žvakutes.